Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menü :
sabah
hastaneye gittiğimden bişey yemedim
ara
yok
öğlen 13,30
1 büyük bardak ayran
döner dürüm ince ekmek içinde patates varmış
ara
türk kahve
ara
1 çay
1 dilim anne keki yaban mersinli

akşam
1 tabak mercimek çorba
4 5 kuş butu kavrulmuş
bol salata

yine düzensizleşti menüler birde annemde kalıyorum zorlaa yediriyo ilaç içiyorum diye

bugün kahvaltını ettin mi kahvaltılarını aksatma canım düzelir menülerin sen iyi olda

çiğ köfte canım ama yarın artı çıkarsam moralim çok bozulacak yemicem tartılmadım da yarın için stresliyim
yarına sakla kendine yeme sakın
bende diyorum munterin menüsü nerde @munter
he bende dün baktım göremedim en son msjları kontrol ettim öyle gördüm
bugün kahvaltını ettin mi kahvaltılarını aksatma canım düzelir menülerin sen iyi olda
yapmadım akşam eve geçtik yarın eşimin mülakatı var gömlek aldık ona sabahta uyuya kalmışım 1 bardak süt içtim yanıma sıkılmış portakal aldım mecburen bir poğaça yedim ilaç alacam diye

Dünkü mesajlarda BitmeyenUmidim kefirle regli düzene koyduğundan bahsetmiş benim de maksimum 1 haftam kaldı regle. Acaba içmeye başlasam fayda eder mi?
Bilmiyorum kuzu ben 20 gunu geçti sabah aksam iciyordum ama artik gunde bi bardaktan fazla icmicegim SchonerDuft dedigi dogru kalorisi yuksek ben iki haftadir deli gibi spor yaptim cok az gr gr kg verdim..
Bide sporunda kefirinde faydasimi oldu acaba gelecek ay anlarim.ama kefiri kullandim kullanali dinc kalkiyorum bu fark cok..

aynı bende de cnm dediğin gibi bünye korumaya geçti kolay verilmşiyor verince de baya korumamız lazım anca toparlanır ben bikaç haftadıor bozmadım o yüzden kaç

Dünkü mesajlarda BitmeyenUmidim kefirle regli düzene koyduğundan bahsetmiş benim de maksimum 1 haftam kaldı regle. Acaba içmeye başlasam fayda eder mi?
Bi denesene canim faydasi olmaz olurmu ben uc gunden enerjili oldugumu fark ettim. .sende bi dene eger degisiklik olursa gerçekten de kefirden cok yararli bişey. .

oo süpersin . seni böyle hızlı kilo verir görünce bende mi diyetisyene gitsem diyorum bazen maşallah

git kuzum hem burası hem orası daha disiplinli oluyor şaka gibi 75 başladım 68 oldum 1.5 ayda şaka gibi
bu arada ben 1 ay gidemicem diyetisyene seminerde olacakmış bende şehir dısında olacam ama yinede verdiği listelerden her hafta birini yapmaya devam edecem

Hayyal şöyle diyim size ben kefiri 1 senedir tüketiyorum nasıl başladım derseniz çok saçma bir ritüel olarak başaldım ve ciddi anlamda kendimi pozitif hissettim wc düzeldi benim tedaviler de selcan çok işe yaradı döllenme olmayn yumurtalr ile 2 kere hamile kalabildim. kesinlikle günde 1 kahve fincanı yaa da 1 çay bardağı içmek gerekli . selcan bana adana daki dr yumurtan kalitesiz demişti ya bir doktor buldum gata dan emekli ve tr de 3.cü sırada uzmanlığından prof zaten yumurtan olmuyormuydu dedi ki kalitesiz olsa hamile kalamazdın dedi . ben boşu boşuna üzülmüşüm hep

sen toparlan menülerinde düzelir merak etme

dikkat edersin kilonu korursun o sırada 65 i de görürsün 62 yi de . pazartesi 69,80 düm bugün 71 küsür çıktım . caba regli olur muyum bir iki gün içinde onun şişliği mi var

dikkat edersin kilonu korursun o sırada 65 i de görürsün 62 yi de . pazartesi 69,80 düm bugün 71 küsür çıktım . caba regli olur muyum bir iki gün içinde onun şişliği mi var

10 günlüğüne memlekete gidecem burdaki kadar dikkat edemem orda ama yinede bozmayacam sadece öğünlerim daha az olur gibi

aynen canım regl olacaksındır ondandır şişlikte olurdur tabi 1-2 haftaya anca toparlarsın

kuzum bide bişey soracam ben şimdi haftaya perşembe memlekete gideecem haftaya cuma ve sonraki cuma tartı işini ne yapacam hiç bilmiyorum cuma bildirim için girerim ama tartı farkı olur burasıyla orası arasında buraya da çok ugrayamayabilirim çünkü tatlı bi heyecanımız olacak HALA olacam allahım izin verirse SchonerDuft

Herkese günaydınnn! Diyetisyene gittik sabah. 1 hafta kontrolü kilo vermişim. Ama vücudumda ödem varmış öyle söylüyor. 1 kilo yağdan vermişim. Çok mutluyum
% yağ oranım %32 oldu böylece.
%15 yağ oranlarımı da gördüğüm günler gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…