- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.901
ben hiç bir zaman çok zayıf olamadım
normal oldum sonra şişko
saçlarına bakım yap canım kendine gelsin kk da var bir sürü tarif saçların kurumu
kuru saç daha çabuk yıpranıyo
benim saçlarımdan yağ damlıyo gibi olur bi gün yıkamasam kendi bakımını kendi yapıyo sağolsun :86:
ben direk buraya koyuyum. http://i53.tinypic.com/10qxov7.jpg üstte ki ilk dönem okulda çektirdiğim bi foto. yüzden aşağısı yok iihih
http://i56.tinypic.com/1zoagxf.jpg
burdada çok zorladılar foto için kamufle et çektiriyim dedimmm
http://i56.tinypic.com/2zhpi13.jpg
buda en belirgin hali. yalnız yanımda ki ark 45 kilo yanında fil gibi duruyorum
ama en çok kendimde beğendiğim durum ne kadar kilolu olursam olayım yüzümün tombik olmaması
öznucum resmime baktıysan kaldırcam canım :92:
çünkü benim en büyük sorununm uzun soluklu bu zayıflama sürecini devam ettiremiyorum.70 ya da a69 olunca bırakıyorum halbuki 55 olmam lazım ama nedense 69-70 olunca sanki çok zayıflamışım gibi bırakıyorum kendimi malesef
baktımorantılı bence. biraz daha kilo verince orantısız olmaz en azından bence bu güzel
canım bende bu zamana kadar aynen senin gibiydim 75 olunca oo çok zayıfım der bırakırıdm
birde çabuk vermek isterdim bakardım veremiyorum bırakırdım
ama kk ve arakadaşlar sayesinde yılmamayı öğrendim
birlikten kuvvet doğar diye boşa demiyolar
iyiymiş yaf.Ben nişanlıyken bile uzak diye 2 ayda falan anca görüşüyoduk(bi de ben üstelerdim gıcık olurdum o huyuna hiç özlemiyon mu derdim özlüyom ama ne yapalım mesafe derdi halbki imkanı var adamcığın (işte öel hasret hasret evlendik:)
hiç belli olmuyo yaçB arada senin boy kaçtı canım?
inşlh canım 1 seneye kalmayız inşlhhhhh
hedefim ramazan bayramı ama kurban bayramınada razıyım
evet gögüslerim yüzüm hariç her yerimden alırım kiloyu çok orantılıyımdır :86::86:
çıtır olacaz inşlh :98:
inşlh canım 1 seneye kalmayız inşlhhhhh
hedefim ramazan bayramı ama kurban bayramınada razıyım
1,67 canım...................
haha olursun canım inşallah,bende hiç kilo almazdım eskiden ah nerde o eski günler.................
yok kız benim saçlar kuru...........
biraz göbüşün var sanırım oda gider yakında bakben 65lere düştüm göbek fln indi valla.............
önce basenim küçülsün sonra bacaklarım en son göbişim :/ anca böle orantılı olacak
kıs basenlerin abartılı değil gibi geldi bana,bende ztn göbek takıntısı vardır
basenden kastım popo bi maşallahı var onundaa :)))
en yakın arklarım zayıf.onlarla foto çektiriyorum genelde ve depresyona sokuyolar her seferindebide intikam almaya çalışcam kendimce artık ne alakaysa bi an önce zayıflıyım şu müstakbel kaynanamla bi tanışıyımda kilolorımı verip elinde ki tüm kozları yok ediyim ki sorun çıkaracak bişi bulamasın
kızlar bu arada ben bi foto yükledim sanırım albüme ama olmuşmu bilmiyorum.Bu konuda cahilim epey de:44:eğer açılırsa buradaki resim geçen hafta sonu çekildi.En kilolu zamanım işte yafbaktıkça kendime sinir oldum
canım albümde resmin gözükmüyo yaww :26:
ben kaçtım canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?