- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.721
Canım benim çocukların öğünlerinde karnını iyi doyurup aralarda yağlı tohumlar ve meyveler yedirirsen başkalarından gelen ikramları reddederler Benim 2 büyük oğlan hiç abur cubur yemezler mesela daha küçükken bile çikolata ikramlarına "ben sevmem" yanıtını verirdi. ama haftada 1 gün McDonalds Domino's pizza vb. Ürünler isterler. Ama yalnızca haftada 1 kezd
ben vermemde cevreyi napcam onu dusunuyorum
Canım acıkmıyormusun? Ben 3 saat arayla acıkıyorum o yüzden öğünleri küçük tutmaya çalışıyorum ( beceremesem de)Genel olarak evet öğlen yemek yemiyorum yeşil çay kuruyemis oluyor bazen yada hiç yemiyorum
Kuzum ödem için ben genelde sabahları kimyonlu su içiyorum maydonozlu su da içebilirsin rezene yeşil çay ama emzirirken yeşil çay içiliyor mu bilmiyorum rezeneyi içen arkadaş vardı.Birde günlerdir ellerim yüzüm ve ayaklarımda şişmeler var. Yani bu ödem mi şimdi
Böyle durumlarda sizler neler yapıyorsunuz
Benim kizimda 18 aylik bugun bende ona biraz un kavurup corbadan ilave ettim bayagi bayagi ictiBencede içilmeyecek bişey değil hatta 22 aylık kızım bile içti.
Daha iyiyim canım toparlandım teşekkür ederim.Kuzum ödem için ben genelde sabahları kimyonlu su içiyorum maydonozlu su da içebilirsin rezene yeşil çay ama emzirirken yeşil çay içiliyor mu bilmiyorum rezeneyi içen arkadaş vardı.
Geçmiş olsun canım bu arada nasıl oldun. Yarın kaptanın belirlediği kiloya gelirsen listedesin kuzum
Nasilsin canim doktora gittinmiBen geldim kızlar nasılsınız
3 gündür yapıyorum canım 3 günde değişmez herhaldeEvet öyle düşünyorum bende Hindistan cevizi yağım var ama
Çekemiyorlar anam
Ooooooo hadi bakalım
Ozon yağımıetkili mi diyorsun canım ölçülerinde değişiklik varmı UMEYYE
Merak ettik tartil tartilDaha iyiyim canım toparlandım teşekkür ederim.
Tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde zaten hem yiyemedim yediğimi de çıkardım bi taraftanda emzirmeye devam bu hafta geçtiğimiz haftaya oranla daha çok verdiğime eminim
Tartılsam mı
Hoşgeldin. İyiyim kuzum sen nasılsın.Ben geldim kızlar nasılsınız
Tartil merak ettim valla .kilo bildirimini sabah erken yapıyoruz kuzum 12den önce yani.Daha iyiyim canım toparlandım teşekkür ederim.
Tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde zaten hem yiyemedim yediğimi de çıkardım bi taraftanda emzirmeye devam bu hafta geçtiğimiz haftaya oranla daha çok verdiğime eminim
Tartılsam mı
Evet sıcak su koy 1 fincana içine tüm kimyon at 1 tutam ağzını kapat 3 5 dk demlenir ılısın içSchonerDuft canım kimyonlu çayı nasıl yapıyorsun sadece tane kimyon ve su yeterli mi
Iyiyim gittim ama keseyi net göremediNasilsin canim doktora gittinmi
Görüşemiyoruz kızlar lahana çorbası yapıyor sende yapsana tgb1907 yapıyor birde segus .. iyiyim bende ne olsun bildiğin gibi kuzumHoşgeldin. İyiyim kuzum sen nasılsın.
Tamam canım3 gündür yapıyorum canım 3 günde değişmez herhaldeölçmedim daha
Ayyy akşam yemeğini de yedim şimdi tartılmasam daha iyiMerak ettik tartil tartil
Tartil merak ettim valla .kilo bildirimini sabah erken yapıyoruz kuzum 12den önce yani.
Evet sıcak su koy 1 fincana içine tüm kimyon at 1 tutam ağzını kapat 3 5 dk demlenir ılısın iç
Çayım hazır oldu bile teşekkür ederim canım.
Tartımı gece 2:30 gibi bildirsem olur mu gece çok süt doluyor göğüslerim en az 500gr fark ediyor
Kız bende bugün başladım sabahtan beri içe içe bir hal oldum.Tartil merak ettim valla .kilo bildirimini sabah erken yapıyoruz kuzum 12den önce yani.
Evet sıcak su koy 1 fincana içine tüm kimyon at 1 tutam ağzını kapat 3 5 dk demlenir ılısın iç
Iyiyim gittim ama keseyi net göremediçişim yoktu çok sıkışık olmam lazımmış cunartesi tekrar gidecem
Görüşemiyoruz kızlar lahana çorbası yapıyor sende yapsana tgb1907 yapıyor birde segus .. iyiyim bende ne olsun bildiğin gibi kuzum
canim cok gecmis olsun hasta olmussunAyyy akşam yemeğini de yedim şimdi tartılmasam daha iyi
esimle ayni kafadayiz cok sukur onun ailesine o soyleyecek benimkilere bem oyle anlastik ins basarili oluruz kimseyi kiadan hallederizBiz esimle vermek isteyenleri testledik hep sizde yapinkayinbabam kola icirmeye çalışırdi kizima cani ceker bi yudum veriyim diye ay gulen mi aglan mi esim delirme baba diye durdurdu hep ben hic vermedim hala da vermiyom asitli icecekleri ablamin kizi biberonda kola icerdi hep vermeyince kendini yere çalardi kvdesi alıştırmış bisi olmaz o da insan biraz icsi diye
sen yarin 64.5 olursun kesin yaaGöremedimakşam arkadaşım dolma sarma yapacakmış ona yardıma gittim. Benim detoks çok etkili olmadı suyu fazla içemedim oraya gidince. 65.3 ama bugün lahanaya başladım inşallah sabredebilirsem göbeğim biraz iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?