- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.501
ne açıdan saldım çaıra mevlam kayıra?:26:
kız 2 sene ne ki ya . oluyomuş öle hemen olmuyomuş. stres yapınca bekleyincede olmuyomuş. beynin yapmayacağı şey yokmuş. ben öle duydum.. bu arada görümcem 7 yıldır bekliyordu bu ay ilk denemede tüp bebişe hamiş oldu.çok severim bu görümümü. 5 görümcem vardaa
ben 3 yıllık evliyim ve eşimin bazı konularda kararı nettir ama onlarınki yani resmen karar kadının elinde adam tamam karıcım hesabı yani
beni öpebilirsin.
hiç evlenmemiş bekar bağğyanlar olunca göster ama elletme ilkesindeyiz
gülçin sen koşu bandını uzun süredir kullanıyorsun değil mi bir fark oldu mu koşu bandı zayıflatmıyor deniliyor ben yeni evliyken almıştım ama o zamanlar spor komplekslerinde üyeliğim vardı kullanmadım fazla sonra erkek kardeşim aldı bende burdayken koşu bandı evdeyken de eliptik bisikleti kullanıyorum....
perşembe günü gideceğim spor kompleksinde pliates var görüştüğüm kişi kilo vermek için step-aerobik i önerdi yüzme var ama ben stepe başlıycam sadece 2 gün az geldi geri kalan günlerde evde yaparım bu ara diyetten çok spora merak sardım diyet artı spor daha iyi olacak çünkü ameliyat öncesi ve sonrası baya hareketsiz kaldım....
aaa gülçin esra bu bize hakeretmidir yani biz evlendik diye herkese öptürmemiz mi lazım geliyo
gülçin kim esra kim:26:
aaa gülçin esra bu bize hakeretmidir yani biz evlendik diye herkese öptürmemiz mi lazım geliyo
herkese öptürme değilde düzenli olarak öptürdüğünüz biri var demek istedi bence
valla canım bu zamana kadar stres yaptım olmadı yapmadım olmadı
şimdi kazıdım beynimde zaten yaradan dolayı malum olayda yok
diyet işi beni baya bu olaydan uzaklaştır bazen düşünüyorum hayatımda yaptığım en doğru şeylerden 3 sü bu olmuş
aa ne güzel sağlıkla gelsin darısı bana ve tüm isteyenlere diyeyim
kız maşallahhh ammada görümce varmış
bende bi tane bile yok eşim 5 kardeş 5 i de erkek
herkese öptürme değilde düzenli olarak öptürdüğünüz biri var demek istedi bence
gülçin kim esra kim:26:
bende çıkıyorum şişkogüllerr.. çook işim var ama hep geceye bırakıyorum.. size doyum olmuyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?