Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Görünürsün merak etme daha vucut 2 yilda topluyor kendini sen diyetini sporunu yap 2. Yilda biraz daha inceleceksin zaten
İnşallah iki hamilelik peşpeşe olunca son 4 yıldır şişmanım usandım artık utanıyorumda halimden her türlü sosyal ortamdan uzaklaştım. Zorunlu durumlar dışında dışarı çıkmıyorum

Evet canım yarışıyoruz artık rakibiz :KK17:

@tgb1907 canım Leslie falan yapmaya çalış en azından olurmu

Oooo çok harika :halay:

Neden görünmeyesin sporla desteklersen olur hiç korkma canım

O ne gı değiştir :KK20:
@munter sende değiştir :KK20:

O kadarcık yani :sinirli:
bak A aaadddaaa çok dişli çıktı ve bize karşı :KK17:

Hoşgeldin canım sadece abur cubur ve tatlıdan uzak durmak ve Yürüyüş le başla bence :KK66: doğumuna da faydası olur hem :KK66:

Tamam canim yaparim kizimi uyutuyum

İnşallah iki hamilelik peşpeşe olunca son 4 yıldır şişmanım usandım artık utanıyorumda halimden her türlü sosyal ortamdan uzaklaştım. Zorunlu durumlar dışında dışarı çıkmıyorum
Oyle yaparsan daha cok yersin duzelmezsin kendine guven diyetini yap cocuklarin var ne guzel psikolojini duzelt hersey daha iyi olur bak burda kac kisiyiz sanal da olsa sana destek olan bi suru insan var

Canim cok guzel menun ornek alicam:halay:
tesekkir ederim cnmcim:)

bir zayifla kendine guvenin gelecek cnm bu arada bence 86 kiko suan icin cok degil insanlar doksan yuzden dusuyor sen cok rahat dusersin

tesekkir ederim cnmcim:)

bir zayifla kendine guvenin gelecek cnm bu arada bence 86 kiko suan icin cok degil insanlar doksan yuzden dusuyor sen cok rahat dusersin
İnşallah ilk diyet deneyimim sanırım bu tatlı atakları beni korkutuyor. Bağımlı gibi hissediyorum kendimi

Ok canım düzgün besleniyorsun kiloyu düşünmüyorsun anlaştık mı
Ok anlastik :KK58:
Evet canım yarışıyoruz artık rakibiz :KK17:

@tgb1907 canım Leslie falan yapmaya çalış en azından olurmu

Oooo çok harika :halay:

Neden görünmeyesin sporla desteklersen olur hiç korkma canım

O ne gı değiştir :KK20:
@munter sende değiştir :KK20:

O kadarcık yani :sinirli:
bak A aaadddaaa çok dişli çıktı ve bize karşı :KK17:

Hoşgeldin canım sadece abur cubur ve tatlıdan uzak durmak ve Yürüyüş le başla bence :KK66: doğumuna da faydası olur hem :KK66:
hoş buldum cnm yuruyus yapıyorum yediklerime dikkat edicem ins faydali olur:KK54:

İnşallah ilk diyet deneyimim sanırım bu tatlı atakları beni korkutuyor. Bağımlı gibi hissediyorum kendimi
tatli bir zehirdir bence onu beynine mutluluk diue degil zehir veya eroin diye kodla:) bir parca bittter bikac kuru meyve yada tarcinli sut iyi alternatiflerdir

Ben yavaştan başladım :)geçen sefer ilk günden çok yordum kendimj bjdaha yapamadm 2 günde ayağımın üstüne basamadm yavaştan hizliya doğru gidecegim :işsiz:
supersim cnm:) bnde ise baalayinca cok yapamiyorum en iyisi dedik haftasonunu cok iyi degerlendireyim

Black trye geldi o nişanlısı ile birliktedir. Lilinin çocukları hastaydı en son.
Senin diş nasıl oldu
14Şubat sonrası hafta döneceğim demişti ama
Canım şişlik indi pazartesi çekilecek :( canım dişim çok dayandı :cry:
şimdi de uçuk çıktı dudağımda her tarafım şişiyor ya :işsiz:
500 ip =25 puan
10 dk bölgesel = 3 puan
30 squat=4.5
10 dk cardio=6 puan =38.5 puan Luluuu94 Luluuu94
Süpersin canım

Back
X