- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.079
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.401
Slm bayanlar bnde yazayim menumu malum tldfnu birakacagim
Sabah
2 adet hurma
1 kasik sekersiz fistik ezmesi
2 3 adet badem evden aceletle ciktim kizlar
Oglen
3 kasik pilav tavuk bir porsiyon ve ayran
Ara
Bitter cikolata 2 kare ve kahve
Aksam
Sebze bir kase ve biraz da yogurt
Pazartrsi gnleri full okuldayim ve nobetciyim o yuzden en az zararla atlatmaya cakisiyrum kizlar
Gecmis olsunnBiraz rahatsizim bu aralar canim
tekrar niyetlenicem ins bisey cikmazcanm benm.bosver bir anlik tartiya gore degil bizim mutlulugumuz veya mitsuzlugumuz
yok cnm suan durdu aciocasi ama ben yoluma devm ediyorum hic takmadan sabirla:)
tek tip diyetlerin en buyuk skintisi bu her zaman insanin bir isi cikiyor cnku canm
Suyu guzel iciyorum onda sorun yok 5 kiloysa super valla anca hafiflerim 3 versemde yeter3 gunde 5 kilo yaziyor ama abarti galiba bilemiyorum bagirsaklar temizleniyormus bu diyetle bol bol su icecegiz en az 3 lt su onemli etkenmis bu diyette
Iyiyiz canim sen nasilsim asil merak ettik seniNaptınız kızlar
06 derya bunu cok begendi7 lere düşme zamanı gelmiş
Degisik bi beslenme stili olmus ama guzel sadece sabaha yumurta olsa iyi olur gibi dusundumBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 hurma 1 fincan sutlu kahve
Öğle 3 servis kasigi cesitli zeytinyagli 1.5 dilim ekmek
Aksam 1 dilim ekmek 8 yk Kıymalı yumurta 1 yk sekersiz recel
Ara 1/2 muz
Su 3 lt
Spor 1 saat tempolu yuruyus 24 puan @poncikbirgelincik
E hani istediğimiz gün yapabilirdik sporu. Sonuçları çarşambaya göre değerlendiriyoruz. Bende cuma cumartesi dinlendim.Evet canım cumadan itibaren
Kız işte cuma günü başladık o olayaE hani istediğimiz gün yapabilirdik sporu. Sonuçları çarşambaya göre değerlendiriyoruz. Bende cuma cumartesi dinlendim.
Hastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdiIyiyiz canim sen nasilsim asil merak ettik seni
Çok geçmiş olsun canım yaHastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi
Sağol canım allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım ya
Menü çok dÜzensiz akşam 8 yk kıymalı yumurta olmamışBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 hurma 1 fincan sutlu kahve
Öğle 3 servis kasigi cesitli zeytinyagli 1.5 dilim ekmek
Aksam 1 dilim ekmek 8 yk Kıymalı yumurta 1 yk sekersiz recel
Ara 1/2 muz
Su 3 lt
Spor 1 saat tempolu yuruyus 24 puan @poncikbirgelincik
Sebze olarak ne yedin bizlere de örnek olması için yazarsan iyi olur sonuçta etap birincisisin hepimiz net ölçü ve yediklerini merak ediyoruzSlm bayanlar bnde yazayim menumu malum tldfnu birakacagim
Sabah
2 adet hurma
1 kasik sekersiz fistik ezmesi
2 3 adet badem evden aceletle ciktim kizlar
Oglen
3 kasik pilav tavuk bir porsiyon ve ayran
Ara
Bitter cikolata 2 kare ve kahve
Aksam
Sebze bir kase ve biraz da yogurt
Pazartrsi gnleri full okuldayim ve nobetciyim o yuzden en az zararla atlatmaya cakisiyrum kizlar
Ekmek yemedim ama pazı dolması yedin birde baklava yemişsin baklava ile ekmeği kıyaslayamayız.12 mart menum
Sabah
2 has yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Cay
Ara yarim ayva
Oglen
7 kasik kereviz zeytinyagli
Aksam
2 pazi dolmasi yogurtlu
Salata
2 dilim baklava yedimama hic ekmek yemedim kizmayin
Su 3 litre
Geçmiş olsun canım benim.Hastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım benim.
Aa geçmiş olsun canim bebek mi olusmadi anlamadim lütfen üzülmeHastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi
Bebek var ama gelişimi sağlıksız geriden şekild e bozuktu tabi bunun yanı sıra dış gebelik ya da mol gebelik te olabilir şu an hepsi bir ihtimalAa geçmiş olsun canim bebek mi olusmadi anlamadim lütfen üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?