- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.101
Hava guzel burda biraz parka gittik çocuklarla ugrasiriz işte sen napiyonNapiyon
Niye Pazartesi sabah hangi şehirde yaşıyorsun iyi bir hekimin Muayanehanesine git kendini riske atmaKızlar bana akıl verin dış gebelik ihtimali var eve gönderdiler ama korkuyorum iç kanama riskim var kese farklı yerde göründü ama net değil emin olamadılar pazartesi sabah yeni bir doktor ile görüşecem ama çok korkuyorum
EvetDemek 166 puan yaptın
tabiki canm haklisin bem koy yufkasini blmiyordum meselaCanım böreklik hazır yufka ile köy tipi yufka ekmek aynı şey değil
Ama yine de araştıralım net bilgi olsun elimizde
tamam kuzum yazayim sabah bir kasik yulafla bir adet yumurta yerim genelde
Bravo sanaaaa
Probiyotik olarak ne alıyorsun canım bana Doğum sonrası önerilmişti ama kullanmadım D vitamini içinde emzirenlere uygun mu acaba senden sporu kopyalamam mümkün görünmüyor belki yavaş yavaştabiki canm haklisin bem koy yufkasini blmiyordum mesela
tamam kuzum yazayim sabah bir kasik yulafla bir adet yumurta yerim genelde
Oglen 3 4 kasik pilav ve etli bir sebze yemegi yada bu hafta kepek ekmwgine tost yedim ayranla bu bunyeme gore degil ama aciktordi yada et ve salata yedim yaninda pek ayram icmem ama etli yemeklerin bir de oglen hemen bir parca yuzde 85 oranli bitter ve sade turk kahvesi
Aksam da
Yogurt yerim.buharda sebzeyle veya azcik et salata yerim son olarak da tarcinli sut yarim bardak ya da yogurt yerim
Sabahlari mutlaka omega 3 alir.takviye ve probiyotik
Haftada bir gun d vitamini probiyotikler de benim karbonhidrat ihtiyacimi keserler
Hee birde gunde 2 saat veya 4l3 saat spir yaparim ama ara veririm 2 gune bir
Ooo masallah... gecer canim baslarda öyle oluo ama sonrada cook iyi alisiyo insanAyy msj gormemisim canim kusura bakma sabah plates yapiyorum 40-45 dk kondisyon bisiklet bunu 1 saate tamaliyorum sayende sumo suat ogrendim merak etmemle :)) onuda yaoacagim çarşamba günü 190 yaptim perşembe agridan oldum 50 yaptim sonra aksamda bi saat yürüyüş yapiyorum sabahlari dinc bisekilde uyaniyorum aklima hrmen spor geliy ins hep böyle istekli olurum..yanliz bacaklarim cok kotu oturup kalkerne sanki tutulmus gibi merdivenlerdin zor inip çıkıyorum geçer ins..
3 uzman kapısı çaldım bugün 2 si kese minik farklı yere yerleşmiş dedi şimdi devlet acile gidiyorum benim üniversite deki doktorum muayne etti dış gebelik değil dedi bence 2 prof muayene etti 1 uzman ettiNiye Pazartesi sabah hangi şehirde yaşıyorsun iyi bir hekimin Muayanehanesine git kendini riske atma
Bence korkulu rüya görmenin anlamı yok randevu bile almadan yerinde olduğunu bildiğin bir uzmanın kapısını çalmalısın
Şuan tek derdim benim sağlığımSchonerDuft hem şu an sağlıklı bir bebeğin oluşumunun beklentisini yaşıyorsun hem aksi ihtimallerin kaygısını üstelik kendi bedenine sana zarar gelme kaygısını yaşıyorsun ne gerek var ben bile şu an telaş içindeyim. Lütfen hemen kendin için bir adım at. Daha önce tedavi süreçlerin oldu bildiğim kadarıyla çevrendeki hekimleri ve sağlık kurumlarını en iyi sen analiz edersin bence bekleme
Olumlu yada olumsuz net durumu öğrenmeye çalış
Benim için de risk var iç kanama riskim varSchonerDuft tatlim bencede mutlaka bi doktora daha git... risk derken kendin icin ne risk var ben tam bilmiyorum bu durumlari ondan soruyorum
Canm benm gidebldgin kadar doktora git hepsine gorun sakin uzulme kuzum kiyamam senin uzulmene bak hersey nasil yoluna gircek3 uzman kapısı çaldım bugün 2 si kese minik farklı yere yerleşmiş dedi şimdi devlet acile gidiyorum benim üniversite deki doktorum muayne etti dış gebelik değil dedi bence 2 prof muayene etti 1 uzman etti
Şuan tek derdim benim sağlığım
Benim için de risk var iç kanama riskim var
bir markanin toz probiyotigi canim o yararli bakteri ektigi icin cok saglikli bir de benm arkadasim da hemsire suanda emzitiyor o d vitamini kullaniyor canimcimProbiyotik olarak ne alıyorsun canım bana Doğum sonrası önerilmişti ama kullanmadım D vitamini içinde emzirenlere uygun mu acaba senden sporu kopyalamam mümkün görünmüyor belki yavaş yavaş
Cok dikkat et kendine canim evdemosin esim yanindami?3 uzman kapısı çaldım bugün 2 si kese minik farklı yere yerleşmiş dedi şimdi devlet acile gidiyorum benim üniversite deki doktorum muayne etti dış gebelik değil dedi bence 2 prof muayene etti 1 uzman etti
Şuan tek derdim benim sağlığım
Benim için de risk var iç kanama riskim var
Evet yavas yavas artir canim cok yüklenme sakatlanirsn allah korusubBuki_89 buki dun 40 sumo squat yaptım plank abs filan ama sumo cok zor bacaklarim ağrıyor yavas yavas artiricam
Canim benim üzülme lutfen stres yapma belki de degildir biz guzel olan ihtimali düşünelimKızlar bana akıl verin dış gebelik ihtimali var eve gönderdiler ama korkuyorum iç kanama riskim var kese farklı yerde göründü ama net değil emin olamadılar pazartesi sabah yeni bir doktor ile görüşecem ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?