- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.381
bakalım canımmm walla bende merak ediyorummm kaç kilo gidecekkk allahtan elmayı seviyorummmm
evvttt yaa annemeede sölerim bi hafta sadece derimm oda kızmaz heraldeee :78::78::78:
bu sefer gün içinde zaten 2 - 3 kere konuşuruz bu seferdeee aç mı kalıyosun sennn haa bak hasta olucaksındeyipte akşama kadar defalarca aramasın beni kızzzzzz:
hayırr annem de hani terliği attımı tam isabet ettiren anneler vardır yaaa işte o kadınlardandırr yaniii
yok canım yap yapabildiğin kadar
bu arada komşu geldi gelirim ben yine
kızlar sabahtan beri kızılaydaydım heryerini gezdim valla,bi güneş gözlüğü aldım geldim başkada bişe bulamadım, oğlumda rezil etti ağladı zırladı eve geldik uslu uslu oturuyo.............
güle güle kullan canım :82::82::82:
bugün hava sıcak baya oğlan ondna huysuzlanmıştır bak eve gelince kedi gibi olmuş
kızlar ben mutfaga kalkıyorum bilin bakalım ne yapıcam
eşim tutturdu bana pudingli kek yap diye kaç gündür boşver yaa kim yiycek sen hepsini bitiremezsin kalır diye kandırıyodum ama küçük borcamda yap bişi olmaz dedi
kalkıyom yapmaya bu adam benim nefsimle oynuyo resmen :111::111:
50 dakika koşu bandında 6 km hızla yürüdüm aman ne yoruldum ayaklarımın altı yandı kilo verdikçe simitlerim çıktı yaa, daha önce belli olmuyordu sanki incelince meydana çıktılar perşembe günü annemlerin burda spor kompleksleri var oraya başlıycam step-aerobik haftada 2 gün az ama olsun hergün gidemem yusufla....
Kızlarr beni de aranıza alırmısınız...
ben yokken ne çok konusmussunuz kızlar ya oku oku bitmedi.geldim okuldan evime.yoruldum dinleniyorum birazcık:)sizler napıyosunuz bakalım
bende okudumda kimseye cvp yazamadım canım hahahha...........
kızlar ben mutfaga kalkıyorum bilin bakalım ne yapıcam
eşim tutturdu bana pudingli kek yap diye kaç gündür boşver yaa kim yiycek sen hepsini bitiremezsin kalır diye kandırıyodum ama küçük borcamda yap bişi olmaz dedi
kalkıyom yapmaya bu adam benim nefsimle oynuyo resmen :111::111:
50 dakika koşu bandında 6 km hızla yürüdüm aman ne yoruldum ayaklarımın altı yandı kilo verdikçe simitlerim çıktı yaa, daha önce belli olmuyordu sanki incelince meydana çıktılar perşembe günü annemlerin burda spor kompleksleri var oraya başlıycam step-aerobik haftada 2 gün az ama olsun hergün gidemem yusufla....
Kızlarr beni de aranıza alırmısınız...
bu arada yeşil elmalarımı aldım hayatımda ilk kez bu kadar çok elma aldım
4 kilo elma aldım ya birde yeşil elmanın fiyatı diğerleirne göre çok pahalı hee
cuma günü başlıyorum nasipse
evet canım bende aldım elma. kilosu 6 küsür lira burda. orda ne kaaa.elma alınca zengin sandılar beni vala.
bende okudumda kimseye cvp yazamadım canım hahahha...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?