Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beğebmenize sevindim kızlar ne demek daha iyi oldu bu şekilde görmek neymişiz ne olmuşuz yaaa
insanın yüzüne dank ediyor beni farkettiysen hep al ver al ver resmen psikoljımı bozdu şimdiye 57 olabilirdim en az

14mart menü
Sabah
3 yemek kaşığı menemen
Menemen içinden 1 yumurta
Peynir zeytin
Çay

Öğlen
1 içli köfte

Akşam
Fırında palamut( 1 palamutun yarısı )
Yeşil salata
Çay .
afiyet olsun güzel canım

Menum
Sabah
1 yumurta bir dilim ekmege kasar peynirli tost ve salatalik
Azcik peynir
Aksam
Bir kase barbunya
Bir kase cacik
Bir kase salata
1 adet hurma ve 4 badem yemis bulunmaktayim
afiyet olsun güzel olmuşş

14 mart menum
Sabah
5 zeytin
1 has yumurta
1 kk peynir
1 ck kaymak ve bal
1 yk menemen
1 dilim ekmek
Oglen
Tursu kavurmasi
Yogurt
Aksam
Ispanak mantar sote kiymali
Salata
Ara 1 bardak sut 2 kasik gevrekle
Su 3 litre
güzel canım afiyet olsun

Günaydın kızlar menüleriniz çok aksadı. Gamzenin önerisi ile 18.00 ile 20.00 arası menüleri paylaşalım ve yorum yapalım
ben o saatlerde yazamam canm zaten bu ara çok aksattım unutuyorum menü yazmayı

kurabik 1 ısırımlık bişey olmaz bidaha görmiyimmm

tabi cnmmm bnce guzel bir menu afiyetler olsunnn

insanın yüzüne dank ediyor beni farkettiysen hep al ver al ver resmen psikoljımı bozdu şimdiye 57 olabilirdim en az
Canm benm alip verdgim kilolar sibel cani gecer vallahi surekli al ver derken bunyemiz bozuldu metobolizmamiza ve bunyemize zaman tanimamiz gerekiyor mahvettik snra da moralimiz bozuluyor bn hep dedik ki bugun hic yemedim nasil arti cikarim tartida dedik snra baktm arti ciktim madem o zaman yiyeyim dedim moralim bozuluyordu:)
canım beni etiketlersen çok daha iyi olur ben yazıyorum çünkü sporları gözümden kaçabilir
tamam canimcim artik.oyle yapiyorum

kuzum saat 13 te enü pylaşırsan kimse görmez ki arada kaynamış menü afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…