- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.641
Paylaş tabi gününü belirt bakalım neler yedin
moralin niye bozuktu kiidün eşimle sinemaya gittik öncesinde 30 dk kadar yürüdük avmde kapalı otoparktan çıktık br baktık yğmur var sahile indik büyüklerin de sallanacağı salincaklar var 10 15 dk kadar sallandım yağmurda ya nasıl iyi geldi anlatamam birazda yağmurda yürüdük moralim yerine geldi biraz
afiyet olsunn güzel olmuşşgünaydın kızlar işten bir türlü fırsat bulamıyorum
sabah kahvaltım : 1 domates 1 slatalık 1kb peynir 1 yumurta yağsız tavada 2 dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi şekersiz
öğlen : 1 porsiyon tavuk şiş birazcık türlü
akşam : 1 kase mantarlı kıymalı sote, 1 tabak yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
3 bile verirsin be heheeyytt yavrumbana bunlarla gelin ya1 kilo garanti veririm demi
noldu kuzumkızlar gunaydın .cok sınırlıyım bugun ısten gucten anca gelebıldım.
herkes kendı ısını yapsa hıc sorun olmycak aslında kendı sorumluluklarını sana yuklemeye calısıyolar.sınır oluyorum .benı ılgılendırmeyen ıslerle ben ugrasıyorum yapamam benım gorevım degıl dedıgınde kavga edıyosun.sorunlu ınsanla calısmak zor.Düzen oturmadı mı daha başka birşy mi oldu yoksa derin derin nefes al kuzum
benimde 1,5 kilom varprotein yapyon mu bugün
şu fibromiyalj mi ne halt ise okuyorym bakıyorum çok sıkıntımın sebebi kabızlık idrar yanması vs vs vs sıkıntıyı ömür boyumu çekecemmoralin niye bozuktu kii
afiyet olsunn güzel olmuşş
3 bile verirsin be heheeyytt yavrum
noldu kuzum
büyük sıkıntı bu işler yayapsan bir türlü yapmasan başka türlü keyfine göre yap sendeherkes kendı ısını yapsa hıc sorun olmycak aslında kendı sorumluluklarını sana yuklemeye calısıyolar.sınır oluyorum .benı ılgılendırmeyen ıslerle ben ugrasıyorum yapamam benım gorevım degıl dedıgınde kavga edıyosun.sorunlu ınsanla calısmak zor.
bildiğin 1,5 kilo1.5 kilo derken .evet yapıyorum sabah sut ıctım oglen yogurt aksama Allah kerım
sacma sapan ınsanların komplekslerıyle ugrasıyorum canım .he deyıp gectım artıkmoralin niye bozuktu kii
afiyet olsunn güzel olmuşş
3 bile verirsin be heheeyytt yavrum
noldu kuzum
oyle valla saldım engınebüyük sıkıntı bu işler yayapsan bir türlü yapmasan başka türlü keyfine göre yap sende
ıns ulascam .gece kalkıp spor yapcaksın demekbildiğin 1,5 kilogece kalkıp spor yapacam o derece hırs yaptım şuan hadi bakalım hedefe ulaşacak mısın
ben niye kçırdım @tgb1907 ne zaman dedi. senin fikir daha cazip geldi ev karman çorman elleyemedim bayağıdır evi iyi olur ama makine çalıştırmam sabah erkenden deıns ulascam .gece kalkıp spor yapcaksın demekben @tgb1907 fıkrını sevdım yarın sabah leslı yapcakmıs bende erken kalkıp evı temızlıyım boylelıkle ıkı kus vurmus olurum aksam eve geldıgımde temız bı ev bekler benı ve tartı gununde hedefe ulasmıs olurum
bende sıkıntı olmuyo apt bızım zaten kımse bısey demezben niye kçırdım @tgb1907 ne zaman dedi. senin fikir daha cazip geldi ev karman çorman elleyemedim bayağıdır evi iyi olur ama makine çalıştırmam sabah erkenden de
ay ben çok uzak kalmışım resmen kaçırmışım hep o ne kuzum aydınlat benişu fibromiyalj mi ne halt ise okuyorym bakıyorum çok sıkıntımın sebebi kabızlık idrar yanması vs vs vs sıkıntıyı ömür boyumu çekecem.
he yvrum he 4 günün sonunda demiyarın 68i göreyim de yeter
işyerinde oluyor oyle sorunlar kuzum görmezden geleceksin yada tatsızlık çıkacak 2 3 gündür bende isyanlardayım belki bende düğünden sonra bırakırım işisacma sapan ınsanların komplekslerıyle ugrasıyorum canım .he deyıp gectım artık
yok bırakma canım ya bebıs olana kadar calıs bence sımdı gezer tozarsınız yenı evlıyken para cok gıdıyoay ben çok uzak kalmışım resmen kaçırmışım hep o ne kuzum aydınlat benisen bu sabah kaç kiloydun
işyerinde oluyor oyle sorunlar kuzum görmezden geleceksin yada tatsızlık çıkacak 2 3 gündür bende isyanlardayım belki bende düğünden sonra bırakırım işi
Canım bende de wc yok. Ben duphalak içiyorum perşembeleri yoksa tartıyı yetiştiremem sizeasıl ben ne yapacam 69,40 çıktım sabah
wc yok 2 gündür akşam ilaç içeyim olmazsa kalori kontrolü de yaptım mı gelsin 67,90
Çok özendim size ben de yarın yine Ankara'ya gidiyorum eşim yine gelemeyecekdün eşimle sinemaya gittik öncesinde 30 dk kadar yürüdük avmde kapalı otoparktan çıktık br baktık yğmur var sahile indik büyüklerin de sallanacağı salincaklar var 10 15 dk kadar sallandım yağmurda ya nasıl iyi geldi anlatamam birazda yağmurda yürüdük moralim yerine geldi biraz
Çok utandım wallahani nerde göremedim video
en verirsin yapıyor musun bugün kuzum
Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı mutlu olsun. Ben 71,4 geldim sabah hedefim 71,00 di ceza bende bu hafta zaten hak ettim yeyip içip durdumdrdotty canım cok sagol oglum bugun daha ıyı bıraz oksuruk kaldı ama gecıyo oda .kac kılo oldun bakayım
Hee canım sen de işi bırak çalışmayınca prenses olursun.ay ben çok uzak kalmışım resmen kaçırmışım hep o ne kuzum aydınlat benisen bu sabah kaç kiloydun
işyerinde oluyor oyle sorunlar kuzum görmezden geleceksin yada tatsızlık çıkacak 2 3 gündür bende isyanlardayım belki bende düğünden sonra bırakırım işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?