Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elma yemekten midemiz bulanmazsa iyi

kız söyleme dicem annene ama nasıl olcek

annemi bir aydır görmedim geçen yengemle konuşmuşlar ayşeni görsen zap zayıf oldu tanıyamazsın

ayy dedimmm çok mersi hayatımmm koltuklarım kabardı..annemde merak ediyo nasıl oldun nasıl oldun
belki pzrtsye gelecekler abimle :98:

kızlar sabahtan beri kızılaydaydım heryerini gezdim valla,bi güneş gözlüğü aldım geldim başkada bişe bulamadım, oğlumda rezil etti ağladı zırladı eve geldik uslu uslu oturuyo.............

güle güle kullan canım :82::82::82:

bugün hava sıcak baya oğlan ondna huysuzlanmıştır bak eve gelince kedi gibi olmuş

kızlar ben mutfaga kalkıyorum bilin bakalım ne yapıcam

eşim tutturdu bana pudingli kek yap diye kaç gündür boşver yaa kim yiycek sen hepsini bitiremezsin kalır diye kandırıyodum ama küçük borcamda yap bişi olmaz dedi

kalkıyom yapmaya bu adam benim nefsimle oynuyo resmen :111::111:

kızlarr öğle yemeğimi paylaşmayı unuttumm :78:
yarım tabak bulgur pilavı ve su bukadar dıı kızlarrr :78:

50 dakika koşu bandında 6 km hızla yürüdüm aman ne yoruldum ayaklarımın altı yandı kilo verdikçe simitlerim çıktı yaa, daha önce belli olmuyordu sanki incelince meydana çıktılar perşembe günü annemlerin burda spor kompleksleri var oraya başlıycam step-aerobik haftada 2 gün az ama olsun hergün gidemem yusufla....

ben yokken ne çok konusmussunuz kızlar ya oku oku bitmedi.geldim okuldan evime.yoruldum dinleniyorum birazcık:)sizler napıyosunuz bakalım

kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar akşam gelemiycem anneme gidiyorum çünki allah izin verirse saat 10 gibi felan orda olurum sabahta 6'da yola çıkarım anca yetişirim işe
hepinize kalorisiz akşamlarr diliyorummmm

güle güle kullan canım :82::82::82:

bugün hava sıcak baya oğlan ondna huysuzlanmıştır bak eve gelince kedi gibi olmuş

ne kedi hemde valla............................

ohh 1 kaşık al bari...

kilo verde çıksın canım ,biraz daha verince onlarda gider....................
Kızlarr beni de aranıza alırmısınız...

kaptan gelsin olabilir canım kendini tanıt istersen.......

pudingli kek nasıl bişe canım? kekin üstüne puding mi döküyosun yoksa başka türlü bişey mii??ayy canım tatlı bişe istedi. bi elma yiyeyim bari.

benimde öle oldu canım verdiklerimizi bel kısmından verdik demekkiim.

bu arada yeşil elmalarımı aldım hayatımda ilk kez bu kadar çok elma aldım
4 kilo elma aldım ya birde yeşil elmanın fiyatı diğerleirne göre çok pahalı hee

cuma günü başlıyorum nasipse

evet canım bende aldım elma. kilosu 6 küsür lira burda. orda ne kaaa.elma alınca zengin sandılar beni vala.

bugünlerde iştahım çok açıldı midem doyuyor beynim aç neden acaba akşam yemeğimi yedim saat 18.30 da 2 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kuru fasulye,3 küçük köfte ve salata birazdan nescafe içerim sonra tükkanı kapatırım.........bol su içip şu beynimde ki açlığı bastırıcam artık.....

esoş ben spora gidiyorum.. sen ne kadar yapıyorsun spor. 45 dk yapcam ama belkide 60 dk olabilüüü..çok açım yineeee.. 2 gündür öğlen yiyorum akşamda sadece elma veya salata yiyorum bu yüzden karnım gurulduyo şu anda. salata keser mi bu koca gövdeyii. bu arada irras ve fdm nerde izinli mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…