- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.781
canım listeleri yazıyoruz ya paylaşım alanına sonra ben geçen hafta 1. olmuştum ne yaptığımı yazmıştım orya bu haftada 2 kilo verince elma diyetine devam ettiğimi anlamışlar mesaj yazmışlar bana onun için öyle dedim
evet canım hatta yengemi bile ayarttım o da 5 kilo vermek istiyo 64 kilo
canımm karar verdinmi başlıyoruz muuu:81::81::81:
bua arada canım bu kilo çizelgesini yapmayı ve düzenlemeyi biliyomusun ben bilmiyorumda:26::26:
anemm 2 kilo azmıymmış yaniiiya kızlar diğer takımlarda beni takip ediyor. kilomu görmüşler elma diyetine devam ediyorsun galiba ama elma diyeditine göre az değil mi kaçamak mı yapıyon dediler bende yok reglim o etkiledi heralde dedim bi yük bindi omzuma :18:
olur canımmm yükle bake biiii senden dayağıda yedikk ohhhh
fadik ben şimdi kendi listemi yaptım ya o yüzden biraz zaman geçsin senin kini akşam yaparım yoksa ikimizin listesi birbirine karışır tamam mı canım
sağoll kaptanım yaa sürekli sana zahmet veriyorum kusura bakmaa olurmu:26::26::26:
pazar günü başlıyorum nasipse belki yarında olabilir bakayım duruma göre :92:
anemm 2 kilo azmıymmış yaniii
tamm kaptanımm teşekkür edrim tekrarrr
canım ne kusuru aşk olsun
hadi hayırlısı inş güzel sonuçlar alırsın
2 kilo az değilde elma diyetine göre az bulmuş canım
canım ben beğenmedim kusura bakma :26: sanki daha yaşlı işi gibi geldi bana
ama şimdi ben yapıcam sana linki göndercem sen çizelge bölümüne yapıştırcan demi
daha önce kimseye yapmadım ya bilmiyom cahalımm
canım güzel ayakkabı yani rahat bu tarz ayakkabılar .
platform topuklarda çok rahat ama tavsiye ederim canım
sen değiştirmek mi istiyosunn?
canım ben yapıyordum fadikin çizelgesini ama biraz önce kendiminkini yaptım belli süre geçmeden fadike yaparsam ikimizinki birbirine giriyor o yüzden şimdi yapabilirsen sen yap
evet canım yüksek topuk olmasına rağmen çok rahatlar
sadece renginden dolayı kararsız kalmıştım
hemde 1.78 felan oluyo boyum eşime diyorum az kaldı sana yaklaşmama
canımm allah aşkına senin normal boyun kaçç
canım ben yapıyordum fadikin çizelgesini ama biraz önce kendiminkini yaptım belli süre geçmeden fadike yaparsam ikimizinki birbirine giriyor o yüzden şimdi yapabilirsen sen yap
çok teşekkür ederim yaptımmm
ben boşuna hükümet gibi gacıyım demiyorum
valla ölçene göre değişiyo 169 170 arası canım ama bende hala hangisi olduğumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?