Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kalçiş diyerekde nasıl kibarlaştırmışsın kalçanı
canım bence sevinmelisin. taklit ediliyosun demkki kendi şahsına munhasırsın.

neeeeeeeeeeee nutellamıııııııııııı offfff offfffffffffff kokusunu bile özledim wallllaaaaaaaaa
1 tatlı kaşığı nutella 1 porsiyon meyve. canım bence arad olabilüüü. çünkü hiç yemezsen bir yerde patlayıp daha çok yiyebilirsin.
öhmm... sirkeli suyumu içtim birazdan kahvaltımıda yapıciiiiğim

1 kase nesfit
5 tane erik
1 litre limonlu suuuu
1 litre miiii???ben mi yanlış görüyorum. sabah sABAH MAŞALLAH CANIM. BEN OKULDA 1.5 LİTREYİ 2 YE KADAR ZOR BİTİRİYORum yaa. çocuklara dedim su sağlıklı gidene kadar bitirmezsem bana söleyin diye.. çıkarken öğretmenim suyunuz bitmemiiiiş diyolar.

kızlar yeni geldim ve acaip yorgunum.boynum hala cok agrıyo sol tarafıma dönemiyorum..off off(( çok zorlanıyorum derslerde.cok yorucu geciyo.sıcak daha da yoruyo.sizler neler yaptınız?

canım ister tek tek ister çift çift yaz. ama hergün yaz mutlakaa.hoşgeldiiinnn

fadikcim ben kalkayım kuzum temizlik yapacam bugün eccük

öğle yemeğinede yaprak bezelye kavurcam kendime öğle yemeğini yer gelirim
ya ben ne cahilim yaprak bezelye nasıl bişe kinee.
kolay gelsin cnm.evt cnm 2 ye 20 kala 6 ya 20 kalaya kadar ama(( off pfff .. ve sabah uyandım boynum tutulmus ceviremiyorum boynumu cok agrıyo bu halde napcam beeen((
bilsem gelirdim bende uyuduğumda 3 tüü sanırsam 2.5 u geçtiği kesinde.

hanaaa kupa sahabıusı olmuşum. mersiii..

kızlar yeni geldim ve acaip yorgunum.boynum hala cok agrıyo sol tarafıma dönemiyorum..off off(( çok zorlanıyorum derslerde.cok yorucu geciyo.sıcak daha da yoruyo.sizler neler yaptınız?

berbat bi gündü canım 4 saatlik bölük pörçük uykudan sonra okula gittim. kapıda velimin biriyle tratıştım.ama kadın kesinlikle haklıydı sonradan konuştuk anlaştık yanlış anlaşılmayı düzelttik. neyse sonra okulda 2 arkadaş arasındaki bir soruşturmada. benide şahit göstermişler. gülçin ordaydı demişler. 1 saat gittim ifade yazdım. müdürün sorularına hafızamı zorlayarak 3 ay önceki şeyi hatırlamaya çalıştım. verdiğim ifadeden tarafların mutlaka haberi olacak. 2 taraftan biri küsecek benle çünküçocuk gibiler. ama benim içşm rahat ne gördüysem onu yazdım.öle işte.. ebnde kendime birkaç cici aldım moralimi düzelteyim diye..ama bundan sonraki tavrım nasıl olmalı arkadaşlar arasında nasıl bir denge kurmalıyım bilmiyorum. iki taraf arasında kaldım anlayacanız. amaaannn olacağına varır herşey.

bugn yedikelrime gelincee

sabah çeyrek kadar ekmek arası peynir domates salatalık

öğle 1 kase kadar un tarhanası çorbası ve salata

ara 1poğaça ve domates salatalık

saat 4 gibi köfte 2 tane orta boy. yoğurt ve 2 kaşık bulgur pilavı

az önce 7 tane erik. birazdanda 1 elma.

böle işte birazdan da kaç kalori olduğunu hesaplarım.

hoşbulduk nasılsın canımm

idare eder canım sen nasılsın?

kötü bir günmüş gerçekten.ama canım sen en doğrusunu yapıp gördüğünü söylemişsin.önemli olan vicdanının rahat olması gerisi fasa fiso

selam kızlar
dizi başlamadan girip yazayım dedim
kendimi çok suçlu hissediyorum ve karnımı acayip şiş hissediyorum

akşam yemeğim
1,5 kepçe yeşil mercimke yemeği
1 dlim öavdar ekmeği
salata
veeee 4 kaşık pilavv
salak gibi yedim sonradan işte böyle pişmanlık duydum

gülçincim sıkma canını sen doğru olanı yapmışsın
artık velilerede güzel bir dille anlatırsın sorun her neyse

irras banada eşim dondurma almış şu 77 kalorilik geçen gün aldığımdan

bu kadar vicdan azabının üzerine yemedim dolaba koydum

çay içmiyorum çok uzun süredirde şekersiz çay içiyodum içtiğim sularıda sıcak içtiğim için çay niyetine içiyorum ama bnm yüzümden tuvalet sırası oluyo evde

bu arada gülçin yaprak bezelye normal bezelyenin tam olmamış hali gibi bişi yemeği oluyo kızartması oluyo ben haşlayıp soğan az yağ pulbiber tuz kavuruyorum yoğurtla yiyom

annem mısır unuyla kızartmasını yapardı ama tabi yağda kızarıyo ben yapmıyom :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…