- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.741
hiç yapmamaktan iyidir tabiiiki
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Canim menun guzelde cok az yiyosun ya.Menum
Sabah
1 yumurta bir dilim ekmege kasar peynirli tost ve salatalik
Azcik peynir
Aksam
Bir kase barbunya
Bir kase cacik
Bir kase salata
1 adet hurma ve 4 badem yemis bulunmaktayim
hep söylüyorum az yemek iyidir :)))afiyet olsun bu gidişle yine birinci olacaksın menüden öyle görünüyor. ❤Menum
Sabah
1 yumurta bir dilim ekmege kasar peynirli tost ve salatalik
Azcik peynir
Aksam
Bir kase barbunya
Bir kase cacik
Bir kase salata
1 adet hurma ve 4 badem yemis bulunmaktayim
Güzel bence afiyet olsun14 mart menum
Sabah
5 zeytin
1 has yumurta
1 kk peynir
1 ck kaymak ve bal
1 yk menemen
1 dilim ekmek
Oglen
Tursu kavurmasi
Yogurt
Aksam
Ispanak mantar sote kiymali
Salata
Ara 1 bardak sut 2 kasik gevrekle
Su 3 litre
Yaa küsme ❤nerdeymis bakalım menü hemen yorum yapacağım :)kustum size
Çok severim bir tane yiyip kalkmak nasıl bi duygu bilirsinn :))Icli kofte dedin beni can evimden vurdun guzel bi menu afiyet olsun
Oo kahvalti maasallahh tam keyiflikk :))lahana çorbası böyle mükellef kahvaltının yanında sönük kalmış sanki :))afiyet olsun bol eksi olsun insallahhsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
7 ceri domates
1 salatalik
1 kapya 1 yesil biber
1 kk suzme peynir
2 adet yagda yumurta
1 etimek
1 dilim tb ekmegi
1 tk kaymak
1 tk recel
1 ck tereyag
rezene cayi
lahana corbasi
1.5 porsiyon zeytonyagli bruksel lahanasi yemegi
1 kase yogurt
kuruyemis veya kek kararsizim ruh halime gore yiyecegim
cok seviom seniiiiof offf
sev beniii
guzel cnm peki tursu kavurmasi nasil oluyor14 mart menum
Sabah
5 zeytin
1 has yumurta
1 kk peynir
1 ck kaymak ve bal
1 yk menemen
1 dilim ekmek
Oglen
Tursu kavurmasi
Yogurt
Aksam
Ispanak mantar sote kiymali
Salata
Ara 1 bardak sut 2 kasik gevrekle
Su 3 litre
ayy bilirim o halleri bnde bugun basladim bakalim yarin da yapabilcek miyim insallah olurGuzel canim afiyet olsun ben su 2 ogunu yapamiyorum yaaa 10 da kahvaltiyi yapiyorum 2 de acikiyorum geri
Bu zamana kadar yediklerime saydim gitti:) ah cnm ona ragmen takikdim suanda benm vercegim kilo az ondan midir nedirCanim menun guzelde cok az yiyosun ya.
keskeeeee ama bu hafta zor sanki durklama soz konusu bnde cnmcimhep söylüyorum az yemek iyidir :)))afiyet olsun bu gidişle yine birinci olacaksın menüden öyle görünüyor. ❤
Aynen şuan bende öyleyim ama atlatacağız inşallahcok seviom seniiii
guzel cnm peki tursu kavurmasi nasil oluyor
ayy bilirim o halleri bnde bugun basladim bakalim yarin da yapabilcek miyim insallah olur
Bu zamana kadar yediklerime saydim gitti:) ah cnm ona ragmen takikdim suanda benm vercegim kilo az ondan midir nedir
keskeeeee ama bu hafta zor sanki durklama soz konusu bnde cnmcim
Canım gelemiyorum bu aralarLuluuu94 nerelerdesin
Önerin güzel ama şöyle ki meselâ 8 e kadar dedik o saat herkese uymayabilir yine aksıyor ams tekarar deneyelim bakalım kimler uyacakSchonerDuft iyi akşamlar Benm bir önerim olacaktı evet menüler ve menü yorumları çok aksıyor akşam bir saat belirleyelim mesela o saatler arasında menü paylaşımı ve yorumları olsun sadece .mesela cuma günü öğlene kadar bildirim yapın diyorsunz Buda öyle olsun belirli bir saati olsun menüler alt alta gelir herkes görür birbirini yorumlar hem muhabbet hem yorum iç içe girincede bazen yorum yapılmıyor umarım kafanı sisirmedjm okuduğun için tesekkurlerrr:))❤
Bencede kilon azaldigi icin takildin canim yavas yavas gider artikcok seviom seniiii
guzel cnm peki tursu kavurmasi nasil oluyor
ayy bilirim o halleri bnde bugun basladim bakalim yarin da yapabilcek miyim insallah olur
Bu zamana kadar yediklerime saydim gitti:) ah cnm ona ragmen takikdim suanda benm vercegim kilo az ondan midir nedir
keskeeeee ama bu hafta zor sanki durklama soz konusu bnde cnmcim
Insallah bir gitsin de bu kez sabirli olacagim valla cnm insallahBencede kilon azaldigi icin takildin canim yavas yavas gider artik
Günaydınnn dikkate aldign için teşekkür ederim❤Önerin güzel ama şöyle ki meselâ 8 e kadar dedik o saat herkese uymayabilir yine aksıyor ams tekarar deneyelim bakalım kimler uyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?