- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.141
Yok tatlim ya ben yapamadim iki gün anca dayandim:)canimcim seker orucunu sen yapmistin degil mi
kuzum sanki sen karatay yapiyordunnama bugun menun karbonhidrat agirlikli olmus canin mi cekti kuzum
Yaparız canim kiz sumo squatin puaninida dusurmusler tam biz kazanacakken :))Süper ben yatağımda uyurken maşallah sen baya spor yapmışın ben birde meydan okudum
canim benim ins herşey guzel olacak. 3 dr nssil net birsey soyleyemiyor ya. Icini ferah tut emi. Bizide haberdar et mutlakaKızlar bana akıl verin dış gebelik ihtimali var eve gönderdiler ama korkuyorum iç kanama riskim var kese farklı yerde göründü ama net değil emin olamadılar pazartesi sabah yeni bir doktor ile görüşecem ama çok korkuyorum
Ahahahaha cok harika bi fikirrrr
Hoşşikler niye düşürüyonuz gı aaa napsam bilemedim. Koşayım ben iyisimiYaparız canim kiz sumo squatin puaninida dusurmusler tam biz kazanacakken :))
Hoşşikler niye düşürüyonuz gı aaa napsam bilemedim. Koşayım ben iyisimi
Nasıl geçecem garibi
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallahHalen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
4 cm lik kisti bu zamana kadar nasıl görememişler.Halen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
Ilk leke olduğunda kadına gittim ya kist olabilir mi dedim muayne etti yok dedi dün 2kere 8 martta 1 kere muayene etti kist görmedi miyom gördü4 cm lik kisti bu zamana kadar nasıl görememişler.
Bi resim atmistim bezelye nohut yasak mercimek fasulye yeniyorbnm de dun bitti cnm bnde yarin baslayacagim peki baklagil yiyor muyuz
Geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun diyelimHalen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
Ya anlamıyorum gerçekten bu doktorların hepsi başka kafadan. Bikaç milim değil koskoca 4 cm ya kime güveneceğiz canımızı emanet etmişiz bunlara. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canım.Ilk leke olduğunda kadına gittim ya kist olabilir mi dedim muayne etti yok dedi dün 2kere 8 martta 1 kere muayene etti kist görmedi miyom gördü
Afiyet olsun güzel menü emzirdigin için çok değil bnce .Benim menüm şöyleydi arkadaşlar
9:30
Peynirli yumurta salatası 1tk zeytinyağ ile
3-4 tam ceviz
Çay
11:30
Yaban mersini 1 avuç
1 küçük armut
14:30
Közlenmiş patlıcan ile hazırlanmış karnıyarık
Cacık
17:00
2-3 adet Tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Süt nescafe 1 çay bardağı
19:00
Kıymalı Bamya çorbası 1 kase
Çoban salata
Gün içinde 3 kuru kayısı 3 kuru erik 10 badem 1 lt su ile soğuk sistem hazırlanmış kompostoyu içtim
3 lt su içtim
Sanırım yine çok yemişim ve içmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?