- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.361
kaptan yaaa ah benim kafammm
yaa senin profiline baktım da resimdeki sensin sanırımm yaa ne kadar güzelmişşsinn kaptannn inan kiii şaşırdımmm
nie ama söliyim ben seni hani siyah saçlı gözlüklü biri olarak sanıyodumm özür dilerim böyle harika bi hatun olduğunu bilmiyodumm
bende defalarca bakmıştım. söyleyecen bumuydu. bende kötü bişe söyleycen sandıydım.
fadik attım özel mesaj o linke bak canım
buyduuu hayatımm ilk defa baktımm yaa şaşırdımm bide utandıım tabi kendimden nie öyle gözlüklü felan düşündüm dieeee:78::78::78:
buyduuu hayatımm ilk defa baktımm yaa şaşırdımm bide utandıım tabi kendimden nie öyle gözlüklü felan düşündüm dieeee:78::78::78:
açamıyorum kaptann
inşallah takımda siyah saçlı gözlüklü biri yoktur canım. yoksa aslıya iltifat edyim derkene başkasını üzmee.
inşallah takımda siyah saçlı gözlüklü biri yoktur canım. yoksa aslıya iltifat edyim derkene başkasını üzmee.
bu arada yeşil elmalarımı aldım hayatımda ilk kez bu kadar çok elma aldım
4 kilo elma aldım ya birde yeşil elmanın fiyatı diğerleirne göre çok pahalı hee
cuma günü başlıyorum nasipse
hadi hayırlısı bakalım bende başlıyorumm wallaa canımmmm bende alıcam bende bendeee
hattaaa anneme gidiyorum yaa acaba diorumm anneme mi aldırsamm ama yokk ya kızar şimdi diet yapıyorum die elmayla nasıl ayakta durucaksın derr
bakalım kaç kilo gidecekkaynanam gelene kadar 70 e düşseydim bir
kız benimde koca kızıyo ama dedimki ya sabah kahvaltımı yapıcam sadece sonrasında elma yiycem hem kendimi kötü hissedersem bırakırım
hee hemde 1 hafta yapıcam 1 haftadan ölmem dedim sende bunları say annene
ya birde bu elma diyetinin belirli bir süresi yok değilmi :26:
kaptannn kestane kebap acele cevap
sağol canımm zaten inan en fazla 1 sene dayanabildim oda ailemden gizleyerek herşeyii
ellerine sağlıkkk vur vurrrr ohhh
dur bende vuriimmmmm
evet kızlar yaaa yaza hepimiz çıtır olucazzzzzz ben inanıyorummm yaşasınnn:92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?