- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.781
Tabi ya neye cabaliyon bu hadar gurumah icin herseyayy ne hos seyler dokuluyor barnaklarinnnqurumus qalmisim dimi bende quru fit anne olmusum dimi
sana da 65 e kadar sisme izni veriyorumm
Burası güzel ama arada üşüyorum arads ateş basıyor ayaklar genelde buzYat kuzum dinlengündüz hep uykum var aksam uykum gelmiyo benimde dışarı soguk diye kaloriferi de bi yakmis ki piştim icerde
Plank mekik şınav sayesinde birde şeker diyeti sayesindekiz gonegim 94 cm 80 cm nasil olacak 1 ayda
Hafta sonu zor duruyorum evde seni düşünemiyorum aslında spor salonuna da yazilabilirsin imkan varsa fit hatun olarak işe başlarsınevde olmk cidden zor bugun birgun evdeydim tum gun yeme krizletylr mucadele ettim resmn
Kusum ben 2000 ip atlasam geberirim heraldehadi sen de yapabilirsin
Ooo demek meydan okuyosunhadi bakalım alalım mı listeye
Kusum ben 2000 ip atlasam geberirim heraldeama elimden geleni yapiyorum bende
Ayy bugun cok kasvetliydi hava cok sıkılıyom boyle olunca gunesli havalar gelsin gayriBurası güzel ama arada üşüyorum arads ateş basıyor ayaklar genelde buz
Plank mekik şınav sayesinde birde şeker diyeti sayesinde
Hafta sonu zor duruyorum evde seni düşünemiyorum aslında spor salonuna da yazilabilirsin imkan varsa fit hatun olarak işe başlarsın
Boyun süper maşallah :)inşallah hedefledigin kiloya inersin hosgeldinnOkudum bütün kuralları ve kabul ediyorum
İsmim Azra ve 21 yaşındayım
178 boyundayım ve şu anda tahminen 78 kilo civarıyım (yarın tartı almaya çıkacağım)
13 14 yaşlarındayken çok zayıf bir kızdım sonra ne olduysa hep balık etli oldum
2 yıl önce çok çalışıp 63 kiloya kadar inmiştim ama üniversiteye başlayınca tekrar aldım
Biraz düzensiz bir hayatım var
Hem okuyup hem çalıştığım için yediklerime pek dikkat edemiyorum
İşte aşağı yukarı böyle
Artık çocuk olmadığımın farkındayım ve her şeyden önce kendi salığım için iyi bir adım atmak istiyorum
Bu güzel canımKac kilosunama artik korumada oldugundan bi gun yiyip ertesi gune dikkat edebilersin bisi olmaz
Farkettim kimse begenmedibu nasi
Daha inmek istiyo msn ben bi 3 kilo versem super olacak 55 küsürümBu güzel canım
Evet canım öyle yapacağım bide Karatay denemek istiyorum biraz ya cesaret edebilirsem
Canım inebilirsem süper olur tabiinemezsem de sikilasmaya devamDaha inmek istiyo msn ben bi 3 kilo versem super olacak 55 küsürüm3 gun diyet yapip 54 e iniyom sonra 3 gun yiyip geri 56 ya çıkıyom bende regl olursam iyce üstüne düşüp vermek istiyom artik
Bak hic kilo vermeden 1 sene kilonu koru spor yaparak aradaki farki goreceksin kuzum bedenin daralip küçülmeye devam edecek ben eskiden 56 yken 28 giyyodum suan 55 56 kiloda 26 giyyorum spor cok onemli sen harika spor yapiyosun zaten kilon inmesede bisi olmaz inceciksinCanım inebilirsem süper olur tabiinemezsem de sikilasmaya devam
Regl olmazsin herhalde sen
Canım sporlara puan belirledik iki takım oluşturduk kendı aramızda yarisiyoruzSpor puanlaması nasıl oluyor bahsedebilir misiniz?
İnşallah hep birlikte kurtuluruz şu fazla kilolardan :)Boyun süper maşallah :)inşallah hedefledigin kiloya inersin hosgeldinn
Takım listesine girdiğim zaman mı spor yarışına da katılabilirim o zaman?
Canım sporlara puan belirledik iki takım oluşturduk kendı aramızda yarisiyoruz
İnşallah canım sporu birakamam zaten elimden geldiğince yapacağım inşallahBak hic kilo vermeden 1 sene kilonu koru spor yaparak aradaki farki goreceksin kuzum bedenin daralip küçülmeye devam edecek ben eskiden 56 yken 28 giyyodum suan 55 56 kiloda 26 giyyorum spor cok onemli sen harika spor yapiyosun zaten kilon inmesede bisi olmaz inceciksin
Bana da oyle geliyosali ablam gelecek o zamana olmazsam ona aldırırım bu hafta esim hep iste olcak çünkü ne hastaneye gidebilirim kan vermeye ne test alabilir meraklaniyom
Yok canım alabiliriz istersen hemenTakım listesine girdiğim zaman mı spor yarışına da katılabilirim o zaman?
İsterim tabi yarından itibaren başlarımYok canım alabiliriz istersen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?