- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.741
hadi insallah bu jafta gder canimYag artisimda olmus canim ondan sanirim gecen haftalar hep yumurta olmasina ragmen azalmis
1.ci sayfada kurallarımız yazıyor aktif olurum kurallara uyarım dersen katılabilirsin
Ay inşallah yaYaşın küçükmüş hemen verirsin dikkat edersen hoş geldin takım kaptanımızkaptinn yardımcıları ben ve @poncikbirgelincik .
Canim bu menude neden bu kadar cok badem varEki Görüntüle 2119168 Eki Görüntüle 2119169
Bu canımSchonerDuft iki hafta sonra badem sayısını çoğalttı bebek büyüdüğü icin dedi
Hoşgeldin canım şimdide çok kilolu sayılmazsın hemencik verirsin inşallahOkudum bütün kuralları ve kabul ediyorum
İsmim Azra ve 21 yaşındayım
178 boyundayım ve şu anda tahminen 78 kilo civarıyım (yarın tartı almaya çıkacağım)
13 14 yaşlarındayken çok zayıf bir kızdım sonra ne olduysa hep balık etli oldum
2 yıl önce çok çalışıp 63 kiloya kadar inmiştim ama üniversiteye başlayınca tekrar aldım
Biraz düzensiz bir hayatım var
Hem okuyup hem çalıştığım için yediklerime pek dikkat edemiyorum
İşte aşağı yukarı böyle
Artık çocuk olmadığımın farkındayım ve her şeyden önce kendi salığım için iyi bir adım atmak istiyorum
Supersin canımselam kizlar ben geldim. misafirlerim yeni gitti kizim cok hyysuz hic uyumadi. Uyutmaya calisiyorum spor yapamayacagim. Yarin telefi edecegim ins.
Bu arada kendimi olctum ve sonuc
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
04.03.2017 65.5 kg
104 kalca
78 bel
97 gogus
94 gobek
q
Hoşgeldin canımKuralları okudum kabul ediyorum. Geçmiş sayfalarınızı okuduğumda sporla ilgili puanlamaya dayalı bir yarışma var onu tam anlayamadım
Bu arada kendimi tanıtayım.
5 aylık evliyim. Evlenmeden önce çalışıyordum, şehir değiştirince özel sektörde olduğum için yeniden işe başlayamadım şimdilik. Ye iç yat modunu doya doya yaşadım. Şimdi harekete geçiyorum31 yaşındayım bu arada.
***1.TAKIM 499.ETAP*** ta daha önce takıma katılıp ayrılmıştım. Ayrılma sebebim ilk mesajımda belirttiğim gibi diyet yapmaya hazır değildim daha doğrusu irade gösteremiyordum. 2017 ocak ilk haftasıymış.
hosgeldin cnm aramiza insallah burada hepbirlikte verecegizKuralları okudum kabul ediyorum. Geçmiş sayfalarınızı okuduğumda sporla ilgili puanlamaya dayalı bir yarışma var onu tam anlayamadım
5 aylık evliyim. Evlenmeden önce çalışıyordum, şehir değiştirince özel sektörde olduğum için yeniden işe başlayamadım şimdilik. Ye iç yat modunu doya doya yaşadım. Şimdi harekete geçiyorum31 yaşındayım bu arada.
***1.TAKIM 499.ETAP*** ta daha önce takıma katılıp ayrılmıştım. Ayrılma sebebim ilk mesajımda belirttiğim gibi diyet yapmaya hazır değildim daha doğrusu irade gösteremiyordum. 2017 ocak ilk haftasıymış.
Canim bi suredir evde yoktum tum dolap icleri karismis 2de bebek olunca onlardan firsat buldukca temizlik yapiyorum temizligim biter bitmez leslie basliycamÇok iyi ya bende 10 kilo alacam dedim bakalım 15 olmaz inşallah
Afiyet olsun canım ama keske biraz daha aktif olsan
1.ci sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak kilonu bildirmek ile başlayabilirsin
Canım hamile olduğum için alternatif olarak ceviz yiyebilirsin ama çok yeme demişti ısrarla badem önerdi bilmiyorumC
Canim bu menude neden bu kadar cok badem var
olcuperikee bahhhkk guzell kedilerin anasii fit das hatunNapiyonuz kizlar esim evde gelemedim bugunuyudu esim bende size bakim dedim
Hoşgeldin canım şimdide çok kilolu sayılmazsın hemencik verirsin inşallah
Supersin canım
Hoşgeldin canım
Vuuuu eriyosun bebegimselam kizlar ben geldim. misafirlerim yeni gitti kizim cok hyysuz hic uyumadi. Uyutmaya calisiyorum spor yapamayacagim. Yarin telefi edecegim ins.
Bu arada kendimi olctum ve sonuc
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
04.03.2017 65.5 kg
104 kalca
78 bel
97 gogus
94 gobek
q
Ne guzel menu vermis simdiki aklim olsa bende kesin diyetisyen kontrolunde gecirirdim hamileligimi canim kacinci haftandasinCanım hamile olduğum için alternatif olarak ceviz yiyebilirsin ama çok yeme demişti ısrarla badem önerdi bilmiyorum
İnceliyon heolcuperikee bahhhkk guzell kedilerin anasii fit das hatun
KuzuuuuVuuuu eriyosun bebegim
1 seneyi geçmiş yarınKuralları okudum kabul ediyorum. Geçmiş sayfalarınızı okuduğumda sporla ilgili puanlamaya dayalı bir yarışma var onu tam anlayamadım
evet bebegimm senin gibi qupquru olmak istiyimmVuuuu eriyosun bebegim
quru kizzİnceliyon hebende coh inceyim ama eyuce guruyum
Yok bebeğim 9aylik benim bu hamileyken olan menümNe guzel menu vermis simdiki aklim olsa bende kesin diyetisyen kontrolunde gecirirdim hamileligimi canim kacinci haftandasin
Nasıl yapacağız kızlar bunu günlük mü girilecek03 - 07 Mart spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :150
munter :16
@orkide1453 :20
@Buki_89 :
@segus :62,5
@swtyheart :16+43
@poncikbirgelincik :
Yavrularmherseym : 25
PATATESLER
@selcanmehmetcan :
@UMEYYE :
A aaadddaaa :99
@GamzeK17 :65+52
@tgb1907 :
@Nehir60 :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik
Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?