- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.741
ims canim teselkur ederim onerin icin. Bu arada cok tatlisinCanım benim çocukların öğünlerinde karnını iyi doyurup aralarda yağlı tohumlar ve meyveler yedirirsen başkalarından gelen ikramları reddederler Benim 2 büyük oğlan hiç abur cubur yemezler mesela daha küçükken bile çikolata ikramlarına "ben sevmem" yanıtını verirdi. ama haftada 1 gün McDonalds Domino's pizza vb. Ürünler isterler. Ama yalnızca haftada 1 kez
Tabi bu arada onların yemediği tüm abur cuburları ben yeyip bu hale geldim
kuzum sen iki bebe emziriyorsun acikmam cooook normalCanım acıkmıyormusun? Ben 3 saat arayla acıkıyorum o yüzden öğünleri küçük tutmaya çalışıyorum ( beceremesem de)
Şu an elma yiyorum midem kazındıesimle ayni kafadayiz cok sukur onun ailesine o soyleyecek benimkilere bem oyle anlastik ins basarili oluruz kimseyi kiadan hallederiz
lola mi kola nedir yainanmiyirum kola buyullere bile ne ladar zararli laldiki kucukler
sen yarin 64.5 olursun kesin yaa
Teşekkür ederim canım iyiyim şimdicanim cok gecmis olsun hasta olmussun
Oo süpersin kuzum valla bakalım ne kadar gidecekKız bende bugün başladım sabahtan beri içe içe bir hal oldum.karnımdan patır kütür sesler geliyor.
Güzel menü çok beğendim. sebzenin ne olduğunu belirtirsen miktarı ile tam olur.Menumu yazayim kizlar yogundum spor ve is yordu beni bugun
Sabah 2 kasik yulafli 1 adet yumirta az penir
Oglen
Tavuk ve salata ayranla
Aksam
Sebze yogurt bir adet elma
500 gitmezse 3 gün şeker diyetin varsabah ilik limonlu su 2 gun lurusu 1 tk pekmez
4 ceri domates
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 biber yesil
1 kapya
ara
sutlu kabak corbasi
aksam
sutlu kabak corbasi
3 lasik tavuk sote
cay yanina kuruyemis
karbonhidrat cezami cektim ins tartiya fayda ederr
elma bir sey yapmaz metabolizmayi hizlandirir afiyet olsun cnmŞu an elma yiyorum midem kazındı
kuzum ya 3 gun seker diyeti mumkun degil yapamam aci bana 1 gun olsun bari ya da baska ceza ver 3 gun karbonhidrat olsunOo süpersin kuzum valla bakalım ne kadar gidecek
Güzel menü çok beğendim. sebzenin ne olduğunu belirtirsen miktarı ile tam olur.
500 gitmezse 3 gün şeker diyetin var
Yani 500 gram veremem diyorsun öyle mielma bir sey yapmaz metabolizmayi hizlandirir afiyet olsun cnm
kuzum ya 3 gun seker diyeti mumkun degil yapamam aci bana 1 gun olsun bari ya da baska ceza ver 3 gun karbonhidrat olsun
Dolu dolu bir menü afiyet olsunArkadaşlar benim menüm şöyleydi
9:30
1 yumurta
2 parmak süzme peynir
3 adet zeytin
Avokadolu domatesli salata
12:00
1 fincan sütlü nescafe
14:00
4-5 kaşık zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
1 kepçe Karabuğdaylı mercimek çorbası
17:30
Şekersiz bademli kuru erik kayısı kompostosu (2 kayısı 5 badem 1 erik)
19:00
4 kalem pirzola
Yeşil salata (1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu)
Yoğurtlu köz patlıcan ( bi adı vardır ama ben bilmiyorum)
22:00-23:00 gibi tarçınlı süt içebilirim
Günlerdir bişey yememiştim bugün abarttım galibaYani 500 gram veremem diyorsun öyle mi3 gün ekmeksiz zor olur 1 gün şeker diyeti orkidenin yaptığı gibi ama eğer veremezsen tabi
Dolu dolu bir menü afiyet olsun
Et yemeklerini gram ile ye ben 120 gr olarak yiyorum sen 200 ye emziriyorsun diye ve çok yağlı olmasın etin kalorisi yüksek. Ve menü güzel abartı değilGünlerdir bişey yememiştim bugün abarttım galiba
Kız bende bugün başladım sabahtan beri içe içe bir hal oldum.karnımdan patır kütür sesler geliyor.
tabiksi canm brokoli karnibahar karisimiydi begenmene sevndim:)Oo süpersin kuzum valla bakalım ne kadar gidecek
Güzel menü çok beğendim. sebzenin ne olduğunu belirtirsen miktarı ile tam olur.
500 gitmezse 3 gün şeker diyetin var
cok guzel menu canm bn cok begendimArkadaşlar benim menüm şöyleydi
1 yumurta
2 parmak süzme peynir
3 adet zeytin
1 fincan sütlü nescafe
Yoğurt
4 kalem pirzola
Ay bilmiyorum sabaha fazla çıkmam inşallahInternette bu corbayi ne kadar cok icersen o kadar cok veriyomusun ama ben oglen 1 kase aksam 1 kase iciyorum
Bence gayet iyi gidiyorsun :)temizlik yapıyorum boş durmamaya çalışıyorum ki aciktigimj hissetmiyim :))Canım acıkmıyormusun? Ben 3 saat arayla acıkıyorum o yüzden öğünleri küçük tutmaya çalışıyorum ( beceremesem de)
Afiyet olsun güzel menü bence az iyidir :)Menumu yazayim kizlar yogundum spor ve is yordu beni bugun
Sabah 2 kasik yulafli 1 adet yumirta az penir
Oglen
Tavuk ve salata ayranla
Aksam
Sebze yogurt bir adet elma
Ayy msj gormemisim canim kusura bakma sabah plates yapiyorum 40-45 dk kondisyon bisiklet bunu 1 saate tamaliyorum sayende sumo suat ogrendim merak etmemle :)) onuda yaoacagim çarşamba günü 190 yaptim perşembe agridan oldum 50 yaptim sonra aksamda bi saat yürüyüş yapiyorum sabahlari dinc bisekilde uyaniyorum aklima hrmen spor geliy ins hep böyle istekli olurum..yanliz bacaklarim cok kotu oturup kalkerne sanki tutulmus gibi merdivenlerdin zor inip çıkıyorum geçer ins..sen hangi sporu yapiyosun canim?
cok behendim afiyet olsunArkadaşlar benim menüm şöyleydi
1 yumurta
2 parmak süzme peynir
3 adet zeytin
1 fincan sütlü nescafe
Yoğurt
4 kalem pirzola
ya aslinda menulerime gore vermem gerekiyor sali sabah 65 dim ama bu sabah sabit ciktim.Yani 500 gram veremem diyorsun öyle mi3 gün ekmeksiz zor olur 1 gün şeker diyeti orkidenin yaptığı gibi ama eğer veremezsen tabi
Dolu dolu bir menü afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?