Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görüşüyorumda fazla değil. en son ne zaman buluştuk hmmmm... geçen hafta pazardı sanırım yada ondan önce ki hafta

boyum 1.60

bu ne bacım minnacık büyüteçlemi bakacaz

profilinden albüm oluştura ekle baasit

canım sen de benim gibi hiç göstermiyon kilonu ama tartıya çıkıncaneyse ben hep şey düşündüm bu kiloda buşekilde olursak kilo verince kim bilir ne kadar zarif durur vücüt.şimdi de öle motive ediyom kendimi bakalım inşallah işe yarar.
hazır öğrenmişken ben de koyıyım bi resmimi

olmuyo kuzu
napim...................
becreüksüz gacı seni
saçların ne renk canım :26:
görüşüyorumda fazla değil. en son ne zaman buluştuk hmmmm... geçen hafta pazardı sanırım yada ondan önce ki hafta

boyum 1.60

uzak diyosun zaten yine iyi görüşüyosun
60 kilo olsan bile zayıf durursun canım

evet boy var allahtanda kurtarıyoz
dün millet bana yeter daha verme boyuna göre süper olmuşsun diyo bend ehayır daha vermem gereken en az bi 10 kilo var diyom

saçlarım karamel, şimdi biraz koyulaştırdım çok yıprandı pişmanım.................

fazla boyamak mahvediyo saçı ben 6 ay bekliyorum en az boyamıyorum

kapalı oluncada pek sorun olmuyo zaten birde beyaz yok henüz saçlarımda

bendede beyaz yok ama mahvettim saçları,kıs evlenmeden önce 52 kiloydum ben................

canım senin by o zaman rahat 170 falan.Benim ki malesef 158 yani acayip vermem gerek benim.bakalım nasıl olacak bilmiyorum ama bu defa kurtulmam gerek bu kilolardan cidden bıktım((

boyum 1.60

iyiymiş yaf.Ben nişanlıyken bile uzak diye 2 ayda falan anca görüşüyoduk(bi de ben üstelerdim gıcık olurdum o huyuna hiç özlemiyon mu derdim özlüyom ama ne yapalım mesafe derdi halbki imkanı var adamcığın(işte öel hasret hasret evlendik:)
resimlerde 70 kilocuğum hahha...................

hiç belli olmuyo yaçB arada senin boy kaçtı canım?

bendede beyaz yok ama mahvettim saçları,kıs evlenmeden önce 52 kiloydum ben................

ben hiç bir zaman çok zayıf olamadım

normal oldum sonra şişko

saçlarına bakım yap canım kendine gelsin kk da var bir sürü tarif saçların kurumu
kuru saç daha çabuk yıpranıyo
benim saçlarımdan yağ damlıyo gibi olur bi gün yıkamasam kendi bakımını kendi yapıyo sağolsun :86:

süpersin ya çok güldüm sanki ben.Önce normal sonra şişman:))ama 1 sene sonra da zayıf olcaz bu sefer milleti biz çatlatıcaz

niye olmuyo anlamadım canım :26:
evet canım 169 170 hangisi bende bilmiyom ölçene göre değişiyo
inşlh zayıf günler göreceğiz hep birlikte

canım sen bence kendini çok kötülüyosun ya sonuçta bu bir sakatlık değil ve 5 kilo bile versen süper olacak bir vücudun var.Bu kadar kendini ezip haşatını çıkaracak bir vücut dil kesinlikle emin ol

canım bencede abartma boş yere
yürüyüşü bol yap zaten belden altın var seninde 10 kilo versen incecik durursun

niye olmuyo anlamadım canım :26:
evet canım 169 170 hangisi bende bilmiyom ölçene göre değişiyo
inşlh zayıf günler göreceğiz hep birlikte

çünkü benim en büyük sorununm uzun soluklu bu zayıflama sürecini devam ettiremiyorum.70 ya da a69 olunca bırakıyorum halbuki 55 olmam lazım ama nedense 69-70 olunca sanki çok zayıflamışım gibi bırakıyorum kendimi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…