Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar 7. Gun de bitti sukur
Kahvalti 9
2 yumurta soğanlı koy mantari
Peynir zeytin
Badem ceviz yeşillik

Aksam
3parca mangal tavuk
1 bardak ayra
Salata
Cok sukur iyi hissediyorum
Afiyet olsun
Menüm
2 yumurtayla ıspanaklı omlet
1 buçuk kase hoşaf
Ara
1 su bardağı muzlu süt
Yarım havuç
Akşam
Ispanaklı omlet
1 kase hoşaf
Puff çok olmuş sabah mecbur yedim :110:
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
2 ceviz
Yeşil çay
Form çayı
:kahve:
Az geldi sankki afiyet olsun
Kizlar ben bugun diyetisyenden izinliyim ama size vicdan azabi cekmemek icin cezam neyse cekmeye raziyim simdi pizza yapiyorum 2 dilim yeme hakkim var minik dilim
Oooooo

Sabah
1 orta boy haşlanmış patates
Krem peynir
Zeytin
Domates salatalık yeşillik karışık

Ara
1 elma
4 kare %70Li bitter çikolata

Akşam
Dolu bir tabak kiymali karnabahar yemeği

Çay ve biraz bisküvi yiyebilrim abrtmadan
afiyet olsun cnm guzel.

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pelmez

1 saganda yumurta
salatalik domates bibet
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogury
1 mercimekli borek
2 isirik ekmek

ara
yarim muz
1 lase sutlu kabak corbasi
5 findik
2 ceviz
1 isirik saglikli kurabiye

aksam
3 kase sutlu kabak corbasi

cay ve kurabiye yiyecegim saglikli kurabiye ve sagliksiz kurabiye :KK76:

sabah

1 saganda yumurta
salatalik domates bibet
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogury
1 mercimekli borek
2 isirik ekmek

ara
yarim muz
5 findik
2 ceviz

aksam

Afiyet olsunn. Bu kadar kurabiyeyi seven biri benm komşum olmaliydinnn :) bende çok cokk seviyorum ama kendime engel olamam çok yerim diye yapmıyorum:((

A aaadddaaa cnm ben 7 de yapuyorum kahvalti çalışıyorum ben de
hem 7 de kahvalti yapip hmde aksam beste mi yiyorsun cnm acaba bem o sekilde dayanablir miyim hep iki ogun beslenmek istemisimdir sen nasil dayaniyorsun

Sabah
1 orta boy haşlanmış patates
Krem peynir
Zeytin
Domates salatalık yeşillik karışık

Ara
1 elma
4 kare %70Li bitter çikolata

Akşam
Dolu bir tabak kiymali karnabahar yemeği

Çay ve biraz bisküvi yiyebilrim abrtmadan
bnce guzel biskuviyi abartma ama cnm:)

sabah

1 saganda yumurta
salatalik domates bibet
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogury
1 mercimekli borek
2 isirik ekmek

ara
yarim muz
5 findik
2 ceviz

aksam

canm sen ayni benim gbisin ben ne cektiysem o kurabiyelerden cektim tam bir kurabiye canavariyim pasta koy onume gik demem yuzune bakmam ama kurabiye candir esim bugun antebe gitti goreve orda fistiklo kiyir kurabiye yapiyorlar yemyesil harika sana getircem dedi ama bu kez buzluga atacagim:) birer birer:)

Kizlar ben bugun diyetisyenden izinliyim ama size vicdan azabi cekmemek icin cezam neyse cekmeye raziyim simdi pizza yapiyorum 2 dilim yeme hakkim var minik dilim
Diyetisyen izni ise bisi diyemem ama çok ağır gelebilir . Yinede az spor yap derim @Bir garip cezası ne dersen o olsun

Tabiki hoşgeldin :KK25:

Kiloları düşünüp hiç üzme kendini. Bebeğine odaklan bir mucize dünyaya getireceksin. :KK68:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

Kuzum hosgeldin sen bizimle takil doguma kadar diyet yapamazsin zaten ama hamur islerine falan dikkat edersin sismemek icin odem olmasin diye sonra da takim ici sureni başlatırız zamani geldiginde :eğlence: diye dusunuyorum ama kaptan degilim kaptinn kaptinn daha iyi yardimci olacaktir geldiginde:sus:
selam kizlar misafirperverliğiniz icin cok teşekkürler muhakkak bu takimda olmak istiyorum basari hikayelerinde bu takimdan bi arkadasin başarısını okudum cok etkilendim . kaptinn kaptinn simdi beni alcak misiniz yoksa dogum sonrasini mi bekliyiruz onu anlamadim :)

Afiyet olsunn. Bu kadar kurabiyeyi seven biri benm komşum olmaliydinnn :) bende çok cokk seviyorum ama kendime engel olamam çok yerim diye yapmıyorum:KK43:(
:KK19::KK19::KK19:
canim ben yapip dondurucuya atiyorum aksamdan cikarip yiyorum. Yiyecegim kadqr cikariyorum o zaman cok yemis olmuyorum sende dene istersen. Ev kurabiyesinin en ağırı bile maksimum 80 90 kalori 20 dk tempolu yuruyus yapsan yakarsin yani o yuzden ben kurabiyelerimd3n vazgecmeden kilo veriyorum sende oyle yapabilirsin :KK19:

hem 7 de kahvalti yapip hmde aksam beste mi yiyorsun cnm acaba bem o sekilde dayanablir miyim hep iki ogun beslenmek istemisimdir sen nasil dayaniyorsun

canm sen ayni benim gbisin ben ne cektiysem o kurabiyelerden cektim tam bir kurabiye canavariyim pasta koy onume gik demem yuzune bakmam ama kurabiye candir esim bugun antebe gitti goreve orda fistiklo kiyir kurabiye yapiyorlar yemyesil harika sana getircem dedi ama bu kez buzluga atacagim:) birer birer:)
Aynen canim. Bayiliyorum varya yerken kendimden gecerim o derece seviyorum :KK72::KK72:
Bende yapip buzluga atiyorum yiyecegim ladarini cikarip yiyorum. Hem gozum gormuyor hemde misafir gelirse hazir okramligim oluyir.

12:30 Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim mozarella 1 domates biber salatalık

Yarım dilim siyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 1 dilim kepekli tost ekmeği çay

15:30 sütlü tarçınlı nescafe

yulaf kepeği kıtırı

1 armut

19:15

1 kase karabuğdaylı ve sebzeli mercimek çorbası

100 gr beyaz et ürünü

1 dilim siyah Çavdarlı tam buğday ekmeği ( 100gr)

21:00 civarıda biraz yoğurt yerim Ve biraz yaban mersini
Benim gece uzun malum
Hiç tatlı yok :halay:

Cnm ilk günler öğlen olunca yeme ihtiyaci hissettim sirf aliskanliktan ama sonra alistim kahve soda icersen daha da iyi olur

selam kizlar misafirperverliğiniz icin cok teşekkürler muhakkak bu takimda olmak istiyorum basari hikayelerinde bu takimdan bi arkadasin başarısını okudum cok etkilendim . kaptinn kaptinn simdi beni alcak misiniz yoksa dogum sonrasini mi bekliyiruz onu anlamadim :)
Kaptin hafta içi gelecek şöyle yapalım sen bizimle günlük menülerini paylaş bizimle kaynaş doğumdan sonra aramıza katıl olur mu ama doğumdan 2 ay sonra anlaştık mı

yulaf kepeği kıtırı

1 armut

100 gr beyaz et ürünü

Benim gece uzun malum
Tebrik ederim kuzum bak oluyor yavaş yavaş

yulaf kepeği kıtırı

1 armut

100 gr beyaz et ürünü

Benim gece uzun malum
tebrik ederim harika bir menu yarin bile uyandginda farki gorebilirsin bence

Cnm ilk günler öğlen olunca yeme ihtiyaci hissettim sirf aliskanliktan ama sonra alistim kahve soda icersen daha da iyi olur
evet cnm bmce de oglwn yemegi aliskaslik gbi okulda herkes yiyince sanki oglen sende yemelisim gbi geliyor dedigin gbi kahve veya ayranla gecistireblirim insallah bir deneyeyim tabi tartiya da bakim hangisi iyi gekiyor diye bu ayni zamanda if diyeti gbi uzun sureli aclik oruclari

yulaf kepeği kıtırı

1 armut

100 gr beyaz et ürünü

Benim gece uzun malum
memu guzel cnm afiyet olsun.
Sabah gec kahvalti aksam gec aksam yemegi yerine sabahi saat 10 a cekip alsam yemeginide en gec 6 da bitirrisen bence daha iyi olur. sonrasinda yogirttu suttu laloriai düşük seyler yiyip geceye devam edersin nacizane tavsiyem

Back
X