Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptaaaan yoksa ben disklifiye olma durumunamı gidiyorum :53::53::53::53::53:

yok canım geçen hafta verdin şimdilik sorun yok ama arada böyle şok yapayım size iyi olur belki :52:

eveett bu kadar byük konuşmadan sonra sen kesin askerle evlenecen.

allah bilir canım kısmet biraz zor ama

yaşasınnn:52:

sizde sakın astlar capkın olur demeyin:5: sonradan düzeliyo bunlar ama yaa bnm babmda askerdi. bunlar aylarca göreve gittikten sora eve daha bi bağlı oluyolarMIŞ

ben gördüklerimi söyledim canım tabi istisnalar var

o kadar acıkmıştım ki karşımda şu an hanımelleri götüren kocama sinirli sinirli bakıyorum :95:
bende gittim 2 kaşık yoğurt yedim :25:

ya kızlar varya benim arkadaşımın eşide astsubay kız varya acayip rahat :1:
adam saldım çayıra mevlam kayıra

gülçin sen koşu bandını uzun süredir kullanıyorsun değil mi bir fark oldu mu koşu bandı zayıflatmıyor deniliyor ben yeni evliyken almıştım ama o zamanlar spor komplekslerinde üyeliğim vardı kullanmadım fazla sonra erkek kardeşim aldı bende burdayken koşu bandı evdeyken de eliptik bisikleti kullanıyorum....

perşembe günü gideceğim spor kompleksinde pliates var görüştüğüm kişi kilo vermek için step-aerobik i önerdi yüzme var ama ben stepe başlıycam sadece 2 gün az geldi geri kalan günlerde evde yaparım bu ara diyetten çok spora merak sardım diyet artı spor daha iyi olacak çünkü ameliyat öncesi ve sonrası baya hareketsiz kaldım....

beni beklemeyin bebiş için çünkü 2 senedir nafile olmuyo malesef :43:

kız 2 sene ne ki ya . oluyomuş öle hemen olmuyomuş. stres yapınca bekleyincede olmuyomuş. beynin yapmayacağı şey yokmuş. ben öle duydum.. bu arada görümcem 7 yıldır bekliyordu bu ay ilk denemede tüp bebişe hamiş oldu.:64::64::64:çok severim bu görümümü. 5 görümcem vardaa:60::60::60:

Back
X