Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menümü hesaplayım dedim 1080 kalori çıktı çok az aslında benim kilomda birine göre. Buna rağman neden kilo gitmiyor acaba??? Şimdi reglin etkisiyle ödem de olabilir ama tartı hiç mi oynamaz yaaa

Kalorileri yazmak bana da mantıklı geliyor, en azından uyarabilirsiniz yanlış hesaplamalarım olduğunda. Alışma evresinde benim için tecrübe olur .

Evet dün hiç meyve yememişim. Dün çok susadım, susadıkça su içtim. O yüzden sanırım çok açlık hissetmedim.

Kızlar eski liste taşınmış sanırım, benim sporlar yok

Benim hedefi tutturmam zor gibi görünüyor. Ama yine de yarına ümidimi kaybetmiyorum

erken yapamam canım eşim geç gelecek bugün . akşamda 80 gr ton balık yiyebilirim tavuk yerine yanına ekmek soğan biber kefirde yürüyüşe çıkarken içerim .
5 gün azmış kız . özlersin tabi aklında kalır ama gezmenin tadınıda çıkar öyle de yok böyle de yok zaten kızın
ilaca da vücudunu alıştırma sakınnnnn
valla 1 şişe bitti gibi ne yapacam ki çarem yok başka ancak yrın fazla yicem geçen cuma öyle yaptım da çıkabildim
diyetisyen menüsü mü ? sabah 2 dilim ekmek çok geldi . bugün 2 yumurtayı 1 dilim ekmek ile yedim akşamda fazla gibi ama diyetisyen menüsü ise birşey diyemem . seni daha çok görsek klımda kalacak bazı şeyler idare et seni iyice tanıyana kadar aynı soruyu sürekli sorcam sanırım
dün sporu biraz daha arttırdım yaklaşık 25 dk off tv usb yeri bozuldu önceden oraya takar yapardım evde nette yok napicem ya
sporlarını listeye ekle liste bulamazsan da beni etiketle spor da son 3 kalanlara ceza var bilgin olsun kilo versede o ceza var kuzum

hedef tutturmama cezasını gördün demi bende tutuştum gerçi dünkü sporun mu eksik söyle yazayım

hani nerde göremedim video

en verirsin yapıyor musun bugün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…