- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.021
inşallah olurum da haftaya kadar biter ya belirtiler var ama bitürlü olamadımIyiyim canim ben de aynen haftaya daha iyi bekliyorim.cunku kilo reflden en az uc gun sonra normale donermis
kesin benimbnm tanıdıgım değildir o kesinde
Bursa kucucuk kiz tanisiyozdur belkiguzel yerler kesfetmeye ihtiyacim var benim de bakem
Heee anladim kuzum poncik kocamin akrabasi degilse onuda tanimamkocamin akrabalarinida pek tanimam gerci
evet yok benimde pek ama belki tanıdıktır komşudur olamazmı olabilirponciihh in pek akrabası yok bursada galiba
bnmde var 3 5 akrabamda bizimkiler osmangazinin tee neresinde
Osmangazide oturuyom beninşallah olurum da haftaya kadar biter ya belirtiler var ama bitürlü olamadım
kesin benim
tamam söylücem hemen sana nerde oturuyosun sen bakayim bi tanışalım
bende sanmıyorum kesin tanışmıyoruz
evet yok benimde pek ama belki tanıdıktır komşudur olamazmı olabilir
O zaman iki haftammı varzaten 3. haftada girebiliyosn kuzum öle hemen dönemiyosn listeye
o superrr
bol sevapli etli dogum
kadin srni buyutmek icin agzi ile kus tutmus resmen
evet cnm yk
ooo süpersin kuzumkizlar 64.00 kg yumm
ok canım benim aklımda 43 kalmıştı43 de olur inşallah ama 45 i görmek olsun hedefim..
Liste yıkılıyor
Listenin duzelmesini bekliyorum canim cok heycanliyim gobegim dumduz olmus 3 kilo daha versem demekki yag filan kalmayacak
tekrar teşekkür ederimMinnak Adayımız
onigirichan (53/51,5/1,5/%2,8) başlama tarihi : 20/03 Hedef : 43
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
onigirichan hesaplama da bu şekilde kuzum
aynen valla
ooo süpersin kuzum
ok canım benim aklımda 43 kalmıştı
Teşekkür ederim
Evet sin listeden ekleKizlar ben hatami duzeltmek icin sn listeden tekrar mi ekleyecegim
süpersinnnnnnn tebrik ederim kuzum sen beni geçeceksin bu hızlakizlar 64.00 kg yumm
kuzum ben senin kilonu sildim listeden tekrar ekleyeceksin yanlış hesaplamışsın veya yazmışsın çözemedik hiçbirimiz o yüzden sildimmKizlar ben hatami duzeltmek icin sn listeden tekrar mi ekleyecegim
Bence de cok gec kaldi***14. TAKİM 563. ETAP***
06Derya (77.80///%)
GamzeK17 (62.70 ///%)
poncikbirgelincik (61.40/61,30/0,10/%0,16)
Orkide1453(59,90/59.2/700/%1.17)
aaadddaaa 64.00///%)
segus (71.30/71/0.3/%0.42)
dombilianne (80.10///%)
14. Takım Ortalaması : %
bu saat oldu bildirimler niye bu kadar gecikiyor kızlar hadii
Mavi boncukkk GamzeK17 A aaadddaaa drdotty
kuzum haklısın aslında ama ben hiç stres yapmıyorm daha önümüzdeki hafta bekliyodum ama belirtiler erken geldi kendisi gelmiyorponcikbirgelincik canim stres yapip bekleyince de gelmiyir aslinda biz diyet yapıp arti çıkınca gelsin diye bekliyoruz da dusunme bosver ben bgn cok istahsizim su bile icemiyorim sutun etkisi sanirim ama bagirsaklarim icin cok iyi oldu bir ay sonra bi daha yapabilirim
Ya ben ilaci biraktim onun etkisi de var dusun uc dört günde cikiyodum ben bide dün gun.kurusu yedim o da etkiledikuzum haklısın aslında ama ben hiç stres yapmıyorm daha önümüzdeki hafta bekliyodum ama belirtiler erken geldi kendisi gelmiyorsana o sekilde etki etmiş demik ki ben yapınca hiç wc cıkamıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?