Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sabah kalktığında aktardan papatya al kuru.Ondan 3-4 tane bi fincana koy,üatüne sıcak su ve 3 dakka falan demlensin sonra içindeki taneleri süz ve iç.Hatta akşam yatmadan da ve şekersiz içebilirsin ben çok faydasını gördüm özellikle uyku düzensizliği konusunda.Ya ben de kendime bi aktar mı açsam yaf acayip reklam yaptım şimdiye kadar
kızlar bu arada ben kaçar akşama da giremem büyük ihtimal.Şehir dışına gitmem gerek edirneye.Yarın görüşürüz çok öptüm hepinizi.aeo

14. TAKIM 207. ETAP

aynalar ( 99,4 / 97,4 / 2,0 / 2,01% )
pinkcat87 ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,00% )
triptofan ( 77,5 / 77,5 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 70,2 / 69,7 / 0,5 / 0,71% )
irras ( 90,1 / 89,5 / 0,6 / 0,67% )
fdm ( 67,4 ) izine ayrıldı
selinay2002 ( 65,9 / 65,8 / 0,1 / 0,15% )
aysen_34 ( 74,7 / 74,7 / 0,0 / 0,00%)
emidaf ( 72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,39% ) yeni üye hedefi 60

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 614,3 / 610,1 / 4,2 / 0,68% )

evet kızlar ben bi çıkayım erkek kardeşim başımda akbaba gibi dönüyo

yine gelirim bu arada kilomu ben dün sabah tartılmıştım o burda tartılma imkanım yoktu

bu hafta çoğumuz regl olduk bazı sorunlarımız oldu buna rağmen çok kötü bir sonuç değil ama daha iyi olabiliriz haftaya kimse 14. takımı tutamayacak çekilin biz geliyoruuuuuuuzzz

görüşürüz canımmm sende kendine iyi bakkk kalorisiz günler temenni ediyorumm öpüyorumm çokk sende a.e.o

evevtt kaptan bu hafta böle oldu ama haftayaaa görücezzzzz bakalımm hepimiz 2 şer kilo en az vermiş olucazzzz

işlerimi hallettim yemeği yiyorum ama size bakmadan edemiyorum

öğle yemeği çok az yağ ile pişirilmiş sade bulgur pilavı 4 kaşık
3 kaşık yoğurt

taze taze canım çok çekmişti bende bu kadar ,yiyem bari içimde kalmasın dedim

kızlar dün yol yorgunluğu yüzünden bugün baya uyumuşum kahvaltımı şimdi yaptım

bir bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
yarık kk kadar peynir
2 siyah zeytin
çeyrek salatalık
çeyrek domates
4-5 tane patates kızartması

kaptan ben teyzeme gidiyorum bu gece ordayım listeyi yarın gelince yapabilirim ancak veya ordan girebilirsem yaparım

bu arada aslıcım 2 kilo vermişsin canım süper bişi

bizde başlıyoruz elma diyetine

ya kızlar kendime ayakkabı almıştım geçen hafta şimdi diyorum acaba değiştirsem başkamı alsam
resmini yükliyimde sizinde fikirlerinizi alıyım olarmıı

kaptan ben teyzeme gidiyorum bu gece ordayım listeyi yarın gelince yapabilirim ancak veya ordan girebilirsem yaparım

canımm karar verdinmi başlıyoruz muuu:81::81::81:
bua arada canım bu kilo çizelgesini yapmayı ve düzenlemeyi biliyomusun ben bilmiyorumda:26::26:

ya kızlar diğer takımlarda beni takip ediyor. kilomu görmüşler elma diyetine devam ediyorsun galiba ama elma diyeditine göre az değil mi kaçamak mı yapıyon dediler bende yok reglim o etkiledi heralde dedim bi yük bindi omzuma :18:

diğer takımlar nie seni takip ediyo anlamadım walla kaptannn alla alla:44::44::44:
bu hafta çoğumuz regliydik yaniii şişkinlikte var zaten

teşekkür ederim canım

ya kızlar kendime ayakkabı almıştım geçen hafta şimdi diyorum acaba değiştirsem başkamı alsam
resmini yükliyimde sizinde fikirlerinizi alıyım olarmıı

yükle canım bakalım bende alcam ayrın aykkabı

canımm karar verdinmi başlıyoruz muuu:81::81::81:
bua arada canım bu kilo çizelgesini yapmayı ve düzenlemeyi biliyomusun ben bilmiyorumda:26::26:

canım dur ben kendi çizelgemi yaptım şimdi seninkine bakacaktım

diğer takımlar nie seni takip ediyo anlamadım walla kaptannn alla alla:44::44::44:
bu hafta çoğumuz regliydik yaniii şişkinlikte var zaten

canım listeleri yazıyoruz ya paylaşım alanına sonra ben geçen hafta 1. olmuştum ne yaptığımı yazmıştım orya bu haftada 2 kilo verince elma diyetine devam ettiğimi anlamışlar mesaj yazmışlar bana onun için öyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…