- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.361
ne diyeti o canım patates mi3 gunde 5 kilo yaziyor ama abarti galiba bilemiyorum bagirsaklar temizleniyormus bu diyetle bol bol su icecegiz en az 3 lt su onemli etkenmis bu diyette
ayyok evde yapıyorum cnm cuma 59.5 bgn 61.1
dukan biramı yudumluyorum senkızlar kızlaaaarrr napıyosunuzzz
Perşembe
123 dk tempolu 82 puan
Pazar
2000 ip 100 puan
100 sumo 40 puan
Toplam 140 puanponcikbirgelincik
Evet canım cumadan itibarencanım bu cuma dan itibaren yani önümüzdeki perşembeye kadar perşembeki sporun yazılmıyo sanırım dimiLuluuu94
pazarkini yazıyorum
3 kiloyu başkası vermişti heralde
çalışırım sen napıyonkızlar kızlaaaarrr napıyosunuzzz
canım sadece 1 brovni bikaç tane de gofret yedim cumartesi günü ondan bu kadar farkeder mi canım çok sıkıldıne diyeti o canım patates mi
aytartıdan mı yoksa yediklerinden mi çok + çıkmışsın
dukan biramı yudumluyorum sen
şeker diyetin bitmişti dimicanım sadece 1 brovni bikaç tane de gofret yedim cumartesi günü ondan bu kadar farkeder mi canım çok sıkıldı
Evet canm ya burdada bi arkadas yapiyordu gecen hafta yazmjsti deryaydi ismi ama gelmiyor galiba ona sorsak nasil sonuc almsne diyeti o canım patates mi
çok önceden ben yarım yamalak yapmıştım onu kilo vermiştim diye hatırlıyorum ama 3 gün yapmadım bide o kadar fazla veremedim diye hatırlıyorum canımEvet canm ya burdada bi arkadas yapiyordu gecen hafta yazmjsti deryaydi ismi ama gelmiyor galiba ona sorsak nasil sonuc alms
gördümne diyeti o canım patates mi
bende aynı beaaçalışırım sen napıyon
bitti cnm bilemedim o kadar farkeder mi ama bakalım cumaya kadar gitmesi için elimden geleni yapıcamşeker diyetin bitmişti dimi
ay bilemedim ki valla baya farketmiş tartında mı problem var acaba
ben konustum kuzum yarın ya da akşama kendisi gelir zaten ama iyikızlarSchonerDuft dan haberi olan var mı ?
tatlim benim Cuma gününden 65 dakika temp yürüyüsüm var 26 puan baskada daha hic elim degmedi:)Eki Görüntüle 2122558
kızlar bakar mısınız doğru mu eksik fazla beni etiketleyip yazarsanız düzelticem ve rica edicem sporları günüyle ve puanıyla yazıp beni etiketleyin
Luluuu94 @munter orkide1453 Buki_89 @segus @swtyheart @Pembesepet BitmeyenUmidim @UMEYYE A aaadddaaa GamzeK17 tugbaFB @N-A-R
iyiyiz cnm sen napiosunnnkızlar kızlaaaarrr napıyosunuzzz
canm acaba soyle bisey olablir mi sen yeni seker diyetinden ciktin hic almadin vucuduna ne zamandi4 acaba vucut tepki mi gosterdicanım sadece 1 brovni bikaç tane de gofret yedim cumartesi günü ondan bu kadar farkeder mi canım çok sıkıldı
bende iyiyim kuzuummm bugün cok halsizdim eve gidip uyuyasm var ama çarsıda da işlerm vriyiyiz cnm sen napiosunnn
canm acaba soyle bisey olablir mi sen yeni seker diyetinden ciktin hic almadin vucuduna ne zamandi4 acaba vucut tepki mi gosterdi
ben konustum kuzum yarın ya da akşama kendisi gelir zaten ama iyi
Canim bime bu hafta yag olcerli terazi geliyor alacaksan 35 tl di sanirim bi bakbende istiyorum yaa senin ne kadar yağın varmışşş
ooo
Ah kiyamam sana hallwt islerini eve gec uzat ayklari ohh missbende iyiyim kuzuummm bugün cok halsizdim eve gidip uyuyasm var ama çarsıda da işlerm vr
bende merak etmiştim de mesaj atmış sadece bakalım gelsinde bisaol kuzum merak ettik ama iyi olmasına sevindim
iyi haberlerle gelir inşallah belirsizlik kadar kötü bişey yokbende merak etmiştim de mesaj atmış sadece bakalım gelsinde bi
niye canın mı çekti kigördümgünah günah
bende aynı beaaelma molası verdm kendime
inşallah eğer yeni geldiyse hemen gider merak etmebitti cnm bilemedim o kadar farkeder mi ama bakalım cumaya kadar gitmesi için elimden geleni yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?