- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.321
Dikkat et canim bol bol yat progestan verdi mi doktorKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et canim bol bol yat progestan verdi mi doktorKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
İnşallah canımAaa mezun oldun demek maşallah darısı başımıza.![]()
Sekiz saat şarj diyor canım şarjda şimdiLuluuu94 cnm sarj edip kullanmistim ben. 24 saat falan bekletmedim dirwk sarj ettim doldu kullandm
Canım karbonhidrat sana yaramıyor mu çok az geldi ya aslında iyi gibi de... BilemedimIzlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
Ayy inşallah canım moral çok önemli yüksek tut moralini pozitif olKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
5000Birden atlayamiyorum canm 100 er tane dinlenerek 500 sabah 500akşam mesela o şekilde atlıyorum ama rekorLuluuu94 te sor bakalım günde kaç ip atlıyor :)))
Ayy sen çok tatlısınİnşallah canım keseyi de görecez kocaman olduğunu da hayırlısıyla
Kız senin oğlun olur bak ben bilirim
Vermedi eğer düşecekse erkenden düşsün müdahale etmeyelim keseyi görene kadar dedi.progestan da işe yaramıyor ki 1.ci de kullandım ama düştü meselaDikkat et canim bol bol yat progestan verdi mi doktor
Kısmet diyorum canım başka birşey gelmez eldenSekiz saat şarj diyor canım şarjda şimdi
Canım karbonhidrat sana yaramıyor mu çok az geldi ya aslında iyi gibi de... Bilemedim
Ayy inşallah canım moral çok önemli yüksek tut moralini pozitif ol
5000
Ayy sen çok tatlısın![]()
Hayırlısını dile canımVermedi eğer düşecekse erkenden düşsün müdahale etmeyelim keseyi görene kadar dedi.progestan da işe yaramıyor ki 1.ci de kullandım ama düştü mesela
Kısmet diyorum canım başka birşey gelmez elden
Benim.suan tam.ihtiyacim.olan sey gobek ve bacakta hafif kas yaparsam iyi olacak bide ben yag kasa doner diye anlayisin yanlis olduğunu okumustum bi yerde ama cok kilo varken spor yapilmamasi tataftariyim bende once biraz az yemeye alismali vucut ben 60 i kirmak icin spora yuklencem diyetle gitmiyor artuk bendeCanım squat kas yapmaya yarayan bi spor yanlış bilmiyorsam hali hazırdaki gitmemiş yağların altında kaslar oluşursa bacaklarda yada belde kalınlaşma olabiliyomuş yani önce yağları eritip hafif tempolı sporlara odaklanıp daha sonra kas yapmaya odaklansak nacizane fikrim
sen kac kilosun canimbenim cumlemdir bu arrik kendime bunu yaomayacgim gorumceme kayinvalideme kendimi guldurmeyecegim bnde baslayali bir hafta oldu canim
ayy hadi insallah kesecik de gorulur insallah ya
Cnm kanama neden var anlamadim ben kan degerlerin hamile olduğunu mu gösteriyorKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
Canim tup bebek tedavisi mi görüyorsunKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
Canım diyetisyene mi gidiyorsun? Öyle bile olsa akşam zaten çorba yemişsin ekmek yemeseydin keşkeBugünkü yediklerim
Sekersiz diyetimin 4.gunu:2 mart 2018
Sabah 1 kuru kayisi 1 dilim füme 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
Öğle 1 kase corba 2 köfte 1 parca tavuk salata yogurt
Ara 1 muz
Aksam 1 kase corba 3 yk ispanak yemegi yogurt 2 dilim fume 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sütlü kahve 1/2 galeta 1 tk sekersiz recel
Su 3 lt
Onu yapamadım ya bende sizden görünce yapmak istedim olmadıKizlar resimlere baslangic kilo hedef guncel filan yazsaniz yorumlarken rahat oluruz
Sağ üstte profil logosu varya oraya tıkla kişisel bilgilerime gir özel baslik yaziyorya oraya yaz en alttanda okeyle çıkar canmOnu yapamadım ya bende sizden görünce yapmak istedim olmadı
Toksan Çok iyi :)afiyet olsunIzlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
Hoşgeldin canım
Inşallah görünür Rabbim hayırlisinj versin . Sende gelirsin artık doğumdan sonra yanımıza :)))Kızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
Tebrik ederimmmmm mezun ol dün demek darısı bizeee insallahh bırakma sakın bizii ❤❤❤İnşallah canım![]()