- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.841
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlun listeyi paylaştık canım şu an oğlun daha önemli zatenKizlar kusura bakmayin lutfen bugun oglumun kolu yandi sabah bugun onunla ugrasmakdan ben buraya birsey yazamadim 500 gram vermisim nasil olucak gec kaldim dimi tamamen aklimdan cikti
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasıl oldu oğlun çok ciddi bi yanık mıKizlar kusura bakmayin lutfen bugun oglumun kolu yandi sabah bugun onunla ugrasmakdan ben buraya birsey yazamadim 500 gram vermisim nasil olucak gec kaldim dimi tamamen aklimdan cikti
Valla 2 dilim yedim baska yemedimvallah deme kız protein yapcaz bana çok yarıyor bu haftaiçi 2 gün yapcam ben
400 kl say sen onuakşam 2 börek bşka yok ama söz mü ?
bizden çıkışsın canısı paylaşalım derya biliyor en geç 13 te yazması gerektiğini
poncik ben duydum
Bencede iyi fikir canim.300 ve altı gram kilo verenler için karbonhidrat ya da 2 günlük şeker diyeti ya da 1 günlük protein diyeti cezalarımız olsun mu 1 kilodan fazla verenlere de sütlü tatlı ödülü olsun ne dersiniz
Ooooo tebrik ederim seni canımValla 2 dilim yedim baska yemedim
Sen bu hafta kaç gr verdinBencede iyi fikir canim.
Afiyet olsunSchonerDuft
Sabah musli ve sut
Oglen kucuk boy kumpir
Sade meden suyu
Aksam 2 dilim borek
3 bardak cay
afiyet olsun biraz düzensiz olmuş kumpir börek ama cuma bugün toparlarsınSchonerDuft
Sabah musli ve sut
Oglen kucuk boy kumpir
Sade meden suyu
Aksam 2 dilim borek
3 bardak cay
2 gündür kalça basen göbek hareketlerine yoğunlaştım. Biraz yorgun hissetsemde alışırım inşallah2 ADET porsiyon değilporsiyon yersen +500 çıkarsın yarın
hareketleri kolay görnüyordu ama zorluyor azcıktavsiye ederim
Akşam bişey yemedinmibugünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
8 -9 topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen 1 de
1 dilim çikolatalı pasta
3 lt su
yemedim şuan çilek yiyorumAkşam bişey yemedinmi
Hayırlı olsun canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.Kizlar erkek geliyoo
Afiyet olsunyemedim şuan çilek yiyorum
sağol caınmAfiyet olsun
Geçmiş olsun. İnşallah ileri derece bir yanık değildir.Kizlar kusura bakmayin lutfen bugun oglumun kolu yandi sabah bugun onunla ugrasmakdan ben buraya birsey yazamadim 500 gram vermisim nasil olucak gec kaldim dimi tamamen aklimdan cikti
Akşam yemedigin için ses etmiyorum afiyet olsunbugünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
8 -9 topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen 1 de
1 dilim çikolatalı pasta
3 lt su
Dinlenme günü yaptığında ancak toparlarsın2 gündür kalça basen göbek hareketlerine yoğunlaştım. Biraz yorgun hissetsemde alışırım inşallah
3 dilim baklava mıMenüm
Sabah
2 yumurta
1 buçuk domates
1 salatalık
Peynir
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yarım elma ve armut
1 çilek
Akşam
Domatesli bulgur pilavı
Salata
Biber
Ara
3 dilim baklava
1 kase Yoğurt
Kilo aldım 65 im su anGünaydın kuzum iyi fena değil sen nasılsın asıl baban eşin kızın nasıl oldu. Kilon ne durumda
İyiler çok şükur yaaGünaydın kuzum iyi fena değil sen nasılsın asıl baban eşin kızın nasıl oldu. Kilon ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?