- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.381
kiz sen neler yiyon yahuuu ben su Seker orucunu bi beceremiom neye dokunsam Seker:)
Afiyet olsun tokmusunuz:))sabah
1 bardak sıkma portakal suyu evde sıktım
2 yk menemen yumurtsız
40 45 gr kadar süzme beyaz peynir
ara
1 kupa sütlü kahve Türk
1 avuç kadar kavrulmuş tuzsuz çekirdek
öğlen
1 tabak mercimek çorba
3 yk kabak yemeği soğanla kavrulmuş
ara
1 portakal
yarım kivi
akşam
1 tarçınlı bardak süt + 1 elma
poncikbirgelincik tugbaFB SchonerDuft listem bu öğle menüm ve ara öğünlerde çok uyamadim.ins bundan sonra kas kaybetmeden kg vermek
uyman lazım ara öğünlerde çok önemli
AKŞAM ılıyınca 1 brdak iç dayanamazsan dayanırsan bol su ile kapat günü
şeker diyetini bana bir anlatın yatugbaFB kafam çorba oldu benim yaptığım doğru ise 21 gün devam yoksa doğru şekli ile ne kadar giderse
Eki Görüntüle 2114779 kizlar bu sekilde yapiyorum
PerfectSabah
1dilim peynir
2haslanmis yumurta
2adet kuru kayisi
2bardak sekersiz cay
Ara ogun
Turk kahvesi
Ölen
3kasik barbunya
1kabak dolmasi
Yarim kase yogurt
Araogun
Yarim elma
Aksam
Haslanmis tavuk(biraz fazla kacirdim galiba)
1kase salata
Iki bardak yesil cay
1saat tempolu yuruyus..(7km)
Aksam baska bisey yemiycem.
Tmm canim bana umid oldun uyguluyacagim inş. .Canim sen bu listeyi yap kesin yagdan verirsin benim ilk hafta listeme benziyor (corba haric)
Ben ilk hafta 1.3 kilo vermistim hepsi yagdan
Aynen benim aklimada tutunma kanamasi geldiKiz test yaptinmi anamn yarin bi yapsanmi tutunma kanamasina benziyo seninki pembe dedin ya
Ya sabah kahvalti cok canim istemiyo o yuzden onu yedim.evet dolmalar cok iyi geldiydi valla ama artik yokSabah kahvalti yapsaydınız keşke dolmalarda iyi gitmiştir ama perşembe günleri daha dikkat edin bence sabah gerçeklerle yuzlesecegiz :)))
Bu stresi yaşamak çok kötü ya halen aynı şekilde devam ediyorCanim canini sıkma hayirlisi olsun yarin durumun belli olur ona göre kan verirsin..kist olsa zaten adet te atar vucudunda kalmaz egerki kist te suphen olursa ilac kullanmak istemezsen regl den iki gun sonra sogan kurune baslasan icini ice temizler sonra tedaviyle bebisimiz saglikli olur..
sakin moral bozmak yok bol bol dua edecegiz tevekkül edecegiz rabbim bize verecek gor bak..
Öyle yapcam bakalım amin canımSchonerDuft cnm sen agir diyetler yapma bence de ekmek hamur isi uzak dur tedavin icin de icini ferah tut rabbim hakkinda hayirlisini versin ınsallah
Oooo işin zor senin valla evde büyükmüş allah yardımcın olsun canım2 bebek 1 büyük 11 yaşında 3 çocuk 9 odalı bir ev benim yetişebilmem mümkün değil üstelik 2,5 yaşında olan sürekli evde koşturup duruyor merdiven tehlikeli 6 aylık olan hep emmek istiyor çocuklara ayrı ayrı yemek eşime ayrı yemek döktüklerini temizlemek cicilerini ütülemek hepsi çok fazla zaten bu yatılı yabancı bakıcılar bizim Türk kadınları gibi becerikli de değiller. Şimdilik böyle maalesef biraz 2 bakıcıyla devam edeceğiz büyük kreşe başlayana kadar en azından. Benim ailem başka bir şehirde yaşıyor zor durumlarda 10 dk. Bile destek olabilecek kimsem yok bakıcılardan biri bile olmasa tüm ev halkının hayatı olumsuz etkileniyor.
Hayır tam doymadım ama öğlen doydum mu yetiyor banaAfiyet olsun tokmusunuz:))
Sağlıklı bir şey de değil aslında ama nasıl bağımlılık yapmışCanimorkide1453 aksam meyve yeme deyince ben yememeye basladim zaten bulgur diyetimde de yok o yuzden onuda yemiyorum ayrica dedigim gibi bal pekmezde bende yok
Kefir içsen sabah ya da akşam 1 çay bardağı çok işe yarıyorBen gun kurusu yiyorum cunku bu hafta wc konusu bayagi sıkınti benim icin gerci o da fayda etmedi ama bir de nohut yedim ben ya ama yemem artik ogrendigim iyi oldu
Böyle giderse kan veririm gün içindeAynen benim aklimada tutunma kanamasi geldiSchonerDuft
Afiyet olsun canımMenüm :
Ac karnina 2 bardak limonlu su
Sabah;
Ananas
2 yumurta
Bol yesilik
Badem
Ara:
Kayisi cayi
Gun kurusu (bunlara ragmen hala sorunum cozulmedi)
Oglen:
Izgara tavuk salata
Ara:
Kucuk boy latte
2 ceviz
Aksam;
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir,yesillik
3 lt su
1.5 saat tempolu yuruyus
250 ip atlama
Bolgesel egzersiz yaptim (eve erken geldim kizimda yeni uyumus firsat bu firsat parka attim kendimi)
Yeni gelen arkadaşlar oldu başka birşey olmadıkizlar bugu nasil konusmussunuz ne kadar girdiysem 100 den asagi mesaj yoktu okuyamadm onemli bir sey var mi ozet gecer misiniz
Ben cook yorgunum sabah bol eksili oluruz ins. Kizimi uyutablrsm uyuycgm iyu gecelrr
Amin canım sağolIştah açan çok lezzetli şeyler yiyorsunuz ya afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah.
Süper canım sım sıkı fit olcaz biz spor la yaza az kaldıLuluuu94 bugün spora başladım inşallah 20 dk bölgesel yaptm 1 saatte normal yürüyüş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?