- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.761
Spor + kilo hedefin tuttu ise olacak tabi kicok behendim afiyet olsun
ya aslinda menulerime gore vermem gerekiyor sali sabah 65 dim ama bu sabah sabit ciktim.
Eger 500 gr vermis olursam odulim olacak mi
1 gun yaparim tamam
cnm bgn 20. gün 59.5 im şeker orucuna tam 62 ile başladım 2.5 gitti ama izne ayrıldığım cuma 62.6 idim 3 .1 gitti bugun listeye dönüyorumKac kilo verdin kuzum 21 gunde
2.5 gitti canımŞeker orucuyla toplam kaç kg gitti. İradene hayranım yaa
benim çocuklarım abur cubura düşkün değil ama iştahlı da değiller ben de ona çok üzülüyorumCanım benim çocukların öğünlerinde karnını iyi doyurup aralarda yağlı tohumlar ve meyveler yedirirsen başkalarından gelen ikramları reddederler Benim 2 büyük oğlan hiç abur cubur yemezler mesela daha küçükken bile çikolata ikramlarına "ben sevmem" yanıtını verirdi. ama haftada 1 gün McDonalds Domino's pizza vb. Ürünler isterler. Ama yalnızca haftada 1 kez
Tabi bu arada onların yemediği tüm abur cuburları ben yeyip bu hale geldim
Çok iyi maşallahkızlar günaydın bugün listeye dönüyorum umarım haftaya da devam eder kilo vermemkaptinn ayrılış 62.6 güncel 59.5 fark 3.1 yüzde 4.96 bölü 3 =1.66
o ney gıızz 200 gr mı verdin sdece65.3 üm wc ye çıkamadım az daha bekleyeyim bari
Ben hep iddialıyım bilmeyonmu hayaller hayatlar işteo ney gıızz 200 gr mı verdin sdecehan iddalıydık
Kız dün sadece çorba içtim lahana oldu her yerim dur bakalım sabırla bekliyorum. Allahım ya Rabbim şu cumanın yüzü suyu hürmetine yağlarımızdan hayırlısıyla kurtulmamızı nasib et.o ney gıızz 200 gr mı verdin sdecehan iddalıydık
aminKız dün sadece çorba içtim lahana oldu her yerim dur bakalım sabırla bekliyorum. Allahım ya Rabbim şu cumanın yüzü suyu hürmetine yağlarımızdan hayırlısıyla kurtulmamızı nasib et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?