- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.001
Listenin duzelmesini bekliyorum canim cok heycanliyim gobegim dumduz olmus 3 kilo daha versem demekki yag filan kalmayacakSaat 10 oldu kimse den bildirim yok
Izlar bugun sabah
3 cilek
1 kase yogurt
3 kasik yulaf
Oglen
Izgara balik 150 gramnkadar
Bol yesillik
Salgam bir bardak
Ikindi
1 yesil elma
2 ceviz 6 badem
1 bardqk sut
Aksam
Salata icine bir avuc leblebi ekledim :)
afiyet olsun cok gzüel kuzumsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme pwynir
2 ad. sebzeli kucver
3 isirik ev ekmegi
1.5 yk kaymak
1.5 yk recel
4 zeytin
ara
1 yesil elma
yarim muz
1 havuc
aksam
1 porsiyin pirasa yemegi
1 porsiyon kereviz yemegi
1 kase yogurt
simdi 1 kupa yesilcay
3 tk saglikli pudink
anaamm sende mi bursadasın yoksa tanışıyok mu bak çok korktum heBende bursadayim banada soyle o dukkani
aynen öyle vallacünkü bi tane almştm öle boyası döküldübunun kaderide öyle olmmsın yazııhh
uuu pierre cardin dimiikkk bnmde hediyem var ondan ne güzel kaliteliyim diye bagırıyo valla o marka
vallaa inşallah tandıık değlidir
nasılsın kuzum durumlar nasıl ben o kadar aç kaldım anca sonuç bu haftaya inşallah iyi bir sonuç bekliyorumPoncik gunaydin
kendi bir baksın poncik düzeltti listeyi ondan alıntı yaparsın merak ettim ne kadar verdiğini100 gr fark 800 yazmis ben mi yanlis goruyorum 64 63.9
ok A aaadddaaa listeye tekrar girermisin kilonu karıştırmışsın kuzu
hadi ya heves ediyorum bende öyle okuyuncaListenin duzelmesini bekliyorum canim cok heycanliyim gobegim dumduz olmus 3 kilo daha versem demekki yag filan kalmayacak
Iyiyim canim ben de aynen haftaya daha iyi bekliyorim.cunku kilo reflden en az uc gun sonra normale donermisnasılsın kuzum durumlar nasıl ben o kadar aç kaldım anca sonuç bu haftaya inşallah iyi bir sonuç bekliyorum
adliyeye çıkıcam simdi yürüyüş olcak hem gelince menümü yazarım
bnm tanıdıgım değildir o kesindekız balık üstüne süt mü içtin Allah korusun dikkat et
salatayla leblebi eminim çok lezzetli olmuştur:
afiyet olsun cok gzüel kuzum
anaamm sende mi bursadasın yoksa tanışıyok mu bak çok korktum hesöylemem zaten ben alamıyorum çalıştığım için bide sen keşfeder gider alırsın
aynen öyle vallaben bitane aldım 20 liraya inşallah kötü olmaz
Bursa kucucuk kiz tanisiyozdur belkikız balık üstüne süt mü içtin Allah korusun dikkat et
salatayla leblebi eminim çok lezzetli olmuştur:
afiyet olsun cok gzüel kuzum
anaamm sende mi bursadasın yoksa tanışıyok mu bak çok korktum hesöylemem zaten ben alamıyorum çalıştığım için bide sen keşfeder gider alırsın
aynen öyle vallaben bitane aldım 20 liraya inşallah kötü olmaz
Canim ben cok yogunumda hemen hesaplayip bildiriyorum.Saat 10 oldu kimse den bildirim yok
zaten 3. haftada girebiliyosn kuzum öle hemen dönemiyosn listeyeGünaydın kızlar
kaptinn kuzum ben takıma haftaya döneyim takıma zarar vermek istemiyorum. Regly şişliği var olamadım bi türlü. 1 kg dan fazlam var
Bende tanimam sizi.bnm tanıdıgım değildir o kesinde
ben ilçedeym o yüzden dedm kuzum merkez uzagmBende tanimam sizi.Ben bursada kimseyi tanimam bi kocamin akrabalari bi is arkadaslarim
Heee anladim kuzum poncik kocamin akrabasi degilse onuda tanimamben ilçedeym o yüzden dedm kuzum merkez uzagm
Heee anladim kuzum poncik kocamin akrabasi degilse onuda tanimamkocamin akrabalarinida pek tanimam gerci
:) Liste nerede?yok kiz az degil normal benim menuler seninki de guzel olmus
bravo sana canim yalniznkilo bildirimininlisteye yapiyoruz
o superrrevett taş yaptırcam yaza grince başlar yapmaya ben 2 çeşit hediyelik dagıtcm kuzum bi taş olcak bide dini bieşy istiyorm şeker lokum fln yeter işte.
kurbandan sonra olcagı içinde kurban etinden de ikram etme şansım olcak baya sevap point olcak yani
kadin srni buyutmek icin agzi ile kus tutmus resmenpaso çorba salata kuş pilav çeşitleri ile
o kahvaltıyı doğru okudum dimi yemek kaşığı yazıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?