Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel anlatmissin cnm bnde cabuk moral.bozuyorum senin gbi bir gun kacirsam biraz veremesem hemen uzuluyorum hic gitmeyecek saniyorum ama ilk kez gidecegine ina dim kilolarin birde deigin gibi rahat olmak cok onemli sanirim
Sebze ?
Birde sur ne . Bugün beğendim yediklerini
sut yazcaktm.canm:) aslinda cok haklisi iz az yemek cok yanlis ustelik o kadar spor yapiyorum ki bikac gun aclik krizi gelebilir mesela bugun az kalsin axliktan olcem sandim neden cnku bikac gndur az yedim ve deli gbi spor yaptim bu benim hatamdi kesinlikle

ben yasaklara hic gelemiyorum cnm ya ne olduysa o yasaklar yuzunden oldu zaten basima ne geldiyse:) hep daha cok saldirdim simdi sakin ve yavas yavas verecegim insallah:)

Şarıl şarıl devam lekeler .
Havalar düzelmeye başladı artık çok hasta olmaz kuzucuk.
Valla herşeyden az yiyerek verebilirsin artık yok pilav yemem yok makarna yemem dönemleri geçti zaten fitsin e az kalori aldın mi hangi yağ ericek yok ki yağ. Sen tarzını değiştir bence farklı bisi dene

Gitmeyecek diye kodladın mı zaten boşa çırpınma çünkü veremezsin bedenin yorulur moralin bozulur en önemli nokta burası işte. Tarçın da at içine tok tutar şeker yeme ihtiyacını önler. Yarın karnını güzel doyur dicimde yarın perşembe

Bugunku menum;
Sabah 1 kase lahana corbasi
Oglen 5 6 kasik bakla yemegi
Aksam 1 kase lahana corbasi

ben yasaklara hic gelemiyorum cnm ya ne olduysa o yasaklar yuzunden oldu zaten basima ne geldiyse:) hep daha cok saldirdim simdi sakin ve yavas yavas verecegim insallah:)
Bende oyle ya yapsam basarsam bile o diyet bitince daha cok saldirip aliyom verdiklerimi yarin bende başlıyorum az yemeye

Oyle yapcam ya bu aralar abur cubura dadandim ondan oldu onlari kesicem ara ogunde meyve yiyodum ne guzel simdi elim meyveye hic gitmiyo 3 biskuvi yiyom onun yerine sonra hemen acikiyom aksam yemeginden sonra kendimi tutuyom ama oglen dayanamiyom alıştırdım kendimi deli gibi abur cubur istiyo canimyarin abur cuburu kesiyorum saglikli beslenmeye devam eskisi gibi

Ben çekirdeğe dadandım tuzsuz çekirdek yiyorum

Slm kizlar bugun cocuklar beni yedi
Sabah
2yunurta
1bardak sut
2incir 3ceviz
Oglen
4kucuk kofte
Haslanmis Brokoli 4dal
1kase yogurt
Aksam
1kase mercimek corbasi
Haslanmis karnabahar
Yarim kase yogurt
Avuc icinden az buyuk et
Ara
1incir
2litre su

Hee diyet time yapmam lazim ben 51 52 olmak istiyom yaa spora da yavastan baslasam iyi olacak
Bende ya

Gel canim birlikte icelim
Tarifini verirmisin

Tebrikler kuzummm
Sağol canım

Luluuu94 bugunku sporum
100 sumo squat:60
45 dk lesli;22.5 puan
Toplam 82.5 puan

Bende oyle ya yapsam basarsam bile o diyet bitince daha cok saldirip aliyom verdiklerimi yarin bende başlıyorum az yemeye
Ya aslında az az herşeyden yesek yavaş yavaş yine veririz ayda bir kilo bile olsa a ama işte açlıktan çıkmış gibi saldırıyoruz

Sen sağlıklı kurabiyeler kekler granolalar yapıyordun ne oldu onlara

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :140+160+185
munter :16+94
orkide1453 :20+9
Buki_89 :38+60+73+190+186
segus :62,5+70+22+82, 5+82.5
@swtyheart :16+43+85
poncikbirgelincik :36+30+62
@Pembesepet :25+10+27

PATATESLER
@selcanmehmetcan :30+48+36+24+15+57+72
UMEYYE :12+24+44
A aaadddaaa :99+152+102
GamzeK17 :65+52
@tgb1907 :76,5+51
N Nehir60 :20+38
N-A-R :12

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

o zaman gidecek diye kodliyorum kesin gidecek:) normal yocem canm ama ben oglen pirinc yada kepekli makarna 4 kasik da olsa yemeliyim mitlaka ona yasak koyamam sporcu beslenmesi bu sekildeymis yoksa acik olusuyormus vucidumuzda

Bugunku menum;
Sabah 1 kase lahana corbasi
Oglen 5 6 kasik bakla yemegi
Aksam 1 kase lahana corbasi
canm detoks sanirim bu dimi yoksa cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…