- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.741
canım senin kayınpederler sana yakın oturuyo o zamanufff ne diim evlilik zor aslında güzelde bilmiyorum yahuuu
canım wallaa biraz abiye tarzı olsun istiyorumm çünki benim meleğim (patronum) kızıyo wallaa şıkır şıkır olucaksın diyoo hatta sağolsun diette çok destek oluyo bana iyiki var iyiki hayatımda:81::81::81::81:
2 kat altımızda oturuyo.İş yeri de benim iş yerine 1 sokak uzakta:))Ya çok yüz göz olmamak en mantıklısı diğer türlü kendini sevdiren kişi olmaya çalışmak,her şeyi inceden inceye kırmıycam diye düşünmek yoruyo.Ben öle buldum çaresini.Hep mesafe çok rahatlatıyo işleri.
ne güzel ya öle patrona can kurban.sana ömden mesaj atıyım bakabilirmisin adresleri
canım evet en güzeli mesefali olmakk kesinlikle sana katılıyorumm:81:
benim patronlarımın ikiside harika insanlar hayatımın en kötü döneminde karşılaştım yani tam evden ayrıldım ertesi gün şimdiki işime başladım görüşmeye geldim hemen kabul ettiler ve boşanma sürecim olsun okul - sınav derken okadar çok destek oldular ki hem maddi hem manevi hatta sınavı bile onalrın desteğiyle kazandım sonrda tercih hakkımı onlara bıraktımm walla bankacılık istiyodum ama şimdi iyiki hukuk tercih etmişim diorum zaten işimlede bağdaşıyo staj yapıyorum iyi oluyo konulara yabancı değilim yani biraz zor oluyo hayatım hem ev iş- okul ama herşey zordur diyerek direniyorum çok şükürrr
artık daha iyiyim yanii:81::81::81:
tek kelimeyle tebrik ederim.Yılmadan azimle hayatına devam etme savaşını çok güzel özetlemişsin.Ne kadar hayran kaldım anlatamam mücadeleci ruhda bir insanmışsın maşallah.Hiç umudunu kaybetmeden zor zamanları yeni hedefler koyarak atlatmışsın.BRAVO diyorum tek kelimeyle.doğum tarihini bilmiyorum ama hangi burçtayan ki muhtemelen ateş burcu olabilir acayip bir azim var tekrar tebrik ederim.
tünaydın kızlar nasılsınız bugün?
tünaydınn canım ben şahsen fena değilimm bu haftaki kilo yüzündensen nasılsın canım?
slm kızlar annemdeyim sadece 100 gr gitmiş,sanırım artık spor yapmam gerkiyo,tartıdanda farketmez inşallah 65.800 çıktım artık gram gram vermek istemiyorum,form çayınıda bıraktım ne yapsam şok diyetmi uygulasam,gerçi 72 de takılıp kalmıştım bu rakamı görmek bile müthiş beni için..............
tünaydın canım iyi çok şükür uğraşıyoruz hayatla:)tünaydın kızlar nasılsınız bugün?
çok teşekkür edrim hayatım sağoll inan duygulandımm şimdi bak
walla inan her azimim direncim düştüğünde eski eşimi bana dediği şu sözü aklıma getiriyorum (sen bensiz yapamazsın ayakta duramazsınn mahvolursun') ki bu bana söleyen inan çok pasif bi insan onuniçin hergün birazdaha kendimi geliştirmeye çalışıyorum . burcum da anneme kimliğe göre ikizler hayatım ama ta net bilmiyorum:26:
ben de idare eder.başım çok ağrıyo.hergün baş ağrısıyla ve mutsuz uyanıyorum yaa
tekrar teşekkür edrim hayatım sağolltünaydın canım iyi çok şükür uğraşıyoruz hayatla:)
İşte hep denir ya başımıza gelen her kötü şey kötü demek değil sadece bizi daha güçlü yapmak için bir mücadele sınavı.Daha mutlu olmamız için bir ön sancı.tıpki doğum gibi...
maşallah diyorum tekrar yılmadan devam et hayatım demek ki doğru yoldasın ki Allah da önünü açmış.Şimdiki yeni nesil ergenler ne kadar şımartılarak sınava hazırlanıyor da bi yerleri tutturamıyorlar.Senden örnek alması lazım insanların.Ne sorunlarla uğraşırken kazanmışsın sınavı
alla alla yaa canım sen bu hafta böle bi evet uykusuzluk kabuslar felan heralde psikolojik kafana bişey mi takıyosun :26: bide adet dönemi bölee oluyoo canım
ya aslında kafama taktığım bişey yok.kabus görmüyorum artık ama mutsuz ve başağrısıyla uyanıyorum 3 gündür.bilmiyorum sebebini.öyle uyanınca da o gün hiçbişey yapmak istemiyorum ve günüm mahvoluyo
kızlar deprem oldu yaaa ayy annemle konuşuyoduk annem dedi deprem oluyo sallanıyoruz
ahaa dedim bi baktım bizde sallanıyoruz eşimle fırladık ayağa
ya rabbim inşlh kimseye bişey olmmaıştır
çok geçmiş olsun ya.Verilmiş sadakanız varmış cidden.
canımm bu hafta ne oldu yyaaa anlamadım valla ayşede bende aynıyız sorma yanii
67 çıktım:92:
birde kaptan bu listeyi ne zaman devrediyodum ben acep bugünmü yarınmı
kaptann gelmişşş
hoş geldin kaptan kilomu gördün dimii
bu arada çok geçmiş olsun kaptan allaha şükür ucuz atlatmışsın
kilom 71.01 anlamadım wallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?