- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.781
bugün perşembe kızlr özellikle dikkat etmenizi rica ediyorum yarın da ilk 3 e girelim
dünkü menü :
sabah
hastaneye gittiğimden bişey yemedim
ara
yok
öğlen 13,30
1 büyük bardak ayran
döner dürüm ince ekmek içinde patates varmış
ara
türk kahve
ara
1 çay
1 dilim anne keki yaban mersinli
akşam
1 tabak mercimek çorba
4 5 kuş butu kavrulmuş
bol salata
yine düzensizleşti menüler birde annemde kalıyorum zorlaa yediriyo ilaç içiyorum diye
yarına sakla kendine yeme sakınçiğ köfte canım ama yarın artı çıkarsam moralim çok bozulacak yemicem tartılmadım da yarın için stresliyim
he bende dün baktım göremedim en son msjları kontrol ettim öyle gördüm
yapmadımbugün kahvaltını ettin mi kahvaltılarını aksatma canım düzelir menülerin sen iyi olda
kurabik1 ısırımlık bişey olmaz bidaha görmiyimmm
dünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
2 yk pilav
ara
şekersiz nescafe
akşam
1 bardak süt
7 tane ciğ badem
3 lt su
bugün perşembe kızlr özellikle dikkat etmenizi rica ediyorum yarın da ilk 3 e girelim
Bilmiyorum kuzu ben 20 gunu geçti sabah aksam iciyordum ama artik gunde bi bardaktan fazla icmicegimDünkü mesajlardaBitmeyenUmidim kefirle regli düzene koyduğundan bahsetmiş benim de maksimum 1 haftam kaldı regle. Acaba içmeye başlasam fayda eder mi?
oo süpersin . seni böyle hızlı kilo verir görünce bende mi diyetisyene gitsem diyorum bazen maşallahbenim yine 1 kilo eksiğim cepteregl olacam ama etkilemedi tartıda bu hafta anlamadım neyse dilimi ısırıyım
aynı bende de cnm dediğin gibi bünye korumaya geçti kolay verilmşiyor verince de baya korumamız lazım anca toparlanır ben bikaç haftadıor bozmadım o yüzden kaçtabi cnmmm bnce guzel bir menu afiyetler olsunnn
Canm benm alip verdgim kilolar sibel cani gecer vallahi surekli al ver derken bunyemiz bozuldu metobolizmamiza ve bunyemize zaman tanimamiz gerekiyor mahvettik snra da moralimiz bozuluyor bn hep dedik ki bugun hic yemedim nasil arti cikarim tartida dedik snra baktm arti ciktim madem o zaman yiyeyim dedim moralim bozuluyordu:)
tamam canimcim artik.oyle yapiyorum
yine ayın 15i ama bgn yemicem kızlar
Bi denesene canim faydasi olmaz olurmu ben uc gunden enerjili oldugumu fark ettim. .sende bi dene eger degisiklik olursa gerçekten de kefirden cok yararli bişey. .Dünkü mesajlardaBitmeyenUmidim kefirle regli düzene koyduğundan bahsetmiş benim de maksimum 1 haftam kaldı regle. Acaba içmeye başlasam fayda eder mi?
oo süpersin . seni böyle hızlı kilo verir görünce bende mi diyetisyene gitsem diyorum bazen maşallah
Bilmiyorum kuzu ben 20 gunu geçti sabah aksam iciyordum ama artik gunde bi bardaktan fazla icmicegimSchonerDuft dedigi dogru kalorisi yuksek ben iki haftadir deli gibi spor yaptim cok az gr gr kg verdim..
Bide sporunda kefirinde faydasimi oldu acaba gelecek ay anlarim.ama kefiri kullandim kullanali dinc kalkiyorum bu fark cok..
dünkü menü :
sabah
hastaneye gittiğimden bişey yemedim
ara
yok
öğlen 13,30
1 büyük bardak ayran
döner dürüm ince ekmek içinde patates varmış
ara
türk kahve
ara
1 çay
1 dilim anne keki yaban mersinli
akşam
1 tabak mercimek çorba
4 5 kuş butu kavrulmuş
bol salata
yine düzensizleşti menüler birde annemde kalıyorum zorlaa yediriyo ilaç içiyorum diye
dikkat edersin kilonu korursun o sırada 65 i de görürsün 62 yi de . pazartesi 69,80 düm bugün 71 küsür çıktım . caba regli olur muyum bir iki gün içinde onun şişliği mi vargit kuzum hem burası hem orası daha disiplinli oluyor şaka gibi 75 başladım 68 oldum 1.5 ayda şaka gibi
bu arada ben 1 ay gidemicem diyetisyene seminerde olacakmış bende şehir dısında olacam ama yinede verdiği listelerden her hafta birini yapmaya devam edecem
dikkat edersin kilonu korursun o sırada 65 i de görürsün 62 yi de . pazartesi 69,80 düm bugün 71 küsür çıktım . caba regli olur muyum bir iki gün içinde onun şişliği mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?