Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız şölee bi waflle çekti canım. ama biliyomusun 1 waflee 1200 kalorimiş.tatlılardan sen koru bizi Rabbim...Ama napmıyoruzz yemiyoruuzzz..

Son düzenleme:
bugünkü menüm........

sabah salata.......

öğlen 1 dilim az yağlı ev keki,1 bardak süt...

ara 4 tane form bisküvi...

akşam yağsız kabak yoğurtla,yağsız salata.........

güya bugün sadece sebze yiyecektüm........

pudingli kek nasıl bişe canım? kekin üstüne puding mi döküyosun yoksa başka türlü bişey mii??ayy canım tatlı bişe istedi. bi elma yiyeyim bari.
canım evet aynen öyle
hatta tariflerimde var kk da yani
evet canım bende aldım elma. kilosu 6 küsür lira burda. orda ne kaaa.elma alınca zengin sandılar beni vala.

sendemi elma diyetine başlıycan canım

anammm kızzz nedne o kadar pahalı manavdan felanmı aldın pazardan alınca ucuza geliyo
3,5 du adama dedim 3 den verirsen alıcam baya bi
3 den aldım

aynen yaa bende öyleyim gözüm aç bu aralar niyeyse

sizi okudum gaza geldim bende çıkıcam şimdi koşu bandına

5,5 da yürüyem yarım saatte olsa

öğüt tarzı şeyleri hiç sevmem ama bu açıklamalar gerçekten çok hoşuma gitti :)

öğüt tarzı şeyleri hiç sevmem ama bu açıklamalar gerçekten çok hoşuma gitti :)

çünkü bunlar yaşanmış. dergilerdeki gibi değil yani gerçek. ben herbirisi için ya gözyaşı dökerek yada üzülerek öğrenmişimdir. en son istanbula gittiğimde öğrendiğimde 4. madde. eşimin yıpratıyoruz birbirimizi tekrar tekrar temcit pilavı gibi ısıtma demesiyle metroda somurttum durdum. ama haklıı. az sonra geri elimi elinin üstüne koydum hadi söz verelim. eski hatalarımızı tekrar hatırlatmayacaz dedim. ve ben ne kadar yanlış yaptığımı frkettim. eşim demese birgün patlayacaktı daha beter kavga edecektik.

buralardayımmm :) bugün annişle alışverişe çıktık bir sürü şey aldım kasaya gelince alman usulü oldu

ablamda tutturdu koşu bandı alcam diye gerçi çelişkide kaldı koşu bandımı alsam yoksa şu uzay mekiği gibi bişi var ondan mı alsam diye. hangisini tavsiye edersiniz?

hergün yarım saat leslie yürüyüşümü yapıp arkasındanda 25 dk start it up yapıyorum ama bana yetmiyo gibi geliyo günde 200 kerede ip atlarım (hatta birazdan başlıyım)

bu arada listeye ne zaman dahil olcam kaç günüm kaldı kendimi dış kapının dış mandalıymış gibi hissetmeye başladım houyy

akşam yemeğim 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı fasulye 2 kornişon turşu:)

benimde mantar sote ve yooorrttt ekmeksiz olduğu için accıkın fazla yedim bu aralar öğünlerim şaştı çok geç kalkmaya başladım imidatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…