- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.761
ya aslında kafama taktığım bişey yok.kabus görmüyorum artık ama mutsuz ve başağrısıyla uyanıyorum 3 gündür.bilmiyorum sebebini.öyle uyanınca da o gün hiçbişey yapmak istemiyorum ve günüm mahvoluyo
kaptanımm 71,01 olmuşum az yanii
üzüntüden şaşırdım heralde benim hatam
canım özel mesaj anlattığım gibi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç üzülecek bişey değil 1 kilo süper
canım sabah kalktığında aktardan papatya al kuru.Ondan 3-4 tane bi fincana koy,üatüne sıcak su ve 3 dakka falan demlensin sonra içindeki taneleri süz ve iç.Hatta akşam yatmadan da ve şekersiz içebilirsin ben çok faydasını gördüm özellikle uyku düzensizliği konusunda.Ya ben de kendime bi aktar mı açsam yaf acayip reklam yaptım şimdiye kadar
kızlar bu arada ben kaçar akşama da giremem büyük ihtimal.Şehir dışına gitmem gerek edirneye.Yarın görüşürüz çok öptüm hepinizi.aeo
evet kızlar ben bi çıkayım erkek kardeşim başımda akbaba gibi dönüyo
yine gelirim bu arada kilomu ben dün sabah tartılmıştım o burda tartılma imkanım yoktu
bu hafta çoğumuz regl olduk bazı sorunlarımız oldu buna rağmen çok kötü bir sonuç değil ama daha iyi olabiliriz haftaya kimse 14. takımı tutamayacak çekilin biz geliyoruuuuuuuzzz
kaptanımm 71,01 olmuşum az yanii
üzüntüden şaşırdım heralde benim hatam
kaptan ben teyzeme gidiyorum bu gece ordayım listeyi yarın gelince yapabilirim ancak veya ordan girebilirsem yaparım
bu arada aslıcım 2 kilo vermişsin canım süper bişi
bizde başlıyoruz elma diyetine
ya kızlar kendime ayakkabı almıştım geçen hafta şimdi diyorum acaba değiştirsem başkamı alsam
resmini yükliyimde sizinde fikirlerinizi alıyım olarmıı
ya kızlar diğer takımlarda beni takip ediyor. kilomu görmüşler elma diyetine devam ediyorsun galiba ama elma diyeditine göre az değil mi kaçamak mı yapıyon dediler bende yok reglim o etkiledi heralde dedim bi yük bindi omzuma :18:
kaptan ben teyzeme gidiyorum bu gece ordayım listeyi yarın gelince yapabilirim ancak veya ordan girebilirsem yaparım
bu arada aslıcım 2 kilo vermişsin canım süper bişi
bizde başlıyoruz elma diyetine
ya kızlar kendime ayakkabı almıştım geçen hafta şimdi diyorum acaba değiştirsem başkamı alsam
resmini yükliyimde sizinde fikirlerinizi alıyım olarmıı
canımm karar verdinmi başlıyoruz muuu:81::81::81:
bua arada canım bu kilo çizelgesini yapmayı ve düzenlemeyi biliyomusun ben bilmiyorumda:26::26:
teşekkür ederim canım
yükle canım bakalım bende alcam ayrın aykkabı
canım dur ben kendi çizelgemi yaptım şimdi seninkine bakacaktım
diğer takımlar nie seni takip ediyo anlamadım walla kaptannn alla alla:44::44::44:
bu hafta çoğumuz regliydik yaniii şişkinlikte var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?