Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende defalarca bakmıştım. söyleyecen bumuydu. bende kötü bişe söyleycen sandıydım.

pazara gittik geldik kocişimle
1 saat yürüdük
akşama koşu bandına çıkarmıyım bilmiyorum

1 ara
yarım paket altınbaşak
yarım kase cacık

2.ara
5_6 çilek
3 kayısı

akşam 1 saat sonra
bi tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
salata veya yoğurt

bu arada yeşil elmalarımı aldım hayatımda ilk kez bu kadar çok elma aldım
4 kilo elma aldım ya birde yeşil elmanın fiyatı diğerleirne göre çok pahalı hee

cuma günü başlıyorum nasipse

bu arada yeşil elmalarımı aldım hayatımda ilk kez bu kadar çok elma aldım
4 kilo elma aldım ya birde yeşil elmanın fiyatı diğerleirne göre çok pahalı hee

cuma günü başlıyorum nasipse

hadi hayırlısı bakalım bende başlıyorumm wallaa canımmmm bende alıcam bende bendeee
hattaaa anneme gidiyorum yaa acaba diorumm anneme mi aldırsamm ama yokk ya kızar şimdi diet yapıyorum die elmayla nasıl ayakta durucaksın derr

fadik o eski kocana uyuz oldum söylemeden geçemedim dediğin gibi akıl yaşda değil baştadır
neyse ucuz kurtulmuşsun canım

gülçin senin görümceyede uyuz oldum sne bana gelseydin abk ben etrafında pervane olurdum yavrim

heee aslı için öyle konuşan o insanada sinir oldum ama malesef işte biizm için tabir edilen şey şişko olan oluyo

gösterecez o çok bilmiş kendini bilmez insanlara

bakalım kaç kilo gidecek kaynanam gelene kadar 70 e düşseydim bir

kız benimde koca kızıyo ama dedimki ya sabah kahvaltımı yapıcam sadece sonrasında elma yiycem hem kendimi kötü hissedersem bırakırım
hee hemde 1 hafta yapıcam 1 haftadan ölmem dedim sende bunları say annene

sağol canımm zaten inan en fazla 1 sene dayanabildim oda ailemden gizleyerek herşeyii
ellerine sağlıkkk vur vurrrr ohhh
dur bende vuriimmmmm
evet kızlar yaaa yaza hepimiz çıtır olucazzzzzz ben inanıyorummm yaşasınnn:92::92::92::92::92::92::92::92:

bakalım canımmm walla bende merak ediyorummm kaç kilo gidecekkk allahtan elmayı seviyorummmm
evvttt yaa annemeede sölerim bi hafta sadece derimm oda kızmaz heraldeee :78::78::78:
bu sefer gün içinde zaten 2 - 3 kere konuşuruz bu seferdeee aç mı kalıyosun sennn haa bak hasta olucaksın deyipte akşama kadar defalarca aramasın beni kızzzzzz:
hayırr annem de hani terliği attımı tam isabet ettiren anneler vardır yaaa işte o kadınlardandırr yaniii

kızlar sabahtan beri kızılaydaydım heryerini gezdim valla,bi güneş gözlüğü aldım geldim başkada bişe bulamadım, oğlumda rezil etti ağladı zırladı eve geldik uslu uslu oturuyo.............

şiddet yoktu demi gerçi şiddet sadece elle ayakla olmuyoki

sözlü şiddet hepsinden beterdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…