- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.401
bugünlerde iştahım çok açıldı midem doyuyor beynim aç neden acaba akşam yemeğimi yedim saat 18.30 da 2 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kuru fasulye,3 küçük köfte ve salata birazdan nescafe içerim sonra tükkanı kapatırım.........bol su içip şu beynimde ki açlığı bastırıcam artık.....
ama nedennnn.. sen bizi beğenmiyorsuuunnn yonsam.
kız şölee bi waflle çekti canım. ama biliyomusun 1 waflee 1200 kalorimiş.tatlılardan sen koru bizi Rabbim...Ama napmıyoruzz yemiyoruuzzz..
canım evet aynen öylepudingli kek nasıl bişe canım? kekin üstüne puding mi döküyosun yoksa başka türlü bişey mii??ayy canım tatlı bişe istedi. bi elma yiyeyim bari.
evet canım bende aldım elma. kilosu 6 küsür lira burda. orda ne kaaa.elma alınca zengin sandılar beni vala.
bugünlerde iştahım çok açıldı midem doyuyor beynim aç neden acaba akşam yemeğimi yedim saat 18.30 da 2 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kuru fasulye,3 küçük köfte ve salata birazdan nescafe içerim sonra tükkanı kapatırım.........bol su içip şu beynimde ki açlığı bastırıcam artık.....
esoş ben spora gidiyorum.. sen ne kadar yapıyorsun spor. 45 dk yapcam ama belkide 60 dk olabilüüü..çok açım yineeee.. 2 gündür öğlen yiyorum akşamda sadece elma veya salata yiyorum bu yüzden karnım gurulduyo şu anda. salata keser mi bu koca gövdeyii. bu arada irras ve fdm nerde izinli mii?
erkek arkadaşın kaç yaşında ? birde mesleği ne merak ettim ?
selam cadılar nabrsiiiz.ya beni hiç özlemediniz mi siizz. ben yokken dolmuş sayfalar 2 gündür bitriemedim.kıskanırım yaaa..
en çok ben özlemişimdir :)
erkek arkadaşı konusunda fikrim şöledir. ben 4 yıl uzak şehirlerde ülişkisini yürtümüş ve şimdide1 yıllık evli hala ilk günler gibi seven ve sevildiğini düşünen b iri olarakk bence püf noktalar.ukalalık kabul etmezseniz şekrler.yani kız kardeşim olsa ben ona evlenmeden önce bu tavsiyelerde bulunurdum..
1.Erkeğine sevgiyle yaklaş.işveli cilveli oll
2. dır dır etmeyin kesinlikle.zaten haklı olunca sessiz kalmamız bi süre sonra çıldırtıyor onu. ve sakinliğimizle yeniyoruz.
3. kıskansan da çıldırsanda kıskandığını belli etmee. ben öle bi salaklık etttim ilk başlarda daha çok kıskandırmaya çalıştı ama ben artık yermiyim yememmm..
4. tartıştığınız bir konuyu barıştıysanız tekrar tekrar anlatmayıınn..
5. çocuk gibi olabilirsin bazen yanında,birbirinize hitabetme şekilleriniz olsun herkesten farklı.mesela izlediğiniz bir filmden bir espri çalıp sık sık kullan ve kallabalıklar içinde bile birbirinize bakıp gülebilecek ortak bişeleriniz olsun. biz belgesel izlerken bile gülebiliyoruz haber izlerkende.
6. Altın kural ailesini haytta kötülemee. hemen savunur. sen bişe demezsen bi süre sonra o ya annem şöle yapmıştı filan der.
7. küslüklerin uzun sürmesin.boşanalım ayrılalım kelimesini sık sık söleme gerçekten düşünmedikçe.
8. çooook büyük bir kavga sonrası eğer gerçketen pişmansa mesela ağladıysa göğsünde affet. çabalıyorsa takdir et.ama yüzsüzce devam ediyorsa si.tiret:26::26:
9. onun ilgi göstermesi çok önemli.hatta bence erkeğin daha çok sevmesi lazım kadını. kavuştuğunuzda sımsıkı sarılmıyorsa, sana değerli hissettirmiyorsa bir süre bekle .belki problemi vardır vs. ama durup dururken soğuksa bi düşünmek lazım.
10. evlenmeden aynı evde kaldım ve çok pişmanım.. evlendiğimizde yeni evli gibi davranmadı bu yüzden. odunum benim.ben ilk haftamız dedikçe ne ilk haftası ya kaç aydır evli sayılırız dedi hönkkk..
11. erkeğin sevgiliyken çok kibarındansa önceside sonrasıda hödük olanını tercih ederim. bölece değiştin muhabbetleri olmuyor. mesela arkadaşımın kocxası evlenmeden ayağına terlik vs verirdi şimdi yüzüne bakmıyor maalesef..
12.ev işlerini yapasın yaparsın 1 gün yapmazsın tembel olursun üşengeç olursun. yani en kibarı bile ima eder bunu fırsat vermemeye çalış açık verme.güzel yemek yap.
13. kendi temziliğine bakımına özen göster. iç güzellik önemli derler yalaannnn..
inşallah yanlış taktikler vermemişimdir ama benim aldığım dersler bu 5 yıldır . ayy ne dolmuşum yaa..
öğüt tarzı şeyleri hiç sevmem ama bu açıklamalar gerçekten çok hoşuma gitti :)
bu arada yeşil elmalarımı aldım hayatımda ilk kez bu kadar çok elma aldım
4 kilo elma aldım ya birde yeşil elmanın fiyatı diğerleirne göre çok pahalı hee
cuma günü başlıyorum nasipse
nerelerdesin canım sen. bende bi giriyom bi çıkıyom. dayanamıyom ilk fırsatta geliyom..osman başlaycaakk. bende osmanı izlerkene yürüyecem. diziler olmasa ben spor yapmam ya sıkılıyom.sen spor yapıyo musun canemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?