Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy ne hos seyler dokuluyor barnaklarinnn qurumus qalmisim dimi bende quru fit anne olmusum dimi
sana da 65 e kadar sisme izni veriyorumm
Tabi ya neye cabaliyon bu hadar gurumah icin hersey
Ay keskem 65 e raziyimcoh guzel bi rakam olur 9 ayin sonunda 65 i gormek

Yat kuzum dinlen gündüz hep uykum var aksam uykum gelmiyo benimde dışarı soguk diye kaloriferi de bi yakmis ki piştim icerde
Burası güzel ama arada üşüyorum arads ateş basıyor ayaklar genelde buz
kiz gonegim 94 cm 80 cm nasil olacak 1 ayda
Plank mekik şınav sayesinde birde şeker diyeti sayesinde
evde olmk cidden zor bugun birgun evdeydim tum gun yeme krizletylr mucadele ettim resmn
Hafta sonu zor duruyorum evde seni düşünemiyorum aslında spor salonuna da yazilabilirsin imkan varsa fit hatun olarak işe başlarsın

Ayy bugun cok kasvetliydi hava cok sıkılıyom boyle olunca gunesli havalar gelsin gayri ayaklarini sıkı tut o zaman üşütme

Boyun süper maşallah :)inşallah hedefledigin kiloya inersin hosgeldinn

Herkese iyi akşamlar hanımlar. Bugun bayağı yorucı geçti pazar market derken epey yürüyüş yapmış oldum. Bugun ki menüm ise şöyle...
Sabah
İki yumurtadan maydanozlu omlet
Domates
Yeşil biber
Tere
Yeşil zeytin
Peynir
Öğle
Haşlanmış ıspanak
Domates
Yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
Yeşil salata
Ara öğün
Bir elma

Bu güzel canım

Evet canım öyle yapacağım bide Karatay denemek istiyorum biraz ya cesaret edebilirsem
Daha inmek istiyo msn ben bi 3 kilo versem super olacak 55 küsürüm 3 gun diyet yapip 54 e iniyom sonra 3 gun yiyip geri 56 ya çıkıyom bende regl olursam iyce üstüne düşüp vermek istiyom artik

Daha inmek istiyo msn ben bi 3 kilo versem super olacak 55 küsürüm 3 gun diyet yapip 54 e iniyom sonra 3 gun yiyip geri 56 ya çıkıyom bende regl olursam iyce üstüne düşüp vermek istiyom artik
Canım inebilirsem süper olur tabiinemezsem de sikilasmaya devam

Regl olmazsin herhalde sen

Canım inebilirsem süper olur tabiinemezsem de sikilasmaya devam

Regl olmazsin herhalde sen
Bak hic kilo vermeden 1 sene kilonu koru spor yaparak aradaki farki goreceksin kuzum bedenin daralip küçülmeye devam edecek ben eskiden 56 yken 28 giyyodum suan 55 56 kiloda 26 giyyorum spor cok onemli sen harika spor yapiyosun zaten kilon inmesede bisi olmaz inceciksin
Bana da oyle geliyo sali ablam gelecek o zamana olmazsam ona aldırırım bu hafta esim hep iste olcak çünkü ne hastaneye gidebilirim kan vermeye ne test alabilir meraklaniyom

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :150
munter :16
orkide1453 :20
Buki_89 :
segus :62,5+70
@swtyheart :16+43
poncikbirgelincik :
@Pembesepet :

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
@aaadddaaa:99
GamzeK17 :65+52
@tgb1907 :
N Nehir60 :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

İnşallah canım sporu birakamam zaten elimden geldiğince yapacağım inşallah

Ayyy karbonat limon falanmi denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…