Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla canım bu zamana kadar stres yaptım olmadı yapmadım olmadı
şimdi kazıdım beynimde zaten yaradan dolayı malum olayda yok
diyet işi beni baya bu olaydan uzaklaştır bazen düşünüyorum hayatımda yaptığım en doğru şeylerden 3 sü bu olmuş

aa ne güzel sağlıkla gelsin darısı bana ve tüm isteyenlere diyeyim

kız maşallahhh ammada görümce varmış

bende bi tane bile yok eşim 5 kardeş 5 i de erkek

datlım ben plates ve fitnesse düğünden önce gitmiştim. şimdiki gibi yiyordum aslında düşününce. biraz daha fazla yiyorda olabiirim. ama kilo vermemiştim.73 de filan öle 1 kilo alıp veriyordum koruyordum yani. sıkılaşmış olabiirim hatırlamıyorum ama tek aklımda kalan ve sinir olduğum şu ki. platesde ve fitnessda karnım midem kaslandı ve kiloyla birlikte kas iğrenç oldu.midem daha şişti yani kötü göründü.kollarımda kaslandı kalınlaştı. kilo erimedi kas oldu anlaycn. ben tavsiye etmiyorum. en güzeli yürüyüş.. yani bence onlar düzgün vücutla riçin. ben hayatta o tarz şey sevmiyorum artık. ne zaman 38 beden olurum dümdüz karnı m polur formumu korumak için giderim.

kızlar ben kalkıyorum arka fondaki ses kalkk şunun başındannn artıkkk gel şuraya diye bağırmakta

hadi öptüm hepicinizi istemeyenlere yokk

olay yok muuu? olay yok stres çok bizdetamam şifre olsun bu olay demek o olsun bekarlar var ayıp oluyo ayan beyan bahseteyelim kızların gözü açılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…