Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünki menüm

sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
3 zeytin çok az peynir
2 dilim domates
2 çay kaşığı nutelle

yarım saat sonra öğle yemeğim

4 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

canım haşlanmış tavuk biliyosun tam bir diyet yemeği kalorisiz
mısırını az koyarsın bi dahakine
birde mayonez koyma mayonez koyarsan yağ koyma
yoksa gayet normal

bu arada fadikcimm kuzummmm ben elma diyetine ancak salıdan sonra başlarım herhalde
çünküüü geçen pazardan kendime bir sürü sebze almıştım
semizotu
ıspanak
yaprak bezelye bunlar hala duruyo bunları bitireyim kötü olmadan eşimde ağzına sürmez bunları
sonra başlarım diyom

Son düzenleme:
sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek(kızarmış olunca kalorisi düşük oluyomuş)
1 tane domates
1 kk peynir
1 yk yoğurt
5 zeytin
3 erik (bi daha erik yemicem karnımı acıktırdı )

11:30 da kahvaltı yaptım ara öğün yapmadan direk öğle yemeği moduna geçiyim mi?

ha bide leslie yürüyüşü ve start it up yaptım biraz önce bugün 2. hafta başlangıcımm

ya bu arada ben hala size kendimi tanıtmadım:26: neyse topluca olduğumuz bi zamanda şettiririrm kendimi:78:

mayonez ve mısır olmasa daha iyi olurdu....................

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün?:)

iyiyiz canım sen nasılsın.................

bugünden itibaren benmi yapıcam listeyi...................

hee birde 1 saatten fazlada horon çektik oryantal oynadım çiftetelli oynadım
acayip terledim

ooo bu müthiş olmuş işte................

tanıt canım gelenler okur

Son düzenleme:
canım evet ara öğün yapmadan öğleye geç

tanıt canım tanışalım kaynaşalım

evet herkes beni izledi zaten birde belime dansöz şeyleri varya adınıda bilmiyom altınlaır var onu taktım oynaya oynaya bir hal oldum

fatta canım bizde tanışmadık aslında demi

bende hemen kendimi anlatayım
25 yaşındayım temmuzda 3 senelik evli olucam evlendiğimden beri çalışmıyorum ve hanımlığı yapıyorum
:) henüz sıpam yok tedavi döneminde aldığım kiloları vermekle meşgulüm
tedaviye felan ara verdim
he bu arada hipotiroidim pkom ve insülin direncim var kilo vermem oldukça zor
martın 17 den beri diyetteyim kilom zaten çizelgede
yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum seneye haziranda kısmetse şark görevini gidicez
:92:

Son düzenleme:
çok iyi fikir aslında arada yapmak lazım

okumaya üşenmezseniz tanıtırım kendimi
ne demek ya hepimiz memnun oluruz

çok memnun oldum arkadaşım.Beni de benlki okumuşsundur önceden ama gene özet olarak 28 yaşındayım kırklareliden yazıyorum.Mimarım.! senelik evliyim ve benim de sıpa yok :)bir düşük yaşadım sanırım bi 6 ay daha olmaması lazım.Ben de bu arada kilo verip öle hamiş olmak istiyorum.Diğer türlü kapılardan sığmam çünkü.

bende memnun oldum canım
bende aynen öle düşünüyorum şu an yarım dünyayım hamile kalırsam bir tam dünya olurdum zannımca
geçmiş olsun bu arada

selinay kız sende resmini koyacaktın özel albüme
koyda bakam bi gülcameline

kızlar sizde koyun merak etmeyin sorun olmuyo sadece arkadaş olarak kabul ettikleriniz görebiliyo ve siliyosunuz

adım öznur ank da yaşıyorum.20 yaşındayım. gazi üni. 2 yıllığı bitirmeme 2 hafta kaldı ama ben bölümümden hiç memnun değilim o yüzden yazın 3 ay boyunca çalışıp,para biriktirip,özel ders alıp yeniden sınavlara girmek istiyorum (hemşire oliciiimmmmmm ) ocak ayında bi sevgilim oldu ilk defa sanaldan uzak bi sevgili buldum kendime. kendisi çok zayıf sürekli foto çekmeye yeltensede hep reddediyorum çünkü bn ona göre çok zayıfım:97: bu yüzdende buluşmak istemiyorum.yüzüme direk olarak söylemesede erkek milleti işte şöyle yapsan DAHA İYİ diyo mesela

hemde kilolarım yüzünden senelerce foto çektirmedim elbise giymedim. yaşlandığımda geriye dönüp gençliğimi hatırlatacak bi fotom bile yok. şu sıralar sevgilimle sorunlarım var en çok canımı bu sıkıyo ha bide annesi çıktı meydana kadına tanışmadan uyuz oldum

kendime ve sevgilime göre ideal kilom 45-50 yakınlarda vücut analizine girip ideal kilomu öğrenicem bu kadarcıkkkk

memnun oldum canım
sen şimdi erkek arkadşaınla görüşmedinmi hiç :26: ama annesi tanışmak istiyo diyosun :44:
canım kilon çok değil senin ya abartma giyin süslen çekil resim
önce kendini sevmen lazım sağlıklı bi şekilde 10 kilo versen yeter gerçi boyun kaç bilmiyorum ama :92:

memnum olduk canım...........

kızlar avatara koydum resmimi albüme nasıl konuluyo beceremedim bunla idare edin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…