- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.421
Sağol canım
Hadi yenmemiz lazımselam kizlar
dun aksam ki spor sayesinde totomu kaldiramiyorim bacaklarim titriyor fena oldumm
yaglarimin yandigini hissettim ama
bugun evi silip süpüreceğim camasir utu islerim ve yemek islerim var bunlardan halim lalirsa spor yapacahim
Bende bende saldım çayıraYaa bende kilo vermek istiyomama kendimi durduramiyom her gun bisiler yiyom 3 kilo versem temem
ben senden daha fazlayım pancarım.. çok yiyorum annem yemek yapıp duruyor bu ara.. yemezsem üzülüyor.. ama 52 olacağuk illakiEmin msn kilodas oldugumuzaben 55.8 im hic memnun degilim 52 olmah istiyom pehi ya sen
Yarin başlıyak mi ikimizBende bende saldım çayıra
Napcez yaaa
Bugun ruyamda üzerimde bir sürü kkyafetle 48.5 çıkıyordum
Adet oldun mu
Deme yaa napcazzzben senden daha fazlayım pancarım.. çok yiyorum annem yemek yapıp duruyor bu ara.. yemezsem üzülüyor.. ama 52 olacağuk illaki
Hee oldum gecesine geldi reglim ve tatli krizlerimde onunla beraberBende bende saldım çayıra
Napcez yaaa
Bugun ruyamda üzerimde bir sürü kkyafetle 48.5 çıkıyordum
Adet oldun mu
bunu ben mi yazmışım acabaYaa bende kilo vermek istiyomama kendimi durduramiyom her gun bisiler yiyom 3 kilo versem temem
Deme yaa napcazzzhic mutlu digilim ben 52 olmah istiyom 3 gün once bi 26 beden pantul denedim de bol geldiydi sana dedim mi onu ben kendimi övmivemi mi sandindi
Yoldasimmmbunu ben mi yazmışım acaba
Verecem bugun son
millet 30 kilolar verir sen 3 kilocuk mu veremiyorsun hey gidi koca pancar
silkelen ve kendine gel
canim ya denedim ama ben atlayamiyorum cok yoruluyorun pyle boyle degil belki bir gun 55 kilo olursam o zamanip atlayabilsen keşke bacağımın her yeri ağrıyor atladığımda (her yeri çalıştırıyor yani)
iple atlamak istemezsen ipsiz atla hem ses olmuyor aşağıya
gecmis olsun cnmm kuzucuga dikkat etNapiyonuz kizlar kizim hastalandi yineokula gondermedim boyama yapiyoh beraber
basladim cnm aksam yaptim baaya ins faydasi olurozam,an sende sumoya basla benim gibi 100 200 falan yap ve hep artirmaya calis
cagirmissinnn isteeSagol kuzum tam bir gun once masallah bizim kiz hastalanmiyo bu ara dedim ertesi gune kiz hastalandinapiyon
Sağol canım
Hadi yenmemiz lazım
Bu arada bende 2, 5(1tane) kiloluk şişeyle yapıyorum
He ay şom agizli mi derlerdi benim gibilerecanim ya denedim ama ben atlayamiyorum cok yoruluyorun pyle boyle degil belki bir gun 55 kilo olursam o zaman
gecmis olsun cnmm kuzucuga dikkat et
ben camasir katliyorum
basladim cnm aksam yaptim baaya ins faydasi olur
cagirmissinnn istee
2.5 mu
masallah size yaa sporcu hatun musunuz siz
hem döverim amma bir yandan da severim kiVerecem bugun sonvurma beynim delindi
Sev menihem döverim amma bir yandan da severim ki
Uzanmışım bende ne edeyim . Annenin nazari daha çok değer maşallah diyeydin keşkemSagol kuzum tam bir gun once masallah bizim kiz hastalanmiyo bu ara dedim ertesi gune kiz hastalandinapiyon
Şeker diyeti yapsana orkide gibiYaa bende kilo vermek istiyomama kendimi durduramiyom her gun bisiler yiyom 3 kilo versem temem
geçmiş olsun pancarcımNapiyonuz kizlar kizim hastalandi yineokula gondermedim boyama yapiyoh beraber
Şeker diyetini 21 gün mü yaptın?kızlar şeker orucumun son 3 günü kaldı adet dönemi hariç güzxel geçti 1 kaçamak 1 elma yedim ve göbeğim inanılmaz küçüldü herkes naptın diyor bir iki gün serbest takılcam sonra aynı mantık devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?