Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

moralin niye bozuktu kii

afiyet olsunn güzel olmuşş

bana bunlarla gelin ya 1 kilo garanti veririm demi
3 bile verirsin be heheeyytt yavrum
kızlar gunaydın .cok sınırlıyım bugun ısten gucten anca gelebıldım.
noldu kuzum

Düzen oturmadı mı daha başka birşy mi oldu yoksa derin derin nefes al kuzum
herkes kendı ısını yapsa hıc sorun olmycak aslında kendı sorumluluklarını sana yuklemeye calısıyolar.sınır oluyorum .benı ılgılendırmeyen ıslerle ben ugrasıyorum yapamam benım gorevım degıl dedıgınde kavga edıyosun.sorunlu ınsanla calısmak zor.

moralin niye bozuktu kii

afiyet olsunn güzel olmuşş

3 bile verirsin be heheeyytt yavrum

noldu kuzum
şu fibromiyalj mi ne halt ise okuyorym bakıyorum çok sıkıntımın sebebi kabızlık idrar yanması vs vs vs sıkıntıyı ömür boyumu çekecem .
he yvrum he 4 günün sonunda demi yarın 68i göreyim de yeter

büyük sıkıntı bu işler yayapsan bir türlü yapmasan başka türlü keyfine göre yap sende

bildiğin 1,5 kilo gece kalkıp spor yapacam o derece hırs yaptım şuan hadi bakalım hedefe ulaşacak mısın
ıns ulascam .gece kalkıp spor yapcaksın demek ben @tgb1907 fıkrını sevdım yarın sabah leslı yapcakmıs bende erken kalkıp evı temızlıyım boylelıkle ıkı kus vurmus olurum aksam eve geldıgımde temız bı ev bekler benı ve tartı gununde hedefe ulasmıs olurum

ben niye kçırdım @tgb1907 ne zaman dedi. senin fikir daha cazip geldi ev karman çorman elleyemedim bayağıdır evi iyi olur ama makine çalıştırmam sabah erkenden de

ben niye kçırdım @tgb1907 ne zaman dedi. senin fikir daha cazip geldi ev karman çorman elleyemedim bayağıdır evi iyi olur ama makine çalıştırmam sabah erkenden de
bende sıkıntı olmuyo apt bızım zaten kımse bısey demez zaten herkes kalkıyo o saatte.ortalıgı toparla toz al vclerı yıka aksamada bı supurme yer sılme kalsın hızını alamazsan azda spor yap

ay ben çok uzak kalmışım resmen kaçırmışım hep o ne kuzum aydınlat beni sen bu sabah kaç kiloydun

sacma sapan ınsanların komplekslerıyle ugrasıyorum canım .he deyıp gectım artık
işyerinde oluyor oyle sorunlar kuzum görmezden geleceksin yada tatsızlık çıkacak 2 3 gündür bende isyanlardayım belki bende düğünden sonra bırakırım işi

yok bırakma canım ya bebıs olana kadar calıs bence sımdı gezer tozarsınız yenı evlıyken para cok gıdıyo

asıl ben ne yapacam 69,40 çıktım sabah
wc yok 2 gündür akşam ilaç içeyim olmazsa kalori kontrolü de yaptım mı gelsin 67,90
Canım bende de wc yok. Ben duphalak içiyorum perşembeleri yoksa tartıyı yetiştiremem size
Çok özendim size ben de yarın yine Ankara'ya gidiyorum eşim yine gelemeyecek
hani nerde göremedim video

en verirsin yapıyor musun bugün kuzum
Çok utandım walla
Yarın sabah artık hem keyfimce yiicem yarın
drdotty canım cok sagol oglum bugun daha ıyı bıraz oksuruk kaldı ama gecıyo oda .kac kılo oldun bakayım
Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı mutlu olsun. Ben 71,4 geldim sabah hedefim 71,00 di ceza bende bu hafta zaten hak ettim yeyip içip durdum
Hee canım sen de işi bırak çalışmayınca prenses olursun. En azından seveceğin bir işi yapmanın planlarını kurmalısın işi bırakmak da nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…