- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.181
Diyetisyen izni ise bisi diyemem ama çok ağır gelebilir . Yinede az spor yap derimLuluuu94 cezası ne dersen o olsun
Evet canim izin aldim tam bugday unundan yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyen izni ise bisi diyemem ama çok ağır gelebilir . Yinede az spor yap derimLuluuu94 cezası ne dersen o olsun
İnşallah iki hamilelik peşpeşe olunca son 4 yıldır şişmanım usandım artık utanıyorumda halimden her türlü sosyal ortamdan uzaklaştım. Zorunlu durumlar dışında dışarı çıkmıyorumGörünürsün merak etme daha vucut 2 yilda topluyor kendini sen diyetini sporunu yap 2. Yilda biraz daha inceleceksin zaten
Evet canım yarışıyoruz artık rakibiz
@tgb1907 canım Leslie falan yapmaya çalış en azından olurmu
Oooo çok harika
Neden görünmeyesin sporla desteklersen olur hiç korkma canım
O ne gı değiştir
@munter sende değiştir
O kadarcık yani
bak A aaadddaaa çok dişli çıktı ve bize karşı
Hoşgeldin canım sadece abur cubur ve tatlıdan uzak durmak ve Yürüyüş le başla bencedoğumuna da faydası olur hem
![]()
Afiyet olsun canımEvet canim izin aldim tam bugday unundan yaptim
Black trye geldi o nişanlısı ile birliktedir. Lilinin çocukları hastaydı en son.
Oyle yaparsan daha cok yersin duzelmezsin kendine guven diyetini yap cocuklarin var ne guzel psikolojini duzelt hersey daha iyi olur bak burda kac kisiyiz sanal da olsa sana destek olan bi suru insan varİnşallah iki hamilelik peşpeşe olunca son 4 yıldır şişmanım usandım artık utanıyorumda halimden her türlü sosyal ortamdan uzaklaştım. Zorunlu durumlar dışında dışarı çıkmıyorum
Ip atladm biraz yoruldum:)sen napiyorsun nasılsinNaptınız kızlar
tesekkir ederim cnmcim:)Canim cok guzel menun ornek alicam![]()
bir zayifla kendine guvenin gelecek cnm bu arada bence 86 kiko suan icin cok degil insanlar doksan yuzden dusuyor sen cok rahat dusersinİnşallah iki hamilelik peşpeşe olunca son 4 yıldır şişmanım usandım artık utanıyorumda halimden her türlü sosyal ortamdan uzaklaştım. Zorunlu durumlar dışında dışarı çıkmıyorum
İnşallah ilk diyet deneyimim sanırım bu tatlı atakları beni korkutuyor. Bağımlı gibi hissediyorum kendimitesekkir ederim cnmcim:)
bir zayifla kendine guvenin gelecek cnm bu arada bence 86 kiko suan icin cok degil insanlar doksan yuzden dusuyor sen cok rahat dusersin
Ok anlastikOk canım düzgün besleniyorsun kiloyu düşünmüyorsun anlaştık mı
hoş buldum cnm yuruyus yapıyorum yediklerime dikkat edicem ins faydali olurEvet canım yarışıyoruz artık rakibiz
@tgb1907 canım Leslie falan yapmaya çalış en azından olurmu
Oooo çok harika
Neden görünmeyesin sporla desteklersen olur hiç korkma canım
O ne gı değiştir
@munter sende değiştir
O kadarcık yani
bak A aaadddaaa çok dişli çıktı ve bize karşı
Hoşgeldin canım sadece abur cubur ve tatlıdan uzak durmak ve Yürüyüş le başla bencedoğumuna da faydası olur hem
![]()
Ben yavaştan başladım :)geçen sefer ilk günden çok yordum kendimj bjdaha yapamadm 2 günde ayağımın üstüne basamadm yavaştan hizliya doğru gidecegimPatatesler haydiiiii sporu yapalimmmmm
Uzanmışım uyucam bir bakayım dedim . Yağlar erisin diyorsun yaniIp atladm biraz yoruldum:)sen napiyorsun nasılsin
Tatli isteyince canin tarcinli sut ic yada cay kesiyo isteginiİnşallah ilk diyet deneyimim sanırım bu tatlı atakları beni korkutuyor. Bağımlı gibi hissediyorum kendimi
Aynen basenlerimj takiyordum kafaya ama önce göbek gitmeli mekik falan Allah ne verdiyse zorlycam bakalm:))Uzanmışım uyucam bir bakayım dedim . Yağlar erisin diyorsun yani
tatli bir zehirdir bence onu beynine mutluluk diue degil zehir veya eroin diye kodla:) bir parca bittter bikac kuru meyve yada tarcinli sut iyi alternatiflerdirİnşallah ilk diyet deneyimim sanırım bu tatlı atakları beni korkutuyor. Bağımlı gibi hissediyorum kendimi
supersim cnm:) bnde ise baalayinca cok yapamiyorum en iyisi dedik haftasonunu cok iyi degerlendireyimBen yavaştan başladım :)geçen sefer ilk günden çok yordum kendimj bjdaha yapamadm 2 günde ayağımın üstüne basamadm yavaştan hizliya doğru gidecegim![]()
14Şubat sonrası hafta döneceğim demişti amaBlack trye geldi o nişanlısı ile birliktedir. Lilinin çocukları hastaydı en son.
Senin diş nasıl oldu
Süpersin canım