- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.461
:))) ayy neymis o smo squat beni oldurdu bacagim fena yeni doğmuş buzag gibi bacaklarim titriyor :))) oyuyyyyy ağrıyorselam kizlar
dun aksam ki spor sayesinde totomu kaldiramiyorim bacaklarim titriyor fena oldumm
yaglarimin yandigini hissettim ama
bugun evi silip süpüreceğim camasir utu islerim ve yemek islerim var bunlardan halim lalirsa spor yapacahim
İtirazın varmı hala puanla ilgili:))) ayy neymis o smo squat beni oldurdu bacagim fena yeni doğmuş buzag gibi bacaklarim titriyor :))) oyuyyyyy ağrıyor
Itirazim yok ama 145 dk nin puan olarakda hic onemi yok puan karsiligi az grupta yapiyom yapiyim okadar saat ppuan düşük motivasyonum etkilendi neyse boş ver canimm..kg veriyimde hep ceza almakta motivasyonumu etkiliyor :))İtirazın varmı hala puanla ilgili
Bisiklet puanı mı kaçtıItirazim yok ama 145 dk nin puan olarakda hic onemi yok puan karsiligi az grupta yapiyom yapiyim okadar saat ppuan düşük motivasyonum etkilendi neyse boş ver canimm..kg veriyimde hep ceza almakta motivasyonumu etkiliyor :))
Bugun regl oldum ya hassasim..
Yok canim birsey degistirme bende platesten sonra sumo squat yapacam dermanim kalirsa.. bizim grup patateslermiydi kendinize gelin herkes sumo squat yapin puana ihtiyacimiz varr :))Bisiklet puanı mı kaçtı
Yok canim birsey degistirme bende platesten sonra sumo squat yapacam dermanim kalirsa.. bizim grup patateslermiydi kendinize gelin herkes sumo squat yapin puana ihtiyacimiz varr :))
ben dun normal squati 50 yaptim sumi yu da 25 e kadar yapabildim iyiyim o zmn dimi tatlimm50 yapip azbi dinlenip devam ediyorum canim, baslarda 20 yapip dinleniyodum
ama ne kadar miniklerrr goydun dimiiYine kek yine kurabiye
Afiyet olsun canım arada uğra unutmayalım seni
ondn mi diyorsun ama abs egzersiz vs yaparken oyle olmuyorum ipte oypeyimm
Hangi video o
Bana da bana da
Canım kurabiye abur cubura bağlıyorum bende öyleyim bu hafta
gecmis olsun cnmmkizllaar asiri hastayim atesim felan cikti mide bulantisindan oluyorum bugun ne spor ne yemek hic biseyim yok corbayi bile kabul etmiyo midem
ayyy kuzummmm keplisinnn gule gule kullanmmm nasil bir duyguu
selcanim ya guldurdun beni:))) ayy neymis o smo squat beni oldurdu bacagim fena yeni doğmuş buzag gibi bacaklarim titriyor :))) oyuyyyyy ağrıyor
bende egzersiz yuruyuste oyle oluyordum puanlar artinca sevklendim vallaItirazim yok ama 145 dk nin puan olarakda hic onemi yok puan karsiligi az grupta yapiyom yapiyim okadar saat ppuan düşük motivasyonum etkilendi neyse boş ver canimm..kg veriyimde hep ceza almakta motivasyonumu etkiliyor :))
Bugun regl oldum ya hassasim..
Bende öyleyim bilmiyorum ki anlamadımondn mi diyorsun ama abs egzersiz vs yaparken oyle olmuyorum ipte oypeyimm
Çok güzel bir duygu canım darısı diğer ördeklereayyy kuzummmm keplisinnn gule gule kullanmmm nasil bir duyguu
bnde iyiyim canim :)Oyy geçmiş olsun canım
Iyidir kuzum senden nbr
dinlen canim yorma kendini lutfen. Canimcim sen daha once 10 kilo versim demistin ya ne kadar zamanda ve karatayla miydikizllaar asiri hastayim atesim felan cikti mide bulantisindan oluyorum bugun ne spor ne yemek hic biseyim yok corbayi bile kabul etmiyo midem
Yooo görmedim ısırık büyük te olabilir küçükteben dun normal squati 50 yaptim sumi yu da 25 e kadar yapabildim iyiyim o zmn dimi tatlimm
ama ne kadar miniklerrr goydun dimii
ondn mi diyorsun ama abs egzersiz vs yaparken oyle olmuyorum ipte oypeyimm
gecmis olsun cnmm
ayyy kuzummmm keplisinnn gule gule kullanmmm nasil bir duyguu
selcanim ya guldurdun beni
bende egzersiz yuruyuste oyle oluyordum puanlar artinca sevklendim valla
Geçen sene şubat ortasında kilo vermeye karar verdim moralim çok bozuktu . 79u gördüm 1 kere eyvah dedim benim kilolar tüp bebek kilosuydu verdim tedaviye gittim ama en son tedaviden 77 79 arası ile çıktımArkadaslar ozellikle kilo veren eski arkdaslar bize biraz kilo verme sureclweinizi anlatir misin duse kalka nasil oldu motive olalim en azindan
Sebze ?Ben bu sabah
Yulaf 2 kasik yogurt 2 ceviz yarim muz
Oglen
Sebzeli et bir kepce xorba salata
Aksam
Sebze yogurt bireaz yulaf
Son olarak
Sur insallah
Tebrik ederim seni güzel motive ettin böyle giderse çok güzel kilo vereceksinLuluuu94 120 sumo squat yaptim 72 puan :)) bakiyim acikta kondisyon suruyum yediklerimi yakiyum
Lekelenmen devam ediyo mu kuzumUzanmışım bende ne edeyim . Annenin nazari daha çok değer maşallah diyeydin keşkem
Şeker diyeti yapsana orkide gibi
Sagol kuzumgeçmiş olsun pancarcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?