- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.341
cnm bence de öyle gidip geliyor tartı ben 59 u gösterirken kuzenim diyetisyenden döndü sizinki fazla gösteriyor dedi ya yesem cidden normal dicem de
ödemdir o ödem. kilo olsa vermezdincanım ben 64,5 tim 61,4 üm
hööö çok komiksin tattlımödemdir o ödem. kilo olsa vermezdin
kaydettim ne renk istersiniz efenimmmmCUMA
30 dakika fitness 30 puan
200 ip 10 puan
45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
toplam:58 puan
CUMARTESİ:
leslie 3 mil 22.5 puan
1 saat tempolu yürüyüs : 24 puan
50 Sumo squat : 20 puan
toplam: 66.5
poncikbirgelincik
canım excel renklerini hiç beğenmedim
bravooooPerşembe
123 dk tempolu 82 puan
Pazar
2000 ip 100 puan
100 sumo 40 puan
Toplam 140 puanponcikbirgelincik
çok güzel olmuş canım böyle kendi takibimiz de güzel olur eline sağlıkEki Görüntüle 2122558
kızlar bakar mısınız doğru mu eksik fazla beni etiketleyip yazarsanız düzelticem ve rica edicem sporları günüyle ve puanıyla yazıp beni etiketleyin
@Bir garip @munterorkide1453 @Buki_89 segus @swtyheart @Pembesepet @selcanmehmetcan @UMEYYE A aaadddaaa GamzeK17 tugbaFB @N-A-R
ponçik maşallah 61 iyisin vallacanım ben 64,5 tim 61,4 üm
kaydettim ne renk istersiniz efenimmmm
benim sinirim bozuldu çocukta bi kilo alıyor veriyor gibi herhalde tartıdanbenim tartıda gidip geliyordu her çıktığımda başka sonuçtu sinir olup değiştirdim şimdikide diyetisyene göre fazla tartıyor ama tutarlı kendi çapında
bu hafta hedefim 60ponçik maşallah 61 iyisin valla
bu hafta böyle kalsın haftaya değiştirirmahahaha o renkler dışında sen nasıl istersenellerine sağlık çok iyi olmuş
İnşallah canım akşam cardio başlıyorumbu hafta hedefim 60
bu hafta böyle kalsın haftaya değiştirirm
salona mı gidiyorsun sen kaçtın bugün yazdıysan bile gözümden kaçmışİnşallah canım akşam cardio başlıyorum
kac kılo verılıyomus bu dıyetteTamm yarin başlıyoruz o zman . Meyve cay yokmuymus sadece bu diyettwkileri mi yicez dicektim altinda yaziyomus :)))))
Eksi 100 gramdayim bende dostlar bu da bi degisik oldu gram gram eriyorum ama bu cuma 79 lari gormek istiyorum artik 80.4 den sevgiler
3 gunde 5 kilo yaziyor ama abarti galiba bilemiyorum bagirsaklar temizleniyormus bu diyetle bol bol su icecegiz en az 3 lt su onemli etkenmis bu diyettekac kılo verılıyomus bu dıyette
yok evde yapıyorum cnm cuma 59.5 bgn 61.1salona mı gidiyorsun sen kaçtın bugün yazdıysan bile gözümden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?