- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.961
Düşerken yanında değildim cadı durmuyor sürekli tepelerde geziyor. En sonunda canını acıttı. Morluk şişlik yok canım. Başını gösterdi durdu. Off kazasız belasız büyüseydi kuzum çok hareketli durduramıyorum.Geçmiş olsun . Krem sürün nemlendirici normal krem en azından morlugunu alır takip edin birsey olmaz inşallah sert mi vurdu
Sağolasın canım.Geçmiş olsunn
İple ilgisi olduğunu sanmıyorum . Adet ağrısı benceKızlar sır birey soracağım
afedersinz göğüslerim çok ağrıyor adet günüme 6_7gun kaldı acaba bundanmidir yoksa ip atlamak için çok zorladım bugün acaba onun etkisi varmi bu arada büyük göğüslü degilm normal hatta daha küçük diyebilrm size sormak istedim kusura bakmayın özel olduysa
Amin inşallah canm bende çok badire atlattim büyük oğlum 6 yaşında geçen sene parkta salıncak çarptı bir anda toz duman oldu etraf mahvoldum o an Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu küçük 3 yaşında evde oynarken koltuktan düştü kolu kırıldı hemde dirsekten çok şükür atlattik çocuk bakmak çok zor Rabbim koruyor onları üzerilerine titredikce sanrim daha fazla kaza oluyorDüşerken yanında değildim cadı durmuyor sürekli tepelerde geziyor. En sonunda canını acıttı. Morluk şişlik yok canım. Başını gösterdi durdu. Off kazasız belasız büyüseydi kuzum çok hareketli durduramıyorum.
Ilk defa böyle ağrıyor kilo vermeye basladm yeme düzenim degisti acaba hormonlardanmidirİple ilgisi olduğunu sanmıyorum . Adet ağrısı bence
Allah korumuş yavrularını. Rabbim kaza, bela, hastalık, dert vermesin. Rabbim sağlık versin bize ve ailemize ve de tüm sevdiklerimize.Amin inşallah canm bende çok badire atlattim büyük oğlum 6 yaşında geçen sene parkta salıncak çarptı bir anda toz duman oldu etraf mahvoldum o an Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu küçük 3 yaşında evde oynarken koltuktan düştü kolu kırıldı hemde dirsekten çok şükür atlattik çocuk bakmak çok zor Rabbim koruyor onları üzerilerine titredikce sanrim daha fazla kaza oluyor
Hiç fikrim yok ama adet belirtilerinde var gögüs ağrısı. Herşey etkiliyor biz kadınları.Ilk defa böyle ağrıyor kilo vermeye basladm yeme düzenim degisti acaba hormonlardanmidir
Amin . Iyi geceler sizedeAllah korumuş yavrularını. Rabbim kaza, bela, hastalık, dert vermesin. Rabbim sağlık versin bize ve ailemize ve de tüm sevdiklerimize.
bi takip ediyim baaklm adetten sonra geçmezse giderim doktoraHiç fikrim yok ama adet belirtilerinde var gögüs ağrısı. Herşey etkiliyor biz kadınları.
cok mu guzeldiCok guzel sordun simdi onu canim yaEngel olamadim kendime
aksamki ekmegi yemeseydin daha iyi olurdu mercimek yemissin ondan diyorum. menu guzel cnmMenum
Sabah 1 haş. Yumurta -zeytin -peynir - 1 dilim liğht ekmek
Ara : pul biberli yoğurt
Öğlen : brokoli salatası 1 light ekmek
Ara : 1 muz
Akşam : mercimek corbası - 5 fırında köfte - yoğurt - 1 liğht ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli çay
afiyet olsun cnm ben daha once denedmde pek bir seye benzemedi ondn sordumKızlar bir garip sporlarınızı yazın biyere dedi. Sizdede kayıtlı dursun hangi gün ne kadar yaptığınız.
Ben yapmadım sağolsun arkadaşım getirmiş hiç denemedim fırında. Ama gayet hafifti
rica ederim cnm. bal kabagi seviyorsan bunuda seversin.Teşekkür ederim deneyecegm bunu.
uf cnm ya gecmis olsun kafa ustu dustuyse tehlikeli cnm bi dr getirsenizGeç oldu benim cadı kız koltuktan düşüp başını parkeye çarpmış. Ağladı baya bişey olmaz inşallah.
eger atlarken sutyenin sıki degildise ipten agirir. Regl oncesi oldugu icin daha fazls agirmistr.Kızlar sır birey soracağım
afedersinz göğüslerim çok ağrıyor adet günüme 6_7gun kaldı acaba bundanmidir yoksa ip atlamak için çok zorladım bugün acaba onun etkisi varmi bu arada büyük göğüslü degilm normal hatta daha küçük diyebilrm size sormak istedim kusura bakmayın özel olduysa
ay cok gecmis olsun. Rabbim evlatlarimizi korusun. parklarda salincak vurma kazasi cok oluyorAmin inşallah canm bende çok badire atlattim büyük oğlum 6 yaşında geçen sene parkta salıncak çarptı bir anda toz duman oldu etraf mahvoldum o an Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu küçük 3 yaşında evde oynarken koltuktan düştü kolu kırıldı hemde dirsekten çok şükür atlattik çocuk bakmak çok zor Rabbim koruyor onları üzerilerine titredikce sanrim daha fazla kaza oluyor
Bu tatlı birşey sankiTeşekkür ederim deneyecegm bunu.
Allah korusun hepimizin yavrularınıDüşerken yanında değildim cadı durmuyor sürekli tepelerde geziyor. En sonunda canını acıttı. Morluk şişlik yok canım. Başını gösterdi durdu. Off kazasız belasız büyüseydi kuzum çok hareketli durduramıyorum.
Bu tatlı birşey sanki
tabi canim 1. sayfada kurallar var kabul edersenİyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 30 yaşındayım 82 kg 165 boyum iki kızım var azimliyim ve kararlıyım bu sefer inş olacak
Patron yok sabah gelir bizde sana hoşgeldin deriz istediğin kiloya bir an önce inebilmeni dilerimİyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 30 yaşındayım 82 kg 165 boyum iki kızım var azimliyim ve kararlıyım bu sefer inş olacak
İnş hep birlikte gider kilolarPatron yok sabah gelir bizde sana hoşgeldin deriz istediğin kiloya bir an önce inebilmeni dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?