Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm arkadaşlar
9:30
1 yumurta 1 yk yulaf kepeği ve sütle yapılmış omlet ve çoban salata ( tabi soğansız)
Çay
12:00
1 armut
14:30
4-5 dal kıymalı karnabahar
Yoğurt
17:00
Fındık badem karışık 1 avuç 2 kuru kayısı
Türk kahvesi
19:30
Yemek yapmamıştım ton balıklı salata yedim
22:30
Tarçınlı sütlü nescafe
Yaklaşık 3 gibi uyuyorum
3 litre su içtim

Geç uyanmama rağmen 6 öğün yapmışım çok yiyorum çok

canim benim ins herşey guzel olacak. 3 dr nssil net birsey soyleyemiyor ya. Icini ferah tut emi. Bizide haberdar et mutlaka
Ahahahaha cok harika bi fikirrrr

Halen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış

Halen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
4 cm lik kisti bu zamana kadar nasıl görememişler.

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim.

Ilk leke olduğunda kadına gittim ya kist olabilir mi dedim muayne etti yok dedi dün 2kere 8 martta 1 kere muayene etti kist görmedi miyom gördü
Ya anlamıyorum gerçekten bu doktorların hepsi başka kafadan. Bikaç milim değil koskoca 4 cm ya kime güveneceğiz canımızı emanet etmişiz bunlara. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canım.

Günaydın kizlar mutlu pazarlar ev isleri beni bekler kahve icip ise basliycam öpüyorum hepinizi

Afiyet olsun güzel menü emzirdigin için çok değil bnce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…