Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
8 topik peynir
1 salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Yarım ekmekten az düşünün döner
Kalori değeri en fazla 400 diyelim
Ara
Nescafe
1 emilen şeker

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk mantar sote
Afiyet olsun canım güzel menü miktarları çok iyi kontrol ediyorsun maşallah
Emilen şeker :KK70::KK70: kahveli şeker çok severim ay nerden aklıma düşürdün. Ben bugün herşeye bildiğin aşeriyorum.:KK70:

Bugün sırf koşuşturmayla geçti aslında. Sadece karnımı doyurmak amacıyla yedim sanki. Bu aralar sabah geç uyanıyorum, çocukların okuldan gelme saati de yaklaşmış olduğu için genelde önce yemek pişiriyorum.Gelince yemekleri hazır olsun diye.
Cuma’ya birazcıkta olsa eksi görsem çok mutlu olucam . Hala artıda olduğum yetmezmiş gibi 111 hedefi koydum Cuma’ya:)
Bende bugün yeme krizlerindeyim herşeyi yemek istiyorum ama yardımcı kaptan SchonerDuft SchonerDuft hedefi kilona göre koy ve hedefe odaklan konsantrasyonu bozma motivasyonu düşürme :sinirli: dedi. Bence sende öyle yap sabah itibariyle menülerini sporunu belirle ve kaçamak yapma
:KK15:

Bugün sırf koşuşturmayla geçti aslında. Sadece karnımı doyurmak amacıyla yedim sanki. Bu aralar sabah geç uyanıyorum, çocukların okuldan gelme saati de yaklaşmış olduğu için genelde önce yemek pişiriyorum.Gelince yemekleri hazır olsun diye.
Cuma’ya birazcıkta olsa eksi görsem çok mutlu olucam . Hala artıda olduğum yetmezmiş gibi 111 hedefi koydum Cuma’ya:)
Canım sende Cuma'ya kadar protein diyeti yapsan nasıl olur çok işe yarıyor

Silent Scream Silent Scream canım protein diyetinin uzmanı @tgb1907 daha önce onun yazdığı mesajı aynen yapıştırıyorum

Ac karnina 1 tatli kasigi elma sirkesi+su
Sabah:
1 dilim az yagli peynir 30gr
1 haslama yumurta
Domates+salatalik+kapya biber
2 tane wasa yada etimek

Ara:
Zencefilli limonlu yesilcay

Ögle:
Haftada 3 kez
Izgara balik (160 gr ton baligi yada paket somonda olurmus) + bol salata
Roka bol olsun bol limon sıkın
Haftada 3 kez
Izgara yada haslama tavuk+bol salata
Haftada 1 kez
100 gr et+bol salata

Ara:
2 dilim ananas/1 elma/1 armut/1 portakal +dogadan 9 lu çay

Aksam:
Haftada 3 kez
6 yemek kasigi zeytinyagli kapuska/kabak/pirasa (bol elma sirkesi uzerine)
2 yemek kasigi yogurt

Haftada 4 kez
Kozlenmis patlicanli coban salata ne kadar isterseniz
2 tane etimek

Ara:
1 kutu sade activia veya 1 c.b kefir+1 c.k çörekotu+1 c.k keten tohumu+salatalik+nane

canım 7 gün bu diyet uygulanıyor ben bu diyetle 1.5 kilo civarı verdim ama ben 5 gün uygulamıştım

Silent Scream Silent Scream ben protein diyetinde Dukanın sebze protein günü gibi yapıp sebzeyi minimum oranda tutuyorum ve bununla birlikte yine zigzag diyetinin bana öngördüğü kalori sınırlarını da aşmamaya çalışıyorum bu şekilde haftalık 2,5 kilo verdiğimde oldu 1,5 kilo verdiğimde oldu. Eklediğin spora göre artık

Guzel canım afıyet olsun.nıye oglendede kahvaltı yaptın:KK53:
Sandviç yapıp yanima alacaktım zamanim kalmadi evden çıkarken mecburen peynir zeytin aldim. Yinede k fleks ten galeta yemekten iyi geldi bol kalori alıp aç kaliyordum şimdi 150 kcal ile ogun yapmis oldum tok tuttu

:spor::spor:07/05/2018:spor::spor:

S _Safiye_ 75+90
Buki_89 Buki_89
SchonerDuft SchonerDuft 60+10+15
segus segus 60+
@tgb1907 90+
@drdotty115+70
@Ghostpasha60+60
bi-zuzu bi-zuzu 40+80
@tobosoludulcinea30+
Silent Scream Silent Scream 30+30
@kayacans
poncikbirgelincik poncikbirgelincik
cicikizsinem cicikizsinem 25+
..
8 mayıs salı menüm

08.00
1 yumurta haşlanmış
Yeşillik/domates/salatalık
1 kk süzme peynir

13.00
1 porsiyon etli patlıcan yemeği

18.00
3 tavuk but körili
1 kase yoğurt

19.00
2 gün kurusu kayısı
SchonerDuft SchonerDuft
Butlarin derisi alınmış dimi. Menünü beğendim bugün afiyet olsun canım
Sabah kahvaltı geç oldu çünki hem geç uyandım hem de temizlik yaptım. Ondan sonra kahvaltı ettim. Sonra da yemek saatine kadar dışardaydım, dışarı işleri birikmişti, yürüyerek gidip geldim bu arada yürüyüşümü de yapmış oldum. Bugün biraz böyle oldu:KK43:

Kuşkonmazın çok bi kalorisi yok 100gr 13 kaloriymiş. Butun derisini sıyırıp tavada kendi suyunda pişiriyorum. Bana göre az bi menüydü aslında:)
Yeterli bir menü . Kalori sayabilir misin peki. Sana zigzag kalori ayarlasak yapabilir misin
Benim menüm
Sabah
Sirkeli su
09:00
Biraz peynir domates
Bir yumurtadan Omlet

Öğlen
Ezogelin çorbası bir kase
Saç kavurma çok az
Yoğurt

Akşam
Salata yağsız nar ekşili

Bugün protein yapamadım evde hiç bir şey kalmamış alışveriş yapmak lazım
Menü güzel afiyet olsun canım. Zig-zag kalori ile protein yap bence drdotty drdotty öyle yapıyor güzel de kilo veriyor
Afiyet olsun canım güzel menü miktarları çok iyi kontrol ediyorsun maşallah
Emilen şeker :KK70::KK70: kahveli şeker çok severim ay nerden aklıma düşürdün. Ben bugün herşeye bildiğin aşeriyorum.:KK70:
Bu kahveli değildi neyli onu da anımsamıyorum demek ki sevmedim yokluktan mecbur yedim :D . Sen cuma günleri ödül öğünü ver kendine yanına da sütlü tatlı. Şey sorcam sana sıfır kalorili şeker vardı ya stvetya mı ne onun paket i duruyor mu bana resmini atar mısın alacam da emin olamadım .üstünde kalorisi yüzde 60 az yazıyordu
Bende bugün yeme krizlerindeyim herşeyi yemek istiyorum ama yardımcı kaptan SchonerDuft SchonerDuft hedefi kilona göre koy ve hedefe odaklan konsantrasyonu bozma motivasyonu düşürme :sinirli: dedi. Bence sende öyle yap sabah itibariyle menülerini sporunu belirle ve kaçamak yapma
:KK15:
:eğlence:
Geçen gece kk da takıldım geç saatlere kadar. Takım birincilerinin yazılarını okudum. Gece spor yapanlar var. Bende yapıcam zaten uyuyamıyorum sabah 5 e kadar oturuyorum. (Eşim yokken uyku tutmuyor çocukların başında nöbetçi asker gibi bekliyorum.)
Gece spor yapma bence niye vücudunu yoracaksın onlar çok kilo verme hırsı ile yapmıştı birisi birinci olmak için geceleri kalkıp spor yapmış az yemiş birinci oldu ama hasta olmuştu sonra öyle anımsıyorum. O yüzden lütfen yapma senden ricam bu .
  1. SchonerDuft SchonerDuft benim menume yorum yok muu:-((
Gözüm den kaçtı sanırım hemen bakıyorum

Bugünkü menum
kah.8:30
2has.yumurta
kk peynir
domates
bol maydonoz
Çay
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 11:30
2 ceviz
minik avuç fıstık

Moringa tea

Oglen 14:00
Ispanak( 1 yumurtali)
1 kase yogurt

aksam 17:00
3,4 çatal ıspanak

Maydonoz limon cayi
2 litre su
SchonerDuft SchonerDuft 30 dk lesli
Bugün daha iyi menün 1 avuç fıstık tuzlu mu? Ceviz ile çok olan bir ara öğün

Günaydın kızlar 2 gündür rahat uyumanın mutluluğunu yaşıyorum :halay:
Bugün pek olamayabilirim lütfen arada spor listesini yakın sayfaya taşıyın sporlarınızı listeye ekleyin beni de kiste sonuna etiketleyin spor cezası bu hafta spor olarak kesilecek listedeki herkes 1 hareket söyleyecek 10 taneden 3 set yapacak kaybedenler. Kaybedenler diyorum sondan 3 kişiye ceza var :D

Bana patlamasında yapamıyorum çünkü :KK70:

Afiyet olsun canım çorbaları çok tüketme protein de sade protein olsun belki ondan az gidiyor

Dur sen bir sonuç al da ben hedefime ulaşmazsam alırım bende

Keşke göZünü doyuracak birşey yeseydin

Akşam çok olmuş bakliyat tüketmişsin zaten birdekarabuğday var neyse spordan kurtarırsın günü

Kilon 66lardaydi sanırım 1200 civarı al 2 gün 3.gün 1200ü geç 4.5. Günler 1200 al yine 6.cı gün 3.cü gün aldığın aldığın kaloriyi geç 7.ci gün de 1200 kalori al zigzag kalori tarzı düşün 1400 cidden fazla

Sabah çok geldi musliye gerek yoktu mesela onun yerine 1 i.dilim ekmek olsaydı. Kuşkonmaz kalorisini bilmiyorum yorum yapmicam ona diğerleri iyi akşam için but kızartma değil dimi deriyi de yemedin
Banada patlamasın mumkunse :KK70: bende sana bugun yıyecegım seylerı sorcaktım oglende kemık suyundan corba yapıcaklar aksamda kv yemege cagırdı nohut yapcakmıs. Napayım. Ne onerırsın

Sandviç yapıp yanima alacaktım zamanim kalmadi evden çıkarken mecburen peynir zeytin aldim. Yinede k fleks ten galeta yemekten iyi geldi bol kalori alıp aç kaliyordum şimdi 150 kcal ile ogun yapmis oldum tok tuttu
Iyu yapmıssın canım guzel tercıh ozaman:super:

Banada patlamasın mumkunse :KK70: bende sana bugun yıyecegım seylerı sorcaktım oglende kemık suyundan corba yapıcaklar aksamda kv yemege cagırdı nohut yapcakmıs. Napayım. Ne onerırsın
Kaç kilo çıktın. Etli nohut yemeğimi yapacak. Kalorisine bakacam. Çorba yı kaçırma vitamin deposu 1 kase iç yanına salata ayran tüket. Su almayı unutma sakın su çok önemli .
Guzel olmus proteınmı yapıyosun sende
Yok Canım denk geldi eşim tavuk çorba istemişti. Zaten midem kötü oldu akşam peynir domates marul günlerine dönüyorum kv ve anne gunleri dışında

Back
X