- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.661
banada almam gereken kaloriyi 3000 küsür dedi
ya o en hızlı metabolizmaya göre hesaplıyor galibaa.kızlar şuna göre hesaplayalım işte. 1 kilo vermek için 7000 klaori harcamak gerekiyor.yediklerimizden 600 sporumuzlada 400 kalori düşürsek. 1 haftada 1 kilo verilebilir. mesela benim 2400 ihtiyacımsa, 1400 alsam yediklerimden metomda hızlıysa veririm yanee. ama metom yavaştır sağolsun.onun için sporsuz veremiyorum ben.
ya kızlar ben üye oldum ama nasıl hesaplancak biri anlatsın ne olur
1 adım felan diyo ne yapmam lazım :44:
iyi akşamlar kızlar,bugün annaneme gittik kadıncağız çok hasta mide kanaması geçirmiş o kadar zayıflamış ki hiçbir şey yemiyor az önce geldik ..........
bugün yediklerim
sabah saat 8.30 müsli
saat 11 yarım dilim kepek ekmeği peynir çay
saat 1.5 hazır çorba 1 kase 3 yemek kaşığı yoğurt 5 tane altınbaşak
saat 5 te 1 küçük haşlanmış patatese peynir 5 tane altınbaşak
akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye 1 dilim ekmek
yorulmuşum yusuf ta bugünlerde çok huysuz nazar mı değiyor ne oluyor anlamadım ......
aman be bi zayıflasam şöle tığ gibi olsam bida yemicem
bende ilk seferinde öle bişe çıkmıştı. ama ne olduğunu tam hatırlamıyorum. yani yönergeleri takip ederek boyumu kilomu filan girmiştim. sonrada soldan bugün hiç kalori eklememişsiniz yazan yeri tıklayıp yediklerimi yazdım. ne diyo mesela problem nerden çıkıyo.
olabilir canım ben nazara çok inanırım. geçmişler olsun. iyiki yanındasın. buarada malatyaya gitmiyosun galiba demi sn durum ne?iyi akşamlar kızlar,bugün annaneme gittik kadıncağız çok hasta mide kanaması geçirmiş o kadar zayıflamış ki hiçbir şey yemiyor az önce geldik ..........
bugün yediklerim
sabah saat 8.30 müsli
saat 11 yarım dilim kepek ekmeği peynir çay
saat 1.5 hazır çorba 1 kase 3 yemek kaşığı yoğurt 5 tane altınbaşak
saat 5 te 1 küçük haşlanmış patatese peynir 5 tane altınbaşak
akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye 1 dilim ekmek
yorulmuşum yusuf ta bugünlerde çok huysuz nazar mı değiyor ne oluyor anlamadım ......
ya canım onu yaptımda
1 adım diyo orda işte giriyosun mesela yoğurt yazmak istiyodum onu buluyorum ama sonrası gelmiyo 2 adım felan ne yapacam
ayy kafam karıştı :95:
yeni arkadaşımız hulk hşgeldin aramıza inşallah bizimle istediğin kiloa ulaşırsın.........
kızlar gerçekten bend eriğin kalorisini ilk duyduyğumda şok olmıuştum şekersiz ekşi bişey ama 10 tanesi 60 kalori ......
geçmiş olsun canım annecine rabbim şifa versin inşlh
canım vermekten çok koruması zor diyolar. ya ben kaptana soracam devamlı unutuyrum. bir ara 40 kilo filan vermiş yanlış hatırlamıyorsam. nasıl geri almış onu soracaktım. yani sporsuz verince mi çabuk alınıyor yoksa şok diyet mi yaptıda hemen geri aldı. ben onu soracam aslı gel kız.birde o zaman nasıl vermiştin.neler yapmıştın tekrar detaylı anlatsana.
sağol canım allah razı olsun .....
evet bende merak ediyorum 40 kilo verip geri almak çok üzücü gelse de bir anlatsa.......almak çok kolay ipin ucunu bir bırak hemencecik alıveriyorsun aman bi verelimde boğazımızı tutarız vermesi çooook zor...
uff ufff ufff içim daraldı birden
aman be bi zayıflasam şöle tığ gibi olsam bida yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?