Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu gece yarım saat kadar yürüdüm dışarıda soğuk ve yağmur iyi geldi bana keyifliydi. Koşu bandım çok eski en az 10 yıllık ve bandı küçük bu hafta inşallah zaman ayırabilirsem yenisini alıcam o zaman daha çok yürürüm

ins cnm.
eliotik bisiklette cok iyi onuda dusunebilirsin cnm.

@tgb1907 yüzünden şekerli şekerli yiyoruz o nerde denk gelmedim

Yemek yok burda yoğurt süt kek yemişsin birde kurabiye gommüssün olmamış
kizlar kurabiye yemedim

bitter cikolata yedimm
Ooi çok iyi bitter daha masum minik kare yediysen eğer
Bitter atsaydın yada pekmez koysaydın süte afiyet olsun
Ekmek çok olmuş özellikle akşam çorba varsa ekmek yemezsen daha iyi. Seni de görmedim bugün
İyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 30 yaşındayım 82 kg 165 boyum iki kızım var azimliyim ve kararlıyım bu sefer inş olacak
Hoş geldin canım burya uğramıştın sanırım bir ara .

kizlar kurabiye yemedim

bitter cikolata yedimm
bravo cnm buyuk gelisme :)

pazartesi
20 dk egzersiz
30 dk tempolu yuruyus 12
30 sumo squat 6
3 dk plank 9
15 dk hit cardio 15
5 dk dans 2.5

toplam 44.5 egzersizin puani ekleyecegiz cnm @Bir garip
cok basarili bravo:)

menun guzelmis cnm tatli krizine de kendince cosum bulmaya calismissin iyi olmus sen suan o krizleri bana sor dun gece zor uyudum.lavoboya uyandgimda nerdeyse dolabi mideme gomcektim yataga zor gittim regl yaklastigindan dolayi ustelik dun kacamaksiz ama sporlu bir vun gecirmeme ragmen bugun arti 100 gram gorrum moralimiz bozmayacagim ama cnku regl sisiligi olayim bitsin gecicek ben inaniyorum

afiyet olsun canim cok guzel

Geç oldu benim cadı kız koltuktan düşüp başını parkeye çarpmış. Ağladı baya bişey olmaz inşallah.
cok cok gecmis olsun Allah korusun insallah iyidir bebis

adet donemindendir cnm o

Gunaydin kizlarrr ay sabah uyandim midem bulaniyorru acliktan ona ragmen arti ciktim kilo vermek ne zor is yahu:)
Kahvaltıdan önce kimyonlu su iç bence ödem ve gaz vardır . Günaydın ben kilomu takmadığım zaman hemen iniyorum 4 haftadır 7lerden kurtulmaya çalıştım daha dün 6yı gördüm

canım bu sekilde değilde kahvaltını filan daha doyurucu yapsan karatay araştır istersen böyle az yersen çabuk sıkılırsın birden yersin

maşallah canım emziriyorsan suyu artır ceviz badem yumurta dereotu ekle kahvaltına

değişik bi gün olmuş

tut kendini cumaya az kaldı

sıkı bi menü acıkmadıysan iyi verirsin

ipten bacağım ağrır benim göğsüm hiç ağrımadı adettendir o

kızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…