Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız 2 sene ne ki ya . oluyomuş öle hemen olmuyomuş. stres yapınca bekleyincede olmuyomuş. beynin yapmayacağı şey yokmuş. ben öle duydum.. bu arada görümcem 7 yıldır bekliyordu bu ay ilk denemede tüp bebişe hamiş oldu.:64::64::64:çok severim bu görümümü. 5 görümcem vardaa:60::60::60:

valla canım bu zamana kadar stres yaptım olmadı yapmadım olmadı
şimdi kazıdım beynimde zaten yaradan dolayı malum olayda yok :77:
diyet işi beni baya bu olaydan uzaklaştır bazen düşünüyorum hayatımda yaptığım en doğru şeylerden 3 sü bu olmuş :64:

aa ne güzel sağlıkla gelsin darısı bana ve tüm isteyenlere diyeyim :62:

kız maşallahhh ammada görümce varmış :27:

bende bi tane bile yok eşim 5 kardeş 5 i de erkek :52:

gülçin sen koşu bandını uzun süredir kullanıyorsun değil mi bir fark oldu mu koşu bandı zayıflatmıyor deniliyor ben yeni evliyken almıştım ama o zamanlar spor komplekslerinde üyeliğim vardı kullanmadım fazla sonra erkek kardeşim aldı bende burdayken koşu bandı evdeyken de eliptik bisikleti kullanıyorum....

perşembe günü gideceğim spor kompleksinde pliates var görüştüğüm kişi kilo vermek için step-aerobik i önerdi yüzme var ama ben stepe başlıycam sadece 2 gün az geldi geri kalan günlerde evde yaparım bu ara diyetten çok spora merak sardım diyet artı spor daha iyi olacak çünkü ameliyat öncesi ve sonrası baya hareketsiz kaldım....

datlım ben plates ve fitnesse düğünden önce gitmiştim. şimdiki gibi yiyordum aslında düşününce. biraz daha fazla yiyorda olabiirim. ama kilo vermemiştim.73 de filan öle 1 kilo alıp veriyordum koruyordum yani. sıkılaşmış olabiirim hatırlamıyorum ama tek aklımda kalan ve sinir olduğum şu ki. platesde ve fitnessda karnım midem kaslandı ve kiloyla birlikte kas iğrenç oldu.midem daha şişti yani kötü göründü.kollarımda kaslandı kalınlaştı. kilo erimedi kas oldu anlaycn. ben tavsiye etmiyorum. en güzeli yürüyüş.. yani bence onlar düzgün vücutla riçin. ben hayatta o tarz şey sevmiyorum artık. ne zaman 38 beden olurum dümdüz karnı m polur formumu korumak için giderim.

kızlar ben kalkıyorum arka fondaki ses kalkk şunun başındannn artıkkk gel şuraya diye bağırmakta :9::9:

hadi öptüm hepicinizi istemeyenlere yokk :63::63:

valla canım bu zamana kadar stres yaptım olmadı yapmadım olmadı
şimdi kazıdım beynimde zaten yaradan dolayı malum olayda yok :77:
diyet işi beni baya bu olaydan uzaklaştır bazen düşünüyorum hayatımda yaptığım en doğru şeylerden 3 sü bu olmuş :64:

aa ne güzel sağlıkla gelsin darısı bana ve tüm isteyenlere diyeyim :62:

kız maşallahhh ammada görümce varmış :27:

bende bi tane bile yok eşim 5 kardeş 5 i de erkek :52:

olay yok muuu? olay yok stres çok bizde:9::9:tamam şifre olsun bu olay demek o olsun bekarlar var ayıp oluyo ayan beyan bahseteyelim kızların gözü açılmasın. :52::52:

Back
X