- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.361
Bi 10 kilo vereyim de bende yapacağım şeker pancarındanda öneriler aldım. Şimdi bu kiloda kendime zarar vermekten endişe ediyorum.Sende mi ipsiz atlıyorsun yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi 10 kilo vereyim de bende yapacağım şeker pancarındanda öneriler aldım. Şimdi bu kiloda kendime zarar vermekten endişe ediyorum.Sende mi ipsiz atlıyorsun yoksa
Evet canım Yürüyüşe ağırlık ver dışarı çıkamıyorsan Leslie videoları var onları yapBi 10 kilo vereyim de bende yapacağım şeker pancarındanda öneriler aldım. Şimdi bu kiloda kendime zarar vermekten endişe ediyorum.
Evet tıkanıp ölmezsem yaparım zannımcaSende yapabilirsin ki
Yavaş yavaş arttır zamanla yapabilirsin
Daha yeni bitti reglim.canim rwgl yaklasmistir belkim bekle sen az sabir bak nasil gdecek
cnm suan okurken bile cok uzuldum benim esim de zayif seviyor bana oyle bir cumle kurmadi ama milyon defa neler ima etti bir bilsen bnde iri bir kizdim dugun zamani ayni senin gbi 10 kg verip 55 oldum inanki nasil oldgumu bilmiyorum gitti bir yilda ilk 6 si ramazanda gitmisti smdi o verdiklerimden fazlasini aldm esim de rahatsiz bliyorum bnde artik nefret ediyorum o yuzden zayiflayacagiz sen hic merak etme ona da kapak olsun
cuma tarti pazartesi kontrol gnu
col guzel canimm
Kızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
sadecee bunlari yiyip gun boyu âcikmadan gecirebiliyormusun merak ettim âfiyet olsunIzlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
cnm cok az besleniyorsun ya tamam az yiyecegiz de yemeden de yakamayiz sabah yumurta peynir falan hic yok aksam bir yarim kase corba olabilir. Ben cok yiyorum sanirim ondn bana az geliyor boyle menulerSabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay
Ara
1sekersizsutlu kahve
Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata
Çay çok az kuruyemis
hah iyi o zaman cnm . Motivasyon icin cocuklarla ilgilensin sana zaman yaratsin oyle igneleyici konusmakla motivasyon saglanmazbir kadin isterse herseye yapar bjna inaniyorum.19 yasinda anneoldugumda
Ben onun karsisinda aglamadim canim baya agzima geleni soyledim ben sana motivasyon olsun diye diyorum felan diye cevirdi bu hafta en cok kiloyu veren olabilirim cok hirslandim
canim squat icin program var mi? nasil takip edecegiz ? bir de abs video mu ne bizimle paylasir misin?Yarin spora basliyoruz abs ve squat katilacaklar hazir olsun 1 ay yapicaz olcum yaoiyoruz yarin ve basliyoruz 1 ay düzenli yapanlarda selulit kalmamis kizlar deneyelim biz de hem.spor puanlarimiza katkisi olur
ay kizlar cok az ya menulerinizIzlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
Kızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef![]()
sen nasilsin cnmDikkat et canim bol bol yat progestan verdi mi doktor
Evet benm de daha once oykeydi ama bu sonuncusu hep oyle veriyor bu jafta da oyle verdi mesela ama yapmayacagimHıı anladım
Allah Allah ilginç diyetisyenler genelde ya çorba ya ekmek demezmi
bu haftaki sekee orucunda bnde varim bayanlarAkşamları çıkıyorum ama çok yürüyemiyorum 30-40 dk. Ve yeterince hızlı değilim Bu hafta bende şeker orucu yapıp Karatay modeli besleneceğim orkide1453 gibi. Eğer enerjim çok düşmezse Leslie yapabilirim en azından deneyebilirim.![]()
bikac gun gecmwsi lazim canimcim odemi gormen icin bak ben meswla daha fazla vermisim yahdan bugun diyetisyen tartisinda ama kendi tartimdakini girdimDaha yeni bitti reglim.![]()
hayir tabikide canim gayet acim bildgin acim yanisadecee bunlari yiyip gun boyu âcikmadan gecirebiliyormusun merak ettim âfiyet olsun
Cuma diue sanirim dimisabah
ilik liminli su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
4 ceri domates
1 kk suzme oeybir
1.5 dilim etimek
1.5 yk kaymak
1 yk bal
6 zeytin
2 tk suzme yogurt
1 kapya biber
1 salatalik
ara yok
aksam
yarim kase etli sehriye
5 ad. firinda pismis sogan
3 buyuk parca firinda pismis somon
bol salata
cayin yaninda iki kucuk kare bitter
1 avuc kaju ceviz findik fistik karisimi
vee 1 dilim kek 1.5 kurabiye
bu aksam kendimi odullendirdim lav gundur aksamlari az yiyordum![]()
evet hem cuma hemde kurabiye kac gundur yemedim ve kek i teni yaptim cok guzel gozukuyordu ve ben pis bogazim galibaCuma diue sanirim dimi![]()
hepumiz oyleyiz bnce cnm bnde oykeyim meselaevet hem cuma hemde kurabiye kac gundur yemedim ve kek i teni yaptim cok guzel gozukuyordu ve ben pis bogazim galiba![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun artilarini eksilerinj bizlede paylaş fikir olsunKizlaar yarin sabah karatay diyetime basliyorum.En sevdigim diyet programi sik sik yemek ara ogun derdi felan bi sure sonra sikiyo birakiyorum ama karatyla 10 kilo vermistim yune ona donucem bakalim sonuc nasil olcaak
Havan batsin![]()
Maşallah kıskanıyok seni
Ayy cok guzel bi duygu hepimiz hep istedigimiz bedenlerde kaliriz insallah kizlarAyyy cok guzel keske benim olsa![]()
Afiyet olsun canm etimek i nasıl yiyorrshn öyle kuru ekmek gbimisabah
ilik liminli su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
4 ceri domates
1 kk suzme oeybir
1.5 dilim etimek
1.5 yk kaymak
1 yk bal
6 zeytin
2 tk suzme yogurt
1 kapya biber
1 salatalik
ara yok
aksam
yarim kase etli sehriye
5 ad. firinda pismis sogan
3 buyuk parca firinda pismis somon
bol salata
cayin yaninda iki kucuk kare bitter
1 avuc kaju ceviz findik fistik karisimi
vee 1 dilim kek 1.5 kurabiye
bu aksam kendimi odullendirdim lav gundur aksamlari az yiyordum![]()