- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.481
Hee diyet time yapmam lazim ben 51 52 olmak istiyom yaa@MiuLego sende katıl durdur bizi
Hayırlısı canım şimdi spor ve diyet time
Abartmazmısınsenin de kilon çok değil gayri
Ahahahahhahahahaiyi et cocuguuanasin senn sevginle iyilestir o agzini bir daha acma
Ne guzel anlatmissin cnm bnde cabuk moral.bozuyorum senin gbi bir gun kacirsam biraz veremesem hemen uzuluyorum hic gitmeyecek saniyorum ama ilk kez gidecegine ina dim kilolarin birde deigin gibi rahat olmak cok onemli sanirimYooo görmedim ısırık büyük te olabilir küçükte
Geçen sene şubat ortasında kilo vermeye karar verdim moralim çok bozuktu . 79u gördüm 1 kere eyvah dedim benim kilolar tüp bebek kilosuydu verdim tedaviye gittim ama en son tedaviden 77 79 arası ile çıktım
Burda 5 6 kilo verdim izne ayrıldım izinde kilo verdim kaptin ve pancarın vanillav diye bir arkadaş vardı destekleri sayesinde önce senin gibi az yiyordum sonra olmaz dediler böyle düzeltmen lazım düzelttim 72de çok takıldım detoks yaptım protein ağırlıklı beslendim zar zor 68i gördüm. Motivasyon bende hep gidikti çok karamsar yapım var karamsar olmadığım dönemde güzel kilo verdiğimi fark etti biri gerçekten de öyleydi. Benim motivasyonum aşılama yaptıracam kilo vermeliyim idi. Benim zaafım buydu listeye de kendim için girdim fit olmak istiyordum hayalim düz bir karın idi. Burda çok şey öğrendim ama kaptanlar sayesinde
sut yazcaktm.canm:) aslinda cok haklisi iz az yemek cok yanlis ustelik o kadar spor yapiyorum ki bikac gun aclik krizi gelebilir mesela bugun az kalsin axliktan olcem sandim neden cnku bikac gndur az yedim ve deli gbi spor yaptim bu benim hatamdi kesinlikleSebze ?
Birde sur ne . Bugün beğendim yediklerini
ben yasaklara hic gelemiyorum cnm ya ne olduysa o yasaklar yuzunden oldu zaten basima ne geldiyse:) hep daha cok saldirdim simdi sakin ve yavas yavas verecegim insallah:)Lekelenmen devam ediyo mu kuzum
Ayy he ya nazar ettim cocuga masallah da dediydim
Onu yapamam heralde ya ben kendimi biseylerden kısıtlayınca daha cok saldiriyom yiyeceklere keske yapabilsem zayiflamak istiyom ama icraat yok yapamıyom diyet kalori mi saysam napsam bilmiyom yarin az yemeye baslicam bakalimbide spora baslasam iyi olacak
Şarıl şarıl devam lekeler .Lekelenmen devam ediyo mu kuzum
Ayy he ya nazar ettim cocuga masallah da dediydim
Onu yapamam heralde ya ben kendimi biseylerden kısıtlayınca daha cok saldiriyom yiyeceklere keske yapabilsem zayiflamak istiyom ama icraat yok yapamıyom diyet kalori mi saysam napsam bilmiyom yarin az yemeye baslicam bakalimbide spora baslasam iyi olacak
Gel canim birlikte icelim
Hangi video o
Bana da bana da
Canım kurabiye abur cubura bağlıyorum bende öyleyim bu hafta
Gitmeyecek diye kodladın mı zaten boşa çırpınma çünkü veremezsin bedenin yorulur moralin bozulur en önemli nokta burası işte. Tarçın da at içine tok tutar şeker yeme ihtiyacını önler. Yarın karnını güzel doyur dicimde yarın perşembeNe guzel anlatmissin cnm bnde cabuk moral.bozuyorum senin gbi bir gun kacirsam biraz veremesem hemen uzuluyorum hic gitmeyecek saniyorum ama ilk kez gidecegine ina dim kilolarin birde deigin gibi rahat olmak cok onemli sanirim
sut yazcaktm.canm:) aslinda cok haklisi iz az yemek cok yanlis ustelik o kadar spor yapiyorum ki bikac gun aclik krizi gelebilir mesela bugun az kalsin axliktan olcem sandim neden cnku bikac gndur az yedim ve deli gbi spor yaptim bu benim hatamdi kesinlikle
Tebrikler kuzummm
Bende oyle ya yapsam basarsam bile o diyet bitince daha cok saldirip aliyom verdiklerimi yarin bende başlıyorum az yemeyeben yasaklara hic gelemiyorum cnm ya ne olduysa o yasaklar yuzunden oldu zaten basima ne geldiyse:) hep daha cok saldirdim simdi sakin ve yavas yavas verecegim insallah:)
Şarıl şarıl devam lekeler .
Havalar düzelmeye başladı artık çok hasta olmaz kuzucuk.
Valla herşeyden az yiyerek verebilirsin artık yok pilav yemem yok makarna yemem dönemleri geçti zaten fitsin e az kalori aldın mi hangi yağ ericek yok ki yağ. Sen tarzını değiştir bence farklı bisi dene
Tadı nasıl çorbanınBugunku menum;
Sabah 1 kase lahana corbasi
Oglen 5 6 kasik bakla yemegi
Aksam 1 kase lahana corbasi
Ben çekirdeğe dadandım tuzsuz çekirdek yiyorum
Oyle yapcam ya bu aralar abur cubura dadandim ondan oldu onlari kesicem ara ogunde meyve yiyodum ne guzel simdi elim meyveye hic gitmiyo 3 biskuvi yiyom onun yerine sonra hemen acikiyom aksam yemeginden sonra kendimi tutuyom ama oglen dayanamiyom alıştırdım kendimi deli gibi abur cubur istiyo canimyarin abur cuburu kesiyorum saglikli beslenmeye devam eskisi gibi
Bende yaHee diyet time yapmam lazim ben 51 52 olmak istiyom yaaspora da yavastan baslasam iyi olacak
Tarifini verirmisinGel canim birlikte icelim
Sağol canımTebrikler kuzummm
Ya aslında az az herşeyden yesek yavaş yavaş yine veririz ayda bir kilo bile olsa a ama işte açlıktan çıkmış gibi saldırıyoruzBende oyle ya yapsam basarsam bile o diyet bitince daha cok saldirip aliyom verdiklerimi yarin bende başlıyorum az yemeye
Sen sağlıklı kurabiyeler kekler granolalar yapıyordun ne oldu onlara
Oyle yapcam ya bu aralar abur cubura dadandim ondan oldu onlari kesicem ara ogunde meyve yiyodum ne guzel simdi elim meyveye hic gitmiyo 3 biskuvi yiyom onun yerine sonra hemen acikiyom aksam yemeginden sonra kendimi tutuyom ama oglen dayanamiyom alıştırdım kendimi deli gibi abur cubur istiyo canimyarin abur cuburu kesiyorum saglikli beslenmeye devam eskisi gibi
Bende öyleyim bilmiyorum ki anlamadım
Çok güzel bir duygu canım darısı diğer ördeklere
Ahahahahhahahahatemem acmicam agzimi
o zaman gidecek diye kodliyorum kesin gidecek:) normal yocem canm ama ben oglen pirinc yada kepekli makarna 4 kasik da olsa yemeliyim mitlaka ona yasak koyamam sporcu beslenmesi bu sekildeymis yoksa acik olusuyormus vucidumuzdaGitmeyecek diye kodladın mı zaten boşa çırpınma çünkü veremezsin bedenin yorulur moralin bozulur en önemli nokta burası işte. Tarçın da at içine tok tutar şeker yeme ihtiyacını önler. Yarın karnını güzel doyur dicimde yarın perşembe
canm detoks sanirim bu dimi yoksa cok azBugunku menum;
Sabah 1 kase lahana corbasi
Oglen 5 6 kasik bakla yemegi
Aksam 1 kase lahana corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?