- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.081
Gömdümde ne gömdüm daha neler gömdüm dün akşam. Anladımki böyle diyetlere bir günden fazla dayanamıyorum.Bence zorlama tgb1907 çorbanın yanında tonbalık yiyordu yarın eski düzene dön muhallebi de gommussun iyisin hadi
Süper ben yatağımda uyurken maşallah sen baya spor yapmışın ben birde meydan okudumGünaydın kızlar sabah sporumu soyleyim 35 dk plates 21 puan
75 sumo squat 30
Toplam 51 puan @Bir garipponcikbirgelincik
Aksama vaktim olursa yürüyüş de yaparim
Demek 166 puan yaptın3000ip 150puan
16dk abs 16puan
Toplam 166 puan
Yok anacığım bugün kahvaltı yaptım. Akşam yerim lahanaArkadaşım sen o göbeği eritirsin canım benim ama gerçekten çok az yiyorsun yaza kadar hiçbişey kalmayacak sende
Öyle diyetlerin zarari sonrasinda çok yedirmek zaten ac lalmayacak sekilde diyet yapsan bi süre sonra alisir vucudunGömdümde ne gömdüm daha neler gömdüm dün akşam. Anladımki böyle diyetlere bir günden fazla dayanamıyorum.
Evet canım gayet iyiyim ama hiç spor yapamıyorum biraz tembelim ben sevmiyorum spor (daha doğrusu kendimi kaldıramıyorum zor geliyor) ama yürüyüşlerimi arttırmaya çalışıyorum. Birde abur cuburları hayatımdan çıkardım ama öğünlerde çok yiyorum benAfiyet olsun canım gayet güzel bir menü senden de bu hafta derece bekliyorum toparladıysan sağlık sorununu eğer
Bende aslında güne geç başlıyorum 12:30 dan önce kahvaltı yapamıyordum bu hafta öne çektim kahvaltı saatiniAaa gerçekten mi çok şaşırdım hiç bilmiyordum benimde evin Altında ev yemekleri yapılıyor yufkada var sepeti mi atıyorum alıyorum galiba sanşlıyımSabahları geç kalkıyorum çocukları doyur derken 12 yi buluyur benim yemem
Aynen katılıyorumÖyle diyetlerin zarari sonrasinda çok yedirmek zaten ac lalmayacak sekilde diyet yapsan bi süre sonra alisir vucudun
Bugun burasi da oyle yoksa hep yagmurlu ruzgarliydi ondan hastalandi bence yagmura yakalandik okuldan gelirken biraz kırgınlığı vardi zaten o gunden sonra iyce hastalandi bugun iyi amaInsallah kuzum burası yaz havası kadar sıcak orası da öyleyse daha çok dikkat etmesi lazım terlemesin kuzucuğum.
He valla pratik yarın pazarda var zaten alır gönderirim
Sagol canim bugun iyi masallahBasiniz sagolsun canim sanada coo cok gecmis olsun
firinda kizartma yap kaptan bnce yagli kagitta:)
xanimcim simdi fark ettim kuzun hastalanmis cok cok gecmis olsun tez iyilessin insallah
canm bnde yufkanin 8 de biri bir dilim ekmek toplam 8 dilim ekmek diye bliyorum sen bir arastir bakalimAaa gerçekten mi çok şaşırdım hiç bilmiyordum benimde evin Altında ev yemekleri yapılıyor yufkada var sepeti mi atıyorum alıyorum galiba sanşlıyımSabahları geç kalkıyorum çocukları doyur derken 12 yi buluyur benim yemem
teekkurler cnmmmmmm
sagol kuzummmmmm
evet ya cidden cok zararli kararinda yiceksinÖyle diyetlerin zarari sonrasinda çok yedirmek zaten ac lalmayacak sekilde diyet yapsan bi süre sonra alisir vucudun
katiliyorum kaslar dinlenmeli
Böyle diyetler günlük yapılmalı şok amaçlı canım 2gun yapıldı mı kilo olarak geri dönüyorGömdümde ne gömdüm daha neler gömdüm dün akşam. Anladımki böyle diyetlere bir günden fazla dayanamıyorum.
Dengelersin zamanla. Bu hafta senden de derece bekliyorum kuzumEvet canım gayet iyiyim ama hiç spor yapamıyorum biraz tembelim ben sevmiyorum spor (daha doğrusu kendimi kaldıramıyorum zor geliyor) ama yürüyüşlerimi arttırmaya çalışıyorum. Birde abur cuburları hayatımdan çıkardım ama öğünlerde çok yiyorum ben
A yağmurun etkisi vardır muhtemelen biz bile hasts oluyoruz ıslandık mıBugun burasi da oyle yoksa hep yagmurlu ruzgarliydi ondan hastalandi bence yagmura yakalandik okuldan gelirken biraz kırgınlığı vardi zaten o gunden sonra iyce hastalandi bugun iyi ama
Ok menü başın da belirtirsen sevinirim canım yeni geldiğin için unutuyoruz kilo bildirimi yaptın mı bugün aday listesine ?
canm bnde yufkanin 8 de biri bir dilim ekmek toplam 8 dilim ekmek diye bliyorum sen bir arastir bakalim
Listeye yazman gerekli canım yüzdeni hesaplayıpAa bildirim yaptim ama listeye degil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?