Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:))) ayy neymis o smo squat beni oldurdu bacagim fena yeni doğmuş buzag gibi bacaklarim titriyor :))) oyuyyyyy ağrıyor

İtirazın varmı hala puanla ilgili
Itirazim yok ama 145 dk nin puan olarakda hic onemi yok puan karsiligi az grupta yapiyom yapiyim okadar saat ppuan düşük motivasyonum etkilendi neyse boş ver canimm..kg veriyimde hep ceza almakta motivasyonumu etkiliyor :))
Bugun regl oldum ya hassasim..

Bisiklet puanı mı kaçtı

50 yapip azbi dinlenip devam ediyorum canim, baslarda 20 yapip dinleniyodum
ben dun normal squati 50 yaptim sumi yu da 25 e kadar yapabildim iyiyim o zmn dimi tatlimm

Yine kek yine kurabiye

Afiyet olsun canım arada uğra unutmayalım seni
ama ne kadar miniklerrr goydun dimii

Hangi video o

Bana da bana da

Canım kurabiye abur cubura bağlıyorum bende öyleyim bu hafta
ondn mi diyorsun ama abs egzersiz vs yaparken oyle olmuyorum ipte oypeyimm

kizllaar asiri hastayim atesim felan cikti mide bulantisindan oluyorum bugun ne spor ne yemek hic biseyim yok corbayi bile kabul etmiyo midem
gecmis olsun cnmm
Ayyyyyy kızlar rrrrrrr sonunda kepim geldiiiii

munter
ayyy kuzummmm keplisinnn gule gule kullanmmm nasil bir duyguu
:))) ayy neymis o smo squat beni oldurdu bacagim fena yeni doğmuş buzag gibi bacaklarim titriyor :))) oyuyyyyy ağrıyor
selcanim ya guldurdun beni

bende egzersiz yuruyuste oyle oluyordum puanlar artinca sevklendim valla

Yooo görmedim ısırık büyük te olabilir küçükte
Arkadaslar ozellikle kilo veren eski arkdaslar bize biraz kilo verme sureclweinizi anlatir misin duse kalka nasil oldu motive olalim en azindan
Geçen sene şubat ortasında kilo vermeye karar verdim moralim çok bozuktu . 79u gördüm 1 kere eyvah dedim benim kilolar tüp bebek kilosuydu verdim tedaviye gittim ama en son tedaviden 77 79 arası ile çıktım
Burda 5 6 kilo verdim izne ayrıldım izinde kilo verdim kaptin ve pancarın vanillav diye bir arkadaş vardı destekleri sayesinde önce senin gibi az yiyordum sonra olmaz dediler böyle düzeltmen lazım düzelttim 72de çok takıldım detoks yaptım protein ağırlıklı beslendim zar zor 68i gördüm. Motivasyon bende hep gidikti çok karamsar yapım var karamsar olmadığım dönemde güzel kilo verdiğimi fark etti biri gerçekten de öyleydi. Benim motivasyonum aşılama yaptıracam kilo vermeliyim idi. Benim zaafım buydu listeye de kendim için girdim fit olmak istiyordum hayalim düz bir karın idi. Burda çok şey öğrendim ama kaptanlar sayesinde

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :140+160+185
munter :16+94
orkide1453 :20+9
Buki_89 :38+60+73+190+186
segus :62,5+70+22+82, 5
@swtyheart :16+43+85
poncikbirgelincik :36+30+62
@Pembesepet :25+10+27

PATATESLER
BitmeyenUmidim :30+48+36+24+15+57+72
UMEYYE :12+24+44
A aaadddaaa :99+152+102
GamzeK17 :65+52
@tgb1907 :76,5+51
N Nehir60 :20+38
N-A-R :12

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Uzanmışım bende ne edeyim . Annenin nazari daha çok değer maşallah diyeydin keşkem

Şeker diyeti yapsana orkide gibi
Lekelenmen devam ediyo mu kuzum
Ayy he ya nazar ettim cocuga masallah da dediydim
Onu yapamam heralde ya ben kendimi biseylerden kısıtlayınca daha cok saldiriyom yiyeceklere keske yapabilsem zayiflamak istiyom ama icraat yok yapamıyom diyet kalori mi saysam napsam bilmiyom yarin az yemeye baslicam bakalimbide spora baslasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…