- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.441
@MiuLego sende katıl durdur biziYarin başlıyak mi ikimiziki mezun halletmemiz lazim bu isi yaz geldi bugunde cok yedim
Hayırlısı canım şimdi spor ve diyet timeHee oldum gecesine geldi reglim ve tatli krizlerimde onunla beraber
Abartmazmısıncanim ya denedim ama ben atlayamiyorum cok yoruluyorun pyle boyle degil belki bir gun 55 kilo olursam o zaman
gecmis olsun cnmm kuzucuga dikkat et
ben camasir katliyorum
basladim cnm aksam yaptim baaya ins faydasi olur
cagirmissinnn istee
2.5 mu
masallah size yaa sporcu hatun musunuz siz
Canım sen nasıl yapıyodun ben de senin gibi yapıyımkızlar şeker orucumun son 3 günü kaldı adet dönemi hariç güzxel geçti 1 kaçamak 1 elma yedim ve göbeğim inanılmaz küçüldü herkes naptın diyor bir iki gün serbest takılcam sonra aynı mantık devam edicem
iyi et cocuguuHe ay şom agizli mi derlerdi benim gibilerehastalandi yavru iyi edecem onu balli ihlamur yapacam
21 gun ne cabuk gecti cnm masallah sanakızlar şeker orucumun son 3 günü kaldı adet dönemi hariç güzxel geçti 1 kaçamak 1 elma yedim ve göbeğim inanılmaz küçüldü herkes naptın diyor bir iki gün serbest takılcam sonra aynı mantık devam edicem
kilom cok degilde bir hantallik var bende esnek mi degilim anlamadim@MiuLego sende katıl durdur bizi
Hayırlısı canım şimdi spor ve diyet time
Abartmazmısınsenin de kilon çok değil gayri
kuzum s1uat yaparken kac sette bir dinleniyorsunLuluuu94 250 Sumo 60 dakika plates 150+36 yani 186 eger dermanim kalirsa aksamda 10 dakika abs calismak istiyorum karnima cok iyi geldi o
Evet 18.gun bugun simdi meyve yedim.ama olsun genelde iyi yaptimŞeker diyetini 21 gün mü yaptın?
50 yapip azbi dinlenip devam ediyorum canim, baslarda 20 yapip dinleniyodumkuzum s1uat yaparken kac sette bir dinleniyorsun
Canım sen nasıl yapıyodun ben de senin gibi yapıyım
Cnm bi resim yüklemiştim deneyeyim tekrar iki öğün karatay beslenmesi arti olarak bulgur meyve nohut bezelye filan yokCanım sen nasıl yapıyodun ben de senin gibi yapıyım
Yine kek yine kurabiyesabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
2 yagda yumurtA
1 kk peynir
6 ceri domates
6 zeytin
2 yesil biber
1 kapya biber
1 ck bal
1 dilim tb ekmegi
ara
1 yesil elma
1 isirik kek
aksam
1 kase tarhana
1 porsiyon tavuk sote
bol salata
1 kurabiye yaninda kuruyemis
Afiyet olsun canım arada uğra unutmayalım seniMenü:
Sabah (8:30)
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 çk fıstık ezmesi
1 bardak süt
Ara (12:00)
1 kase sade yoğurt
1 portakal
Ara: (16:00)
1 tane şekersiz protein bar (140 kcal)
Akşam (18:00)
4 yk sebzeli tavuk sote
1 kase salata
1 bardak ayran
*2 bardak limonlu yeşil çay
Spor: 6 km tempolu yürüyüş ( 55dk)
Luluuu94 250 Sumo 60 dakika plates 150+36 yani 186 eger dermanim kalirsa aksamda 10 dakika abs calismak istiyorum karnima cok iyi geldi o
Bana da bana da
Canım kurabiye abur cubura bağlıyorum bende öyleyim bu haftaiyi et cocuguuanasin senn sevginle iyilestir o agzini bir daha acma
21 gun ne cabuk gecti cnm masallah sana
kilom cok degilde bir hantallik var bende esnek mi degilim anlamadim
Geçmiş olsun canım grip mi desem değil herhaldekizllaar asiri hastayim atesim felan cikti mide bulantisindan oluyorum bugun ne spor ne yemek hic biseyim yok corbayi bile kabul etmiyo midem
Banyo yapma canim dusugu ice artirir ins bisey olmaz yat olurmu ayy canim ya üzüldüm ise gitme nolur bebisin icinKötüyüm canım duş aldım kanamam oldu bildiğin kırmızı su gibi kanama evde yatıyorum minigim bir gün daha beklesekese görünse
Gitmedim kuzum sabahtan beri uyuyorum uzanıyorum olacak varsa olur allaha emanet herşeyBanyo yapma canim dusugu ice artirir ins bisey olmaz yat olurmu ayy canim ya üzüldüm ise gitme nolur bebisin icin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?