Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

68,70 hedefi koydum spora da başladım yavaştan 7,30 dk sürüyormuş program öyle hesapladı şuan kaçsın
54.4 düm suan ay ben spora baslamadim iyce bosladim sporu ama kilo verirken iyi gelmiyo spor bana pazartesine kilo almadan ulasicamhatta 400 gr verip 54.0 olcam o zaman cumaya guzel bi rakam gorurum sankim

54.4 düm suan ay ben spora baslamadim iyce bosladim sporu ama kilo verirken iyi gelmiyo spor bana pazartesine kilo almadan ulasicamhatta 400 gr verip 54.0 olcam o zaman cumaya guzel bi rakam gorurum sankim
400 gram verilir 2 günde aslında .spor şişirmiyorsa yapsn hemen gider aslında kilon
Hee akiş kolaylasiyo ahahhahaha igrencim
Aferin sana bana da yazihlar ossun

yeme yeme siz yeyince bende yiyorum kötü örnek olma diyom

net 69 canım oglende kumpır yedım aksamkı boregı en aza ın

SchonerDuft canım yıne yarım cıktı yazdıgım ya
net 69 canım oglende kumpır yedım aksamkı boregı en aza ındırıp yıcem bıde spor yapıcam

400 gram verilir 2 günde aslında .spor şişirmiyorsa yapsn hemen gider aslında kilon

yeme yeme siz yeyince bende yiyorum kötü örnek olma diyom
Sisiriyo spor beni ya yada kilo verdirtmiyo sinir oluyom sporu erteledim ben 52 oluyum oyle verecem pazartesi 54.0 olacam yemiyom bisi

Ahahha sanmiyorum oyle bisey yapcani valla bnce cok guzel bi isim bizimde pek begenen olmadi da kiz olursa yine koysrm o isimi ilerde
İnsallah guzel bi isim bulur gocan erkege isim bulmak zor yaabize ilk erkek dedilerdi bulamadiydim ara ara isim sonra kiz dediler bulduk hemen cocugu erva diye sevdik karnimdadogunca baska isim koyduk

seende zayiflamissin gördum
yes bebiş -700 verdim salıdan bugüne
haftaya 68 i görcem
SchonerDuft canım yıne yarım cıktı yazdıgım ya
net 69 canım oglende kumpır yedım aksamkı boregı en aza ındırıp yıcem bıde spor yapıcam
neuliydi ortalama büyüklüğü gramı ?
Sisiriyo spor beni ya yada kilo verdirtmiyo sinir oluyom sporu erteledim ben 52 oluyum oyle verecem pazartesi 54.0 olacam yemiyom bisi
boş ver yapma bence ozaman
kızım detoks yapmakta marifet ister ah ah neler içtim neler valla çorbadan öle bi midem bulandı ki (yapamadım bu hafta bıraktım zaten) şu detoks 10 kilo verdiyor gel tubi yapalım desen bile yapmam bu kadar netim
hafta da 4 kilo vermeye var mısın elimde harike bir liste var kabız garantili
senin detoks orjinal poncik sütlü yeşil çaylı yapıyor ondan dedim

kızım detoks yapmakta marifet ister ah ah neler içtim neler valla çorbadan öle bi midem bulandı ki (yapamadım bu hafta bıraktım zaten) şu detoks 10 kilo verdiyor gel tubi yapalım desen bile yapmam bu kadar netim
tabi ya benim çorbadan midem bulanmaz ama ben ne detokslar yaptım en güzeli yeşil çay süt

İnsallah guzel bi isim bulur gocan erkege isim bulmak zor yaabize ilk erkek dedilerdi bulamadiydim ara ara isim sonra kiz dediler bulduk hemen cocugu erva diye sevdik karnimdadogunca baska isim koyduk

bizde 8 ay başka mira diye sevdik hatta bi tv kanalı yolda durdurup roportaj yapmıştı bitimde ismi ne olacak bebeğinizin adı demişti mira demiştim sonra başka isim koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…