- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.341
5000Luluuu94 merak ettim şimdi kaç tane ip atlıyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5000Luluuu94 merak ettim şimdi kaç tane ip atlıyosun
Bırakmam inşallah canımTebrik ederimmmmm mezun ol dün demek darısı bizeee insallahh bırakma sakın bizii ❤❤❤
bem 67 canim boy 166 sen pekisen kac kilosun canim
evet cnm haklisin ben hep guncwlliyorum ama yanlis yerden yapiyorum o yuzden guncellenmiyorKizlar resimlere baslangic kilo hedef guncel filan yazsaniz yorumlarken rahat oluruz
ya bana da oyle veriyordu diyetisyen corba ve ekmekCanım diyetisyene mi gidiyorsun? Öyle bile olsa akşam zaten çorba yemişsin ekmek yemeseydin keşke
Bide ne çorbası olduğunu da belirtelim kızlar
acimmmmmmmm :) sagol canimcimToksan Çok iyi :)afiyet olsun
Izlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
hosbulduk cnm Allah bağışlasın bi hamile daha var o zamanHoşgeldin canım
Ben hamile değilim @kaptinn hamile
Oğlum var benim daha dokuz aylık23 yaşındayım
Sağol canım
Benim tlf bozulmuştu üç gün gelemedim takip edemedim kendini tanıtırmısın
Hıı anladımbem 67 canim boy 166 sen peki
evet cnm haklisin ben hep guncwlliyorum ama yanlis yerden yapiyorum o yuzden guncellenmiyor
ya bana da oyle veriyordu diyetisyen corba ve ekmek
Canm ben bugun cezami tuttum o yuzden yemedim
acimmmmmmmm :) sagol canimcim
Gerçekten mi kaçar kaçar yapıyorsun cnm
Canim corbam mercimek sanirim kilom fazla oldugundan aksamlari 1 dilim ekmek ve corba var ondan yiyorumCanım diyetisyene mi gidiyorsun? Öyle bile olsa akşam zaten çorba yemişsin ekmek yemeseydin keşke
Bide ne çorbası olduğunu da belirtelim kızlar
55 kiloyla başladım canım takıma geleli dört ay oldu son bir aydır da yerimde saydığımı düşünürsek 3 ayda 6 kilo falan az az gitti canım benden bir hafta sabit bir hafta eksi şeklindeydihosbulduk cnm Allah bağışlasın bi hamile daha var o zaman
30 yaşındayım 82 kg başladım 165 boyum benimde iki kızım var 4 ve 1 yasındalar Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum 68 kg yeter bana inş bizde senin gibi mezun oluruz kaç kg verdin kaç ayda
Neee 5000 mi şaka mı bu? İnanamıyorum maşaallaahh gıpta ettim vallahi
Canim sen ne kadar sürede kactan kacs dustunHoşgeldin canım
Ben hamile değilim @kaptinn hamile
Oğlum var benim daha dokuz aylık23 yaşındayım
Sağol canım
Benim tlf bozulmuştu üç gün gelemedim takip edemedim kendini tanıtırmısın
Canım zamanım el verirse hepsini bi başladığımda bitirebiliyorum yoksada zamanım el verdikçe sabah akşam bölüyorum malum küçük bi yaramazım varGerçekten mi kaçar kaçar yapıyorsun cnm
Anladım canımCanim corbam mercimek sanirim kilom fazla oldugundan aksamlari 1 dilim ekmek ve corba var ondan yiyorum
İki msj yukarıda yazdım canımCanim sen ne kadar sürede kactan kacs dustun
Sende yapabilirsin kiNeee 5000 mi şaka mı bu? İnanamıyorum maşaallaahh gıpta ettim vallahi
Canım benim eşimde bazen kızıyor çok abartıyosun diye ama karışmıyor genelde onunda hoşuna gidiyor erkekler böyle işte sen takma kilo vermeye devam etYeni üyelerde gelmiş hosgeldiniz bende salı gününden beri katılıyorum inş hep birlikte güzel fiziklere sahip oluruz ve eşlerimize bize tekrardan hayran olurlar benim ki de söylemese de yediklerime karışıyor eskisi gibi aşkla bakmıyorum sanki
yaa biz kadiniiz hem cocuga bakip hrm evin isi gorup hemdr gezeriiz biz herseyi basarabiliriz!! Bunuda basaraliimYeni üyelerde gelmiş hosgeldiniz bende salı gününden beri katılıyorum inş hep birlikte güzel fiziklere sahip oluruz ve eşlerimize bize tekrardan hayran olurlar benim ki de söylemese de yediklerime karışıyor eskisi gibi aşkla bakmıyorum sanki
Şakacıktan ip atlama
Sağol canımŞakacıktan ip atlama
Ama denedim bana çok zor geldi
Kolaylıklar dilerim
Sende mi ipsiz atlıyorsun yoksaSağol canım
Zor cidden çok güzel terletiyor
Yok canım iple atlıyorumSende mi ipsiz atlıyorsun yoksa