Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1.ci sayfada kurallarımız yazıyor aktif olurum kurallara uyarım dersen katılabilirsin

Kuralları okudum kabul ediyorum. Geçmiş sayfalarınızı okuduğumda sporla ilgili puanlamaya dayalı bir yarışma var onu tam anlayamadım
Bu arada kendimi tanıtayım.
5 aylık evliyim. Evlenmeden önce çalışıyordum, şehir değiştirince özel sektörde olduğum için yeniden işe başlayamadım şimdilik. Ye iç yat modunu doya doya yaşadım. Şimdi harekete geçiyorum 31 yaşındayım bu arada.
***1.TAKIM 499.ETAP*** ta daha önce takıma katılıp ayrılmıştım. Ayrılma sebebim ilk mesajımda belirttiğim gibi diyet yapmaya hazır değildim daha doğrusu irade gösteremiyordum. 2017 ocak ilk haftasıymış.

Hoşgeldin canım şimdide çok kilolu sayılmazsın hemencik verirsin inşallah

Supersin canım

Hoşgeldin canım

hosgeldin cnm aramiza insallah burada hepbirlikte verecegiz

Çok iyi ya bende 10 kilo alacam dedim bakalım 15 olmaz inşallah

Afiyet olsun canım ama keske biraz daha aktif olsan

1.ci sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak kilonu bildirmek ile başlayabilirsin
Canim bi suredir evde yoktum tum dolap icleri karismis 2de bebek olunca onlardan firsat buldukca temizlik yapiyorum temizligim biter bitmez leslie basliycam

Vuuuu eriyosun bebegim

1 seneyi geçmiş yarın kaptinn geldiğinde yine soralım süresi var çünkü belli süre gerekiyor tekrar yarışmak için yine de hoş geldin canım. Evde oturmak kilo almak demek bana göre de iş bakıyorsun sanırım

Nasıl yapacağız kızlar bunu günlük mü girilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…