- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.821
Günaydın canımGünaydın kızlar iyi haftalar
Afiyet olsun güzel menü benceHerkese iyi akşamlar hanımlar. Bugun bayağı yorucı geçti pazar market derken epey yürüyüş yapmış oldum. Bugun ki menüm ise şöyle...
Sabah
İki yumurtadan maydanozlu omlet
Domates
Yeşil biber
Tere
Yeşil zeytin
Peynir
Öğle
Haşlanmış ıspanak
Domates
Yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
Yeşil salata
Ara öğün
Bir elma
evet aslinda o u bnde hissediyorum cnm insallahhhhhhhOlabilir sin tabi canım meselâ ben bu hafta fazla veremesemde bı hafta bile olsa sikilasma oldu
kimleeeee:)Burası güzeldi ama bisiklet yarışı varmış sahile inemedik yollar çok kalabalıktı
Afiyet olsun canım
Ya çaktırma karıştırmışım ama kimle
Afiyet olsun kahvalti çok az gibi meyveyide oglenni yeseydin bilemedim ama güZel olmuş az yemen:))4 mart menum
Sabah
1 yumurta yagda
1 ck pekmez
1 ck kaymak
3 zeytin
Yarin kk peynir
Cay
Ara yarim ayva 1 dilim portakal 1 dilim elma
Oglen
1 tane pazi sarma
Yogurt
Aksam
Etli sehriyeli corba
Salata
Yogurt
Su 3 litre
haftasonu ben de iyi yapamadım en iyisi bugünü başlangıç sayalım 50 ile başlıyoruz nerden şikayetin varsa ölç göbek basen kalçaAnlamadim benn neyi canim
Canim ben kac tane yapmamiz gerekitgini bilmiyodum o yuzden baslamadim savah olcum alirim yarin baslarim insallah nereleri olcucem basen popo mu
Tadı nasıl yaptın mı bugün
hoş geldin :)İyi akşamlar. Yaklaşık bir yıldır kilo versem artık dedikçe diyet yerine daha çok yemeğe yöneldim.
Durumum içler acısı 88 kiloyum sanırım. Yarın tartılıp zayıflama sürecime başlamak ve takımınıza dahil olmak istiyorum. Olabilir mi?
bama da bu hafta detoks corbasi verdi cnm ama kesinlikle icemeyecegimi bildigim icin yapmadim bilesabah detoksumu içtim sevmedim çorbayıda akşam yapmıştım tadına baktım yok bu 5 gün biter inşallah
evet ya bazem bir inatlasiyor insani deli ediyor resmen canimGunaydin kizlar guzel bol eksili hafta olsun hepimizebenim kilom 73.5 ti yine ayni. Okadar spora ne inatlasti bu kikolar anlamadim
en sevdiğim üye eksiyle gelen üyekaptinn gunaydin cnmm ilk ko trol bnden gelsin cuma 67.1 bugun 66.9 eksi 200 gram:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?