Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canım aksine maden suyunun bi kaç damlası bile yeter bana anında kesiyor susuzluğumu ben hepsini içmek için açmıştım şişeyi ama iki üç yudumdan sonra tıkandım zorlamadım geri kalanını sabah içtim :KK66: normalde zorlar bitiririm açtım ya yazık diye :KK66:
beni kesmiyor. aslında göbek yağları çin bişi bulmak gerekli pul biber yoğurt hariç

kizlar ben artik her wc ye gitigimde 20 sumo squat yapiyorum bi sayfada okumustum gün icinde baya spor yapmis oluyosun mesela bugün 50 oldu bile
ben yemek yaparkenyaptım çarşamba günü halenbacaklarım ağrıyor ama 250 yi birden yaptım:D wc olayı daha mantıklı ama kaptım bunu y
kaptanların anlaşmazlıkları yüzüne

ben yemek yaparkenyaptım çarşamba günü halenbacaklarım ağrıyor ama 250 yi birden yaptım:KK70: wc olayı daha mantıklı ama kaptım bunu y

kaptanların anlaşmazlıkları yüzüne
:) ben bidefasinda 500 tane yapmistim bide ilk deneyimlerimde bacaklarimin acisindan napcami sasirmisrtim günlerce:D... evet düsünsene günde kesin 6-7 defa wc ye gidiyorum 20 tane baya bi yapar bide aksam tekrar spor yapinca ohhhh negüzel

:) ben bidefasinda 500 tane yapmistim bide ilk deneyimlerimde bacaklarimin acisindan napcami sasirmisrtim günlerce:KK70:... evet düsünsene günde kesin 6-7 defa wc ye gidiyorum 20 tane baya bi yapar bide aksam tekrar spor yapinca ohhhh negüzel
PLASTES e bşladın dimi sen nasıl gidiyo

canım motive için okuma dışında sende yazsan bizde senden destek almış oluruz hem de senin faydana olur
Dogru soyluyorsun da canim bunu defakez soyledim 2 kucuk cocugum var biri 2 yasinda digeri 3 aylik her zaman firsatim olmuyo ve ailemden uzagim 2 sinede surekli ben bakiyorum okumayi bile ufakligi emzirirken yapiyorum ama burasiz da kilo veremiyorum bir sure boyle gidicek maalesef

Dogru soyluyorsun da canim bunu defakez soyledim 2 kucuk cocugum var biri 2 yasinda digeri 3 aylik her zaman firsatim olmuyo ve ailemden uzagim 2 sinede surekli ben bakiyorum okumayi bile ufakligi emzirirken yapiyorum ama burasiz da kilo veremiyorum bir sure boyle gidicek maalesef
OLSUN canısı ara ara girsende burda olmak yetiyor kilo vermeye

kız bugün baktım en son salı yazmısın takıma en sonda çasamba aktif olmusunnn
evet bende baktim en son sali yazmisim dogrusun sen ama okuyorum surekli neyse arkadasim ben dikkat ederim biraz daha ama ben bi disiplimsizlik olduguna gem vurmustum sadece suna gore kiyasliyorum ben hamile kalip biraktim gittim ve 1 sene sonra geri geldim yaa o zamanlar daha aktif bi takim vardi ona kiyasen oyle soyledim ben de firsat bulamiyorum 2 cocukla dedigim gibi ama burasiz da olmuyo

Back
X