- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.801
68,70 hedefi koydum spora da başladım yavaştan 7,30 dk sürüyormuş program öyle hesapladıHaftaya bende tam 53.0 yada 52.8 falan olmak istiyomhadi verek
Biraz karnimi rahatlatti ama kani cıvıltiyo ya iyi oldu ama hala sis karnimişe yaramıyor ki limonlu suda ya neler yedin dün
54.4 düm suan ay ben spora baslamadim iyce bosladim sporu ama kilo verirken iyi gelmiyo spor bana68,70 hedefi koydum spora da başladım yavaştan 7,30 dk sürüyormuş program öyle hesapladışuan kaçsın
kanı cıvıltıyorBiraz karnimi rahatlatti ama kani cıvıltiyo ya iyi oldu ama hala sis karnimabur cubur yidim tabiki ve de aksam pide
Hee akiş kolaylasiyo ahahhahaha igrencimkanı cıvıltıyoryeme yeme ben bıraktım yemiyorum artık aferin bana
birde pide yemiş
evet çok az kaldı5 lere az kalmis kuzum
tamam detoSk yapmıcamdetoks yasak ama
ee detosk ile herkes verir
400 gram verilir 2 günde aslında .spor şişirmiyorsa yapsn hemen gider aslında kilon54.4 düm suan ay ben spora baslamadim iyce bosladim sporu ama kilo verirken iyi gelmiyo spor banapazartesine kilo almadan ulasicam hatta 400 gr verip 54.0 olcam o zaman cumaya guzel bi rakam gorurum sankim
Hee akiş kolaylasiyo ahahhahaha igrencim
Aferin sana bana da yazihlar ossun
Ahahha sanmiyorum oyle bisey yapcaniAy bende kizimin ismini onu koyacakdim ama kimse begenmeyince degistirdiydimbence cok guzel bi isimdi yani
Babasinin ismini koyarmis eşin
net 69 canım oglende kumpır yedımNotumu aldım kalori işi nasıl gidiyor
hadi bakalım :) seni geçecem ama ben
seni 69 olarak not alıyorum hadi bakalım kolay gelebörekleri gömersen o iş zor ama diyim net 69,00 dimi
bende niye böyle yazıyor diyorum
seende zayiflamissin gördumvalla doğru diyin kuzu
ya evettttt
Az kaldi sabret birakma sakinnnnevet çok az kaldıartık kıyafetli ve tok tartılınca 5leri görmek istiyorum ya
tamam detoSk yapmıcam
Sisiriyo spor beni ya yada kilo verdirtmiyo sinir oluyom sporu erteledim ben 52 oluyum oyle400 gram verilir 2 günde aslında .spor şişirmiyorsa yapsn hemen gider aslında kilon
yeme yeme siz yeyince bende yiyorum kötü örnek olma diyom
yok kuzum inşallah bırakmıcamAz kaldi sabret birakma sakinnnn
İnsallah guzel bi isim bulur gocanAhahha sanmiyorum oyle bisey yapcanivalla bnce cok guzel bi isim bizimde pek begenen olmadi da kiz olursa yine koysrm o isimi ilerde
niye yasakmış
hadi bakalım haftaya şu liste biraz canlansın ya çok kötü
detoks yasak ama
ay ne guldum cok hossun yaİnsallah guzel bi isim bulur gocanerkege isim bulmak zor yaa bize ilk erkek dedilerdi bulamadiydim ara ara isim sonra kiz dediler bulduk hemen cocugu erva diye sevdik karnimda dogunca baska isim koyduk
yes bebiş -700 verdim salıdan bugüneseende zayiflamissin gördum
neuliydi ortalama büyüklüğü gramı ?SchonerDuft canım yıne yarım cıktı yazdıgım ya
net 69 canım oglende kumpır yedımaksamkı boregı en aza ındırıp yıcem bıde spor yapıcam
boş ver yapma bence ozamanSisiriyo spor beni ya yada kilo verdirtmiyo sinir oluyom sporu erteledim ben 52 oluyum oyleverecem pazartesi 54.0 olacam yemiyom bisi
hafta da 4 kilo vermeye var mısınkızım detoks yapmakta marifet ister ah ah neler içtim nelervalla çorbadan öle bi midem bulandı ki (yapamadım bu hafta bıraktım zaten) şu detoks 10 kilo verdiyor gel tubi yapalım desen bile yapmam bu kadar netim
tabi ya benim çorbadan midem bulanmaz ama ben ne detokslar yaptım en güzeli yeşil çay sütkızım detoks yapmakta marifet ister ah ah neler içtim nelervalla çorbadan öle bi midem bulandı ki (yapamadım bu hafta bıraktım zaten) şu detoks 10 kilo verdiyor gel tubi yapalım desen bile yapmam bu kadar netim
İnsallah guzel bi isim bulur gocanerkege isim bulmak zor yaa bize ilk erkek dedilerdi bulamadiydim ara ara isim sonra kiz dediler bulduk hemen cocugu erva diye sevdik karnimda dogunca baska isim koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?