Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen kac kilosun canim
bem 67 canim boy 166 sen peki

Kizlar resimlere baslangic kilo hedef guncel filan yazsaniz yorumlarken rahat oluruz
evet cnm haklisin ben hep guncwlliyorum ama yanlis yerden yapiyorum o yuzden guncellenmiyor

Canım diyetisyene mi gidiyorsun? Öyle bile olsa akşam zaten çorba yemişsin ekmek yemeseydin keşke
Bide ne çorbası olduğunu da belirtelim kızlar
ya bana da oyle veriyordu diyetisyen corba ve ekmek
Canm ben bugun cezami tuttum o yuzden yemedim

Toksan Çok iyi :)afiyet olsun
acimmmmmmmm :) sagol canimcim

Izlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
Hoşgeldin canım :KK68:
Ben hamile değilim @kaptinn hamile :KK66:
Oğlum var benim daha dokuz aylık :emir_bebek: 23 yaşındayım
Sağol canım :KK200:

Benim tlf bozulmuştu üç gün gelemedim takip edemedim kendini tanıtırmısın
hosbulduk cnm Allah bağışlasın bi hamile daha var o zaman :anneadayı::KK66:
30 yaşındayım 82 kg başladım 165 boyum benimde iki kızım var 4 ve 1 yasındalar Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum 68 kg yeter bana inş bizde senin gibi mezun oluruz kaç kg verdin kaç ayda

bem 67 canim boy 166 sen peki

evet cnm haklisin ben hep guncwlliyorum ama yanlis yerden yapiyorum o yuzden guncellenmiyor

ya bana da oyle veriyordu diyetisyen corba ve ekmek
Canm ben bugun cezami tuttum o yuzden yemedim

acimmmmmmmm :) sagol canimcim
Hıı anladım ;)

Allah Allah ilginç diyetisyenler genelde ya çorba ya ekmek demezmi

hosbulduk cnm Allah bağışlasın bi hamile daha var o zaman :anneadayı::KK66:
30 yaşındayım 82 kg başladım 165 boyum benimde iki kızım var 4 ve 1 yasındalar Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum 68 kg yeter bana inş bizde senin gibi mezun oluruz kaç kg verdin kaç ayda
55 kiloyla başladım canım takıma geleli dört ay oldu son bir aydır da yerimde saydığımı düşünürsek 3 ayda 6 kilo falan az az gitti canım benden bir hafta sabit bir hafta eksi şeklindeydi

Gerçekten mi kaçar kaçar yapıyorsun cnm
Canım zamanım el verirse hepsini bi başladığımda bitirebiliyorum yoksada zamanım el verdikçe sabah akşam bölüyorum malum küçük bi yaramazım var:emir_bebek:
tek seferde minimum 100 le max 500 arası yapıyorum (durmadan yani)
Canim corbam mercimek sanirim kilom fazla oldugundan aksamlari 1 dilim ekmek ve corba var ondan yiyorum
Anladım canım

Yeni üyelerde gelmiş hosgeldiniz bende salı gününden beri katılıyorum inş hep birlikte güzel fiziklere sahip oluruz ve eşlerimize bize tekrardan hayran olurlar benim ki de söylemese de yediklerime karışıyor eskisi gibi aşkla bakmıyorum sanki

Yeni üyelerde gelmiş hosgeldiniz bende salı gününden beri katılıyorum inş hep birlikte güzel fiziklere sahip oluruz ve eşlerimize bize tekrardan hayran olurlar benim ki de söylemese de yediklerime karışıyor eskisi gibi aşkla bakmıyorum sanki
Canım benim eşimde bazen kızıyor çok abartıyosun diye ama karışmıyor genelde onunda hoşuna gidiyor erkekler böyle işte sen takma kilo vermeye devam et ;)

yaa biz kadiniiz hem cocuga bakip hrm evin isi gorup hemdr gezeriiz biz herseyi basarabiliriz!! Bunuda basaraliim

Back
X