- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.041
doğru gün kurusuüstüne süt etkilemiştir olsun iyi olmuş dün ben wcye çıkamadım bide birazda ondan oldu bu kötü sonuçYa ben ilaci biraktim onun etkisi de var dusun uc dört günde cikiyodum ben bide dün gun.kurusu yedim o da etkiledi
Boşver canim hedefi dusun bgn kalir yarun gider hergun az da olsa eksilmek olsun hedefimizdoğru gün kurusuüstüne süt etkilemiştir olsun iyi olmuş dün ben wcye çıkamadım bide birazda ondan oldu bu kötü sonuç
kesinlikle az az da olsun gitsin 64,5 la başlamıştım gene 3,5 kg gitti oda bişeyBoşver canim hedefi dusun bgn kalir yarun gider hergun az da olsa eksilmek olsun hedefimiz
şimdilik sen varsın . çok zayıf olcaksın 45 kilo ilede çıtır çıtır 4ler de olmak nasıl bir duygu ya .Bir tek ben mi varım?
tekrar teşekkür ederim
Eşimin annesi 43 kgOnun kilosuna insem güzel olur. Ama önce bi normal kiloma döneyim..
Teşekkür ederim
aynen valla
ooo süpersin kuzum
ok canım benim aklımda 43 kalmıştı
süpersinnnnnnn tebrik ederim kuzum sen beni geçeceksin bu hızlane kaldı ki desene
kuzum ben senin kilonu sildim listeden tekrar ekleyeceksin yanlış hesaplamışsın veya yazmışsın çözemedik hiçbirimiz o yüzden sildimm
64 mü oldun senhepijize tesekkur ederim kizlar
63 e ne kaldisonra 60
Ayy canim ya darisi basimiza ins benide gaza getirdin simdihepijize tesekkur ederim kizlar
63 e ne kaldisonra 60
kız o yaptı ya bildirmmm@06Derya seni de bekliyoruz
Aynen ben de hedef 55 olunca ha 63 ha 60.derdim.onceden ama 3 kilo bile cok farkediyorkesinlikle az az da olsun gitsin 64,5 la başlamıştım gene 3,5 kg gitti oda bişey
derya yapmış bildirim . gamzede girmiş bugün@06Derya seni de bekliyoruz
girmişte bildirim yok farkettmmmmderya yapmış bildirim . gamzede girmiş bugün
nerde görmedim benkız o yaptı ya bildirmmm
tabi kuzum ya etmez miAynen ben de hedef 55 olunca ha 63 ha 60.derdim.onceden ama 3 kilo bile cok farkediyor
görmedimmmmmmderya yapmış bildirim . gamzede girmiş bugün
kimsede çaba yok bu ara herkes bahar havasına kapıldı malesefTakim kotu bu hafta kizlar yaza az kaldi tiparlanin vucudunuzu sasirtin biseyler yapin nisan gelince panik baslar ramazanda da zaten orucuz canımız ceker diye yeriz benden soylemesi
gördüm şimdi tamam
zaten bakınız takımda kimse yokkimsede çaba yok bu ara herkes bahar havasına kapıldı malesef
herkesin toparlanması lazım bakıyorum herkese giriyor yazmıyor bunu yapn çok kişi var menüleri düzenli yazan 1 2 kişi başka yok
zaten bakınız takımda kimse yokbildirimini yapan gitti hatta bildirim yapmaya gelmeyenler bile var
neyse bildirim yapmayanları asıl listede de olsa 2. de diskalifiye edelm artk takım kurllarına uymadkları için..herkesin toparlanması lazım bakıyorum herkese giriyor yazmıyor bunu yapn çok kişi var menüleri düzenli yazan 1 2 kişi başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?